stelakis1914 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για δύσπιστους χρήστες όπως ο από πάνω που κάνει και ανορθόγραφες υποδείξεις, επισυνάπτω απόσπασμα από email της N26 που έλαβα και προχώρησα στη διαδικασία της επαλήθευσης. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2018 από stelakis1914 2
Hapatingo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δέχονται κανονικά ελληνικές ταυτότητες και μάλιστα αλά τύπου revolut, δηλαδή με απλές φωτογραφίες. Δεν συνδέεσαι με κανέναν live εκπρόσωπο. Αρκεί να έχεις την τελευταία αναβάθμιση της mobile εφαρμογής.
christou Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 η cashcard ειναι ακομα δωρεαν παιδια? ρωταω γιατι εγω εβγαλα πριν κανα χρονο και ηταν δωρεαν αλλα σκεφτομαι να ανοιξουν λογαριασμο κανα δυο συγγενεις μου και θα ηθελα να ξερω τι ισχυει μην τους πω αλλα αντι αλλων
tarantules Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2018 Τελικά το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με το verification λύθηκε.Μου στείλανε email οτι πρέπει να κάνω update την εφαρμογή. Δυσκοίλιους τους βλέπω πάντως.Αντί να με βοηθήσουν τι να διορθώσω , με έβαζαν εμένα να βγάλω το φίδι από την τρύπα για το τι μπορεί να φταίει και δεν γίνεται σωστά η πιστοποίηση.
Blacktan Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Αλλοι εχουμε θεματα με την ορθογραφια , αλλοι εχουνε με την παιδεια αλλοι ειναι αγενεις αλλοι ειναι και ηλιθιοι μαζι , αλλοι ειναι φωτεινοι παντογνωστες γενικα εχουμε τα θεματα μας σαν ομαδα ... Δεν ανησυχω παντως ολοι καλα παιδια ειμαστε ! Ο καθενας εχει τα pros & cons του ! 1
tarantules Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/1/2018 στις 5:44 ΜΜ, Blacktan είπε Δεν θελω να σε διαβαλω αλλα για να μην δημιουργουνται παρερμνηνιες μεχρι νεωτερας δεχετε μονο Διαβατηριο απο Ελλαδα ... Τωρα τι και πως εχει συμβει με εσενα ειναι ενα θεμα που μονο εσυ γνωριζεις ... Κι εγώ προχθές έκανα valid τον λογαριασμό μου ανεβάζοντας μόνο την ταυτότητά μου.Διαβατήριο δεν έχω.
FarCry Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Στις 28/1/2018 στις 9:48 ΠΜ, spartak1 είπε Τι εννοείς αν υπάρχει ασφάλεια; ως τραπεζα το λεω. ειναι οπως ολες οι αλλες? κανονικη, regulated και συμφωνα με τους κανονες για προστασια καταθεσεων κλπ? λεφτα θα βαλουμε οχι χαρτοπετσετες
dexterios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, FarCry είπε ως τραπεζα το λεω. ειναι οπως ολες οι αλλες? κανονικη, regulated και συμφωνα με τους κανονες για προστασια καταθεσεων κλπ? λεφτα θα βαλουμε οχι χαρτοπετσετες Έχει κανονική εγγραφή και τραπεζική άδεια από την εποπτική αρχή της Γερμανίας https://portal.mvp.bafin.de/database/InstInfo/institutDetails.do?cmd=loadInstitutAction&institutId=145827 1
FarCry Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελος με επιβεβαίωσαν και μένα με την ταυτότητα. Πάρα πολύ γρήγορα σε λιγότερο από μία μέρα παρόλο που το έκανα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αναμένω να πάρω την κάρτα σε δύο εβδομάδες για ενεργοποίηση. Ας έχουμε και μια γερμανική τράπεζα, εκτός από αγγλικη χεχε. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από FarCry
HuskerDu Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Έχουν κάποιο προϊόν για προθεσμιακές καταθέσεις?
dexterios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, HuskerDu είπε Έχουν κάποιο προϊόν για προθεσμιακές καταθέσεις? Έχουν αυτό https://n26.com/savings/ αλλά δεν δουλεύει για λογαριασμούς εκτός Γερμανίας και Αυστρίας 1
john84 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους . Μιας και μπορέσα να ανοίξω λογαριασμό παρέλαβα και την κάρτα , θέλω τώρα να στείλω χρήματα . Στο έμβασμα πρέπει κάτι να προσέξω όταν το στέλνω; Απ ότι είδα ζητάει να γράψω εκτός από Iban και το ποσό , να βάλω και σχόλια για τον αποστολέα , εκεί τι βάζω; Έχω λογαριασμούς και στις 4 τράπεζες , κατά την γνώμη σας από πια συμφέρει να στείλω σε θέμα κόστους και χρόνου πίστωσης ; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
stelakis1914 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2018 Έλαβα κι εγώ σήμερα την διάφανη κάρτα μου έπειτα από 12 ημερολογιακές ημέρες από την ενεργοποίηση του λογαριασμού και την παραγγελία της κάρτας. Γρήγοροι οι Γερμανοί σε σχέση με την Revolut που έφτασε κι αυτή σήμερα μετά από αναμονή μεγαλύτερη του ενός μηνός.
kakofonixx Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 20 ώρες πριν, john84 είπε Καλησπέρα σε όλους . Μιας και μπορέσα να ανοίξω λογαριασμό παρέλαβα και την κάρτα , θέλω τώρα να στείλω χρήματα . Στο έμβασμα πρέπει κάτι να προσέξω όταν το στέλνω; Απ ότι είδα ζητάει να γράψω εκτός από Iban και το ποσό , να βάλω και σχόλια για τον αποστολέα , εκεί τι βάζω; Έχω λογαριασμούς και στις 4 τράπεζες , κατά την γνώμη σας από πια συμφέρει να στείλω σε θέμα κόστους και χρόνου πίστωσης ; ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Στα σχόλια δε χρειάζεται να γράψεις κάτι (εκτός και αν θέλεις να στείλεις κάποιο μήνυμα στον εαυτό σου ) το μόνο που πρέπει να τσεκάρεις είναι το πεδίο που λέει περί εξόδων αποστολής του εμβάσματος, από Πειραιώς που στέλνω εγώ τσεκάρω το εξής 'SHA - Επιθυμώ να επιβαρυνθώ μόνο με τα έξοδα της Τράπεζας μου ώστε να με χρεώσει την προμήθεια της η Πειραιώς για το εξερχόμενο έμβασμα. Αν στέλνεις από άλλη τράπεζα φαντάζομαι θα είναι κάπως παρόμοιο το πεδίο Τις τελευταίες φορές που έχω στείλει έμβασμα στη Ν26 , αν το στείλω εντός των εργάσιμων ωρών της τράπεζας (εως τις 16:00) εμφανίζεται το μεσημέρι της επόμενης εργάσιμης, άρα λιγότερο από μία εργάσιμη ημέρα
tarantules Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2018 Σήμερα παρέλαβα κι εγώ τη διάφανη κάρτα.Ομολογουμένως πολύ cool εμφανισιακά... Μια απορεία έχω....Κατέβασα σε pdf τις χρεώσεις και διάβασα κάπου να αναφέρει το εξής : Notification of valid refusal of direct debit due to insufficient funds. Το οποίο το χρεώνει 3€ την ειδοποίηση.Δηλαδή εαν ξεχαστείς και δεν έχεις επαρκές υπόλοιπο και πας και κάνεις μια αγορά θα σε χρεώσουν 3€ για ενημέρωση στο κινητό σου; Κατάλαβα καλά ή όχι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα