Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα...εγω παντως προσπαθησα χθες να κανω το verification μεσω του video με την ταυτοτητα μου αλλα μου ειπε οτι δεν υποστηριζεται ακομα (η ελληνικη ταυτοτητα) και οτι χρειαζεται διαβατηριο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια θελω τα φωτα σας ξεχασα τον κωδικο εισοδου της Ν26 μου στελνει ενα email για reset και ποιο κατω γραφει zip code ταχυδρομικος κωδικας απο τη καταλαβα βαζω αυτον που ειμαι εδω στην περιοχη μου και μου λεει οτι δεν ειναι σωστο ξερει κανεις κατι παραπανω 

• Thanks 1

57 λεπτά πριν, MeRo είπε

παιδια θελω τα φωτα σας ξεχασα τον κωδικο εισοδου της Ν26 μου στελνει ενα email για reset και ποιο κατω γραφει zip code ταχυδρομικος κωδικας απο τη καταλαβα βαζω αυτον που ειμαι εδω στην περιοχη μου και μου λεει οτι δεν ειναι σωστο ξερει κανεις κατι παραπανω 

ναι τυπε, λογικα κανεις το λαθος που εκανα κι εγω..

το συστημα δεν δεχεται τον κωδικο "αλλα ελληνικα" που τον γραφουμε πχ 12345 αλλά τον δέχεται με το σύστημα άλλων χωρών δηλαδή 123 45 με κενό, δοκίμασε το

42 minutes ago, opcorsa said:

ναι τυπε, λογικα κανεις το λαθος που εκανα κι εγω..

το συστημα δεν δεχεται τον κωδικο "αλλα ελληνικα" που τον γραφουμε πχ 12345 αλλά τον δέχεται με το σύστημα άλλων χωρών δηλαδή 123 45 με κενό, δοκίμασε το

Βασικά αυτός είναι της Ελλάδας, με το κενό μεταξύ 3του και 4του ψηφίου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είχα ξεχάσει και εγώ τον κωδικό μου και χρειάστηκε να κάνω την επαναφορά μέσω email πριν από λίγα λεπτά. Τον δέχτηκε κανονικά τον Τ.Κ. της περιοχής μου, με τα ψηφία σε συνεχή σειρά (12345).

Επεξ/σία από stelakis1914

42 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Βασικά αυτός είναι της Ελλάδας, με το κενό μεταξύ 3του και 4του ψηφίου.

ωραια 1 απο τους 2 τροπους κανει λαθος τοτε :P

εμενα ετσι διορθωθηκε

59 λεπτά πριν, opcorsa είπε

ωραια 1 απο τους 2 τροπους κανει λαθος τοτε :P

εμενα ετσι διορθωθηκε

τελικά μου είπανε ότι δεν δέχονται ξαίνω διαβατήριο 

ασχέτως άμα βάλω σωστά τον τ.κ

Έλαβα πριν από λίγο την ειδοποίηση ότι η ταυτοποίηση ολοκληρώθηκε με την χρήση ελληνικής ταυτότητας και ότι μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα παραλάβω την κάρτα μου. 

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε εξολοκλήρου μέσα από την εφαρμογή και είχε ως εξής:

1. Φωτογράφιση των δυο όψεων της ελληνικής ταυτότητας
  2. Πληκτρολόγηση των στοιχείων με λατινικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφονται στην ταυτότητα [ονοματεπώνυμο, αριθμός ταυτότητας, ημερομηνία έκδοσης και λήξης ταυτότητας (η λήξη είναι 15 χρόνια μετά την έκδοση)]
  3. Selfie photo

Στις 26/1/2018 στις 10:33 ΜΜ, stelakis1914 είπε

Έλαβα πριν από λίγο την ειδοποίηση ότι η ταυτοποίηση ολοκληρώθηκε με την χρήση ελληνικής ταυτότητας και ότι μέσα στις επόμενες δυο εβδομάδες θα παραλάβω την κάρτα μου. 

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε εξολοκλήρου μέσα από την εφαρμογή και είχε ως εξής:

1. Φωτογράφιση των δυο όψεων της ελληνικής ταυτότητας
  2. Πληκτρολόγηση των στοιχείων με λατινικούς χαρακτήρες, όπως αναγράφονται στην ταυτότητα [ονοματεπώνυμο, αριθμός ταυτότητας, ημερομηνία έκδοσης και λήξης ταυτότητας (η λήξη είναι 15 χρόνια μετά την έκδοση)]
  3. Selfie photo

αντε επιτελους θα το δοκιμασω ξανα και εγω

επισης υπαρχει ασφαλεια με τα εμβασματα?

Τους έχω ανεβάσει 2 φορές την ταυτότητά μου και τη φωτογραφία μου και τις 2 φορές μου γράφει οτι απέτυχε η πιστοποίηση.

Τους στέλνω email και τους ρωτάω τι στο διάλο γίνεται και τι να κάνω και μου απαντάνε το εξής : " Problems with the photos or data provided, re submission required "

Τι σκατά;;;;;;

Ρε παιδια γινεται αποδεκτη η Ελληνικη ταυτοτητα μεσω βιντεο απο την Idnow? Δυο φορες προσπαθησα και τις δυο μου ειπαν οτι δεν την δεχονται παρα μονο διαβατηριο για την Ελλαδα.

2 ώρες πριν, tarantules είπε

Τους έχω ανεβάσει 2 φορές την ταυτότητά μου και τη φωτογραφία μου και τις 2 φορές μου γράφει οτι απέτυχε η πιστοποίηση.

Τους στέλνω email και τους ρωτάω τι στο διάλο γίνεται και τι να κάνω και μου απαντάνε το εξής : " Problems with the photos or data provided, re submission required "

Τι σκατά;;;;;;

Έχεις την τελευταία έκδοση της εφαρμογής; Έχει καλό φωτισμό ο χώρος που τραβάς τις φωτογραφίες; 

Επιβεβαιώνω ότι λειτουργεί για Ελλάδα η επιβεβαίωση με ταυτότητα (η δικιά μου έχει και λατινικούς χαρακτήρες). Μπήκα στο site, έγραψα τα στοιχεία που ζητούσαν και μετά πήγα στο app στο κινητό και έβγαλα τις φωτογραφίες που ήθελαν. Να πω ότι ζητούσαν και ημερομηνία λήξης ταυτότητας, εκεί έβαλα την ημερομηνία που είναι 15 χρόνια μετά την ημερομηνία έκδοσης, όπως λέει και ο stelakis1914. Τώρα περιμένω να μου έρθει.

Δεν θελω να σε διαβαλω αλλα για να μην δημιουργουνται παρερμνηνιες μεχρι νεωτερας δεχετε μονο Διαβατηριο απο Ελλαδα ...

Τωρα τι και πως εχει συμβει με εσενα ειναι ενα θεμα που μονο εσυ γνωριζεις ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...