Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

54 λεπτά πριν, jason0 είπε

Και εγω εχω περίπου το ίδιο πρόβλημα. Περιμένω έγκριση. Βασικά εγω μιλάω με το support και μου λένε εδω και 2 εβδομάδες να περιμένω λίγο ακόμα...

με mail μιλας μαζι τους?παντως μετα απο πολλες προσπαθειες τουλαχιστον δε μου ηρθε παλι μηνυμα οτι δεν τη δεχεται(μου ερχοταν ειδοποιηση σχεδον στο 5λεπτο οτι δεν τη δεχεται),και ειμαι στη φαση της αναμονης.τους ειπα σε mail το προβλημα,με ρωτησαν αν ειναι ταυτοτητα η διαβατηριο,ειπα οτι ειναι ταυτοτητα,και επισης ρωτησα αν μπορω να κανω τα βηματα απο την αρχη και να επιλεξω αλλο τροπο ταυτοποιησης,αλλα απαντηση μηδεν μεχρι τωρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

10 ώρες πριν, theseus είπε

πανω απο δεκα φορες προσπαθησα να κανω ταυτοποιηση μεσω εφαρμογης(εχω την τελευταια εκδοση) και δεν δεχεται με τιποτα την ταυτοτητα

Ρώτα τους με email που σκαλώνει η διαδικασία.

Στη δική μου περίπτωση είχα πιο παλιά έκδοση και όσες φορές ανέβαζα seflie μου έλεγαν οτι δεν φαίνεται καθαρά η φωτογραφία μου και να ξαναδοκιμάσω.Έστειλα 4-5 φορές χωρίς επιτυχία και όταν τους ξέχεσα στο mail να μου πουν επιτέλους τι φταίει μου είπαν να κατεβάσω την πιο πρόσφατη έκδοση και να ξαναδοκιμάσω.

Με το που την έβαλα προχώρησε η διαδικασία αμέσως και ταυτοποιήθηκα.Είναι λίγο δυσκοίλιοι απότι κατάλαβα αλλά ευτυχώς κατάργησα τους μπαγλαμάδες της leupay που κάθε τρεις και λίγο με διπλοχρεώνανε και παίζαμε το σπασμένο τηλέφωνο για να πάρω τα λεφτά πίσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ την ολοκλήρωσα με την πρώτη τη διαδικασία εγγραφής/ταυτοποίησης μέσα σε 10 λεπτά. 

Εσείς που έχετε θέματα, μήπως να συγκρίνατε έκδοση εφαρμογής/λειτουργικό/κινητό-κάμερα/τυχόν ρουτάρισμα;

Επεξ/σία από Doubt

11 λεπτά πριν, Doubt είπε

Εγώ την ολοκλήρωσα με την πρώτη τη διαδικασία εγγραφής/ταυτοποίησης μέσα σε 10 λεπτά. 

Εσείς που έχετε θέματα, μήπως να συγκρίνατε έκδοση εφαρμογής/λειτουργικό/κινητό-κάμερα/τυχόν ρουτάρισμα;

Χρειάζεται ακόμη η βιντεοκλήση ή απλά ανέβασμα φώτο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φωτο μόνο, που τις τραβάει η εφαρμογή. Μου θύμισε τη διαδικασία ταυτοποίησης της revolut πριν λίγους μήνες.

Επεξ/σία από Doubt
  • Thanks 1

Σε εμένα η ταυτοποίηση της Revolut (την οποία είχα αφήσει στην τύχη της μετά τους πρώτους μήνες των Capital Controls) απέτυχε. :angry:

Με την N26 αντιθέτως, όλα κύλησαν ομαλά. Εννοείται πως έκανα μια στοιχειώδη προετοιμασία συγκεντρώνοντας τα απαιτούμενα (Ταυτότητα, ΑΦΜ κ.λπ) ελέγχοντας παράλληλα και τον φωτισμό στο δωμάτιο προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων κατά την φωτογράφιση.

Η όλη διαδικασία διήρκησε γύρω στα 15′. Εγγραφή με *συμβατικό* τρόπο στο PC (για μεγαλύτερη άνεση), και τα υπόλοιπα στο smartphone.

Απομένει το στάδιο ενεργοποίησης της κάρτας την οποία καλώς εχόντων των πραγμάτων θα παραλάβω εντός των 2 προσεχών εβδομάδων.

Αναφορά σε κείμενο

Activate your card by entering the 10-digit number in the app.

Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι δεν βρίσκω αυτό το 10ψήφιο νούμερο... :unsure:

Screenshot_2018-02-22-10-00-28-053_de.number26.android.png

Οταν θα σου ερθει η καρτα, θα δεις οτι εχει ενα 10-ψηφιο νουμερο (με μικροτερο size) κατω αριστερα. Αυτον θα βαλεις κατα την διαρκεια του activation. Tον ιδιο αριθμο χρησιμοποιεις και για unpair/pair.

• Thanks 2

2 ώρες πριν, tarantules είπε

Ρώτα τους με email που σκαλώνει η διαδικασία.

Στη δική μου περίπτωση είχα πιο παλιά έκδοση και όσες φορές ανέβαζα seflie μου έλεγαν οτι δεν φαίνεται καθαρά η φωτογραφία μου και να ξαναδοκιμάσω.Έστειλα 4-5 φορές χωρίς επιτυχία και όταν τους ξέχεσα στο mail να μου πουν επιτέλους τι φταίει μου είπαν να κατεβάσω την πιο πρόσφατη έκδοση και να ξαναδοκιμάσω.

Με το που την έβαλα προχώρησε η διαδικασία αμέσως και ταυτοποιήθηκα.Είναι λίγο δυσκοίλιοι απότι κατάλαβα αλλά ευτυχώς κατάργησα τους μπαγλαμάδες της leupay που κάθε τρεις και λίγο με διπλοχρεώνανε και παίζαμε το σπασμένο τηλέφωνο για να πάρω τα λεφτά πίσω.

εχω στειλει mail αλλα απαντηση μηδεν...ξερεις πως μπορω να παω στην αρχη της ταυτοποιησης και να βαλω διαβατηριο;

22 λεπτά πριν, theseus είπε

εχω στειλει mail αλλα απαντηση μηδεν...ξερεις πως μπορω να παω στην αρχη της ταυτοποιησης και να βαλω διαβατηριο;

Εμένα με έβγαζε αυτόματα στην αρχκή οθόνη για να επιλέξω ποια μέθοδο ταυτοποίησης θέλω μετά από κάθε προηγούμενη αποτυχημένη προσπάθεια

27 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Παιδιά ζητάει και αφμ το σύστημα κατά τη διάρκεια εγγραφής στην υπηρεσία?

Ναι. Σου δίνει ωστόσο τη δυνατότητα να παρακάμψεις το στάδιο αυτό προσωρινά.

(Αν θυμάμαι καλά, έχεις χρονικό περιθώριο 90 ημερών προκειμένου να το δηλώσεις. Αν το υπερβείς φαντάζομαι θα έχεις πρόβλημα...)

54 λεπτά πριν, tarantules είπε

Εμένα με έβγαζε αυτόματα στην αρχκή οθόνη για να επιλέξω ποια μέθοδο ταυτοποίησης θέλω μετά από κάθε προηγούμενη αποτυχημένη προσπάθεια

σε καθε αποτυχια με γυρναει στην ταυτοποιηση με ταυτοτητα..θα δοκιμασω διαγραφη της εφαρμογης

40 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Ναι. Σου δίνει ωστόσο τη δυνατότητα να παρακάμψεις το στάδιο αυτό προσωρινά.

(Αν θυμάμαι καλά, έχεις χρονικό περιθώριο 90 ημερών προκειμένου να το δηλώσεις. Αν το υπερβείς φαντάζομαι θα έχεις πρόβλημα...)

Εμένα πάντως δεν μου ζήτησε και δεν είδα πουθενά πεδίο για ΑΦΜ

1 λεπτό πριν, tarantules είπε

Εμένα πάντως δεν μου ζήτησε και δεν είδα πουθενά πεδίο για ΑΦΜ

Αναφερόταν ως "Tax ID" ή κάτι παρεμφερές. Μιλάω πάντα για το πρώτο σκέλος της εγγραφής (σε web browser)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...