jonkyr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Σε καμία περίπτωση. Ειδάλλως θα έπρεπε να είμαι φυλακή με τις τόσες απόπειρες που έχει κάνει το Άμαζον για να τραβήξει λεφτά από την κάρτα μου ενώ δεν είχα χρήματα μέσα Δεν γνωρίζω τι είναι αυτό που εντόπισες, αλλά αν έπαιρναν τρία ευρώ για κάθε απόρριψη δεν θα είχε μείνει πελάτης Επίσης, ποια τρία ευρώ να πάρει αν δεν έχεις χρήματα και σε ενημερώνει γι' αυτό; Κάτι άλλο θα σημαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κι εγώ αυτό πιστεύω οτι κάτι έχω καταλάβει λάθος αλλά τί σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει; Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από tarantules Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, tarantules είπε Σήμερα παρέλαβα κι εγώ τη διάφανη κάρτα.Ομολογουμένως πολύ cool εμφανισιακά... Μια απορεία έχω....Κατέβασα σε pdf τις χρεώσεις και διάβασα κάπου να αναφέρει το εξής : Notification of valid refusal of direct debit due to insufficient funds. Το οποίο το χρεώνει 3€ την ειδοποίηση.Δηλαδή εαν ξεχαστείς και δεν έχεις επαρκές υπόλοιπο και πας και κάνεις μια αγορά θα σε χρεώσουν 3€ για ενημέρωση στο κινητό σου; Κατάλαβα καλά ή όχι; σε ποσες μερες ηρθε? ειμαι στις 15 and counting... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 43 λεπτά πριν, tarantules είπε Κι εγώ αυτό πιστεύω οτι κάτι έχω καταλάβει λάθος αλλά τί σημαίνει αυτό ακριβώς που λέει; Σημαίνει οτι θα χρεωθείς τα 3 ευρω όταν σετάρεις μια πάγια εντολή μέσω λογαριασμου και δεν εχεις χρηματα. Δεν αφορά συναλλαγες με κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, opcorsa είπε σε ποσες μερες ηρθε? ειμαι στις 15 and counting... Μέσα σε μια εβδομάδα περίπου παρέλαβα. 3 ώρες πριν, spartak1 είπε Σημαίνει οτι θα χρεωθείς τα 3 ευρω όταν σετάρεις μια πάγια εντολή μέσω λογαριασμου και δεν εχεις χρηματα. Δεν αφορά συναλλαγες με κάρτα. Άρα είμαστε οκ.Ευχαριστώ! -edit- Μήπως γνωρίζει κανείς τι βάζουμε στο πεδίο Σκοπός εμβάσματος στην Εθνική; Έβαλα Ταξιδιωτικές υπηρεσίες (για σκοπούς προσωπικούς και επαγγελματικούς).Έκανα καλά ή πατάτα; Επίσης στο πεδίο Τρόπος εκτέλεσης εμβάσματος έβαλα αυτό με το όριο των 1.000€ το μήνα. Δεν είχα στείλει ποτέ από Εθνική.Έτσι ήταν πάντα; Στην Πειραιώς που έστελνα μέχρι πρόσφατα δεν είχε τέτοια πεδία στα εμβάσματα. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2018 από tarantules 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 5 ώρες πριν, spartak1 είπε Σημαίνει οτι θα χρεωθείς τα 3 ευρω όταν σετάρεις μια πάγια εντολή μέσω λογαριασμου και δεν εχεις χρηματα. Δεν αφορά συναλλαγες με κάρτα. Απλά το αφήνω εδω.... (ήταν για αγορά μέσω paypal φαίνεται και στο screenshot) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 14 ώρες πριν, alexpen είπε Απλά το αφήνω εδω.... (ήταν για αγορά μέσω paypal φαίνεται και στο screenshot) Καλημέρα.. Δεν είχες επαρκές υπόλοιπο και σε χρέωσε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adrian Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2018 Την Κυριακή 4/2 έκανα την αίτηση (ταυτότητα, selfie..), την Δευτέρα 5/2 εγκρίθηκε η αίτηση και σήμερα παρέλαβα την κάρτα... Από την άλλη Θέλω να αλλάξω την κάρτα της εθνικής επειδή είναι ταλαιπωρημένη, 5€ έξοδα, 10-15 μέρες θα πάρει και θα μου κρατήσουν και την κάρτα μέχρι να βγει η καινούργια.. Και πως θα κινηθώ τους λέω.. Έτσι είναι η διαδικασία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μπήκε σήμερα στο λογαριασμό το πρώτο έμβασμα που είχα στείλει από Πέμπτη απόγευμα και πήγα σήμερα να συνδέσω την κάρτα με το paypal. Όμως για το validation της κάρτας είδα οτι με χρέωσε το γνωστό 1,5€ και επιπλέον 0,82€ (είναι η σημερινή ισοτιμία του 1USD) τα οποία στο transaction αναφέρονται ως paypal shopping και τα οποία και μου επεστράφησαν άμεσα.Το 1,5€ όμως δεν ξαναμπήκε στο λογαριασμό.Μήπως θα μπει αργότερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 2 ώρες πριν, tarantules είπε Μπήκε σήμερα στο λογαριασμό το πρώτο έμβασμα που είχα στείλει από Πέμπτη απόγευμα και πήγα σήμερα να συνδέσω την κάρτα με το paypal. Όμως για το validation της κάρτας είδα οτι με χρέωσε το γνωστό 1,5€ και επιπλέον 0,82€ (είναι η σημερινή ισοτιμία του 1USD) τα οποία στο transaction αναφέρονται ως paypal shopping και τα οποία και μου επεστράφησαν άμεσα.Το 1,5€ όμως δεν ξαναμπήκε στο λογαριασμό.Μήπως θα μπει αργότερα; Eμένα το είχε βάλει στο balance το paypal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς αυτή την εφαρμογή να διαβάσει τα δεδομένα της κάρτας μέσω NFC; Ενώ στις κάρτες της Εθνικής και της leupay που έχω τις διαβάζει κανονικά , σε αυτήν της n26 μου βγάζει μήνυμα οτι η κάρτα μου έχει locked nfc. Στο support της n26 που ρώτησα μου ανέφεραν οτι φταίει η εφαρμογή ενώ δεν ισχύει γιατί υποστηρίζει ένα κατεβατό από emv cards συμπεριλαμβανομένου της mastercard. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2018 Το nfc ενεργοποιείται αφού κάνεις μια συναλλαγή με χρήση pin. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theseus Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 πανω απο δεκα φορες προσπαθησα να κανω ταυτοποιηση μεσω εφαρμογης(εχω την τελευταια εκδοση) και δεν δεχεται με τιποτα την ταυτοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason0 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, theseus είπε πανω απο δεκα φορες προσπαθησα να κανω ταυτοποιηση μεσω εφαρμογης(εχω την τελευταια εκδοση) και δεν δεχεται με τιποτα την ταυτοτητα Και εγω εχω περίπου το ίδιο πρόβλημα. Περιμένω έγκριση. Βασικά εγω μιλάω με το support και μου λένε εδω και 2 εβδομάδες να περιμένω λίγο ακόμα... Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2018 από jason0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα