spartak1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, opcorsa είπε ποιος εγγυαται οτι θα γινει τραπεζα ομως? αποτι ειδα δινει αγγλικο IBAN , Εχει καποια συνδεση με καποιο αγγλικο ιδρυμα? σε καθε περιπτωση θεωρω την γερμανικη ν26 "ανωτερη" στο ματι μου.. Tα προσωπικα Iban που δίνει στην Αγγλία είναι για prepaid services δεν ανηκουν σε κάποια από τις τράπεζες της Αγγλίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, spartak1 είπε Tα προσωπικα Iban που δίνει στην Αγγλία είναι για prepaid services δεν ανηκουν σε κάποια από τις τράπεζες της Αγγλίας κακο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δυστυχώς (για μένα) δεν δέχονται απευθείας καταθέσεις εκτός SEPA. Μόνο με την μεσολάβηση του Transferwise. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo-gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 16 ώρες πριν, kpapageo1 είπε Δυστυχώς (για μένα) δεν δέχονται απευθείας καταθέσεις εκτός SEPA. Μόνο με την μεσολάβηση του Transferwise. Για τσέκαρε την Payoneer μηπως σε βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, theo-gr είπε Για τσέκαρε την Payoneer μηπως σε βολεύει. και η Payoneer Ομως δεν πρεπει να ειναι τραπεζα.. εχει ο αδερφος, και οσο εχω τσεκαρει στο site της στα γρηγορα δεν ειδα καπου καποια πληροφορια, ΙΒΑΝ , κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo-gr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, opcorsa είπε και η Payoneer Ομως δεν πρεπει να ειναι τραπεζα.. εχει ο αδερφος, και οσο εχω τσεκαρει στο site της στα γρηγορα δεν ειδα καπου καποια πληροφορια, ΙΒΑΝ , κλπ... Εχεις κανονικά δικο σου iban απο αμερικάνικη τράπεζα First Century Bank για δολλάριο και γερμανίας iban για ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2018 Για τον φίλο που θέλει αμερικάνικο λογαριασμό μπορεί να δει την https://transferwise.com/gb/borderless/ H payoneer είναι πλέον απαρχαιωμένη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexandr0s Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα στους γνώστες. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος. Θέλω να ανοίξω έναν λογαριασμό στην N26 και να βάλω ταυτόχρονα και τον αδελφό μου να μπορεί να τον διαχειριστεί. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2018 Στις 14/1/2018 στις 11:27 ΜΜ, alexandr0s είπε Καλησπέρα στους γνώστες. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος. Θέλω να ανοίξω έναν λογαριασμό στην N26 και να βάλω ταυτόχρονα και τον αδελφό μου να μπορεί να τον διαχειριστεί. Γνωρίζει κανείς αν γίνεται? Ευχαριστώ! Προς το παρόν ΕΝΑΣ είναι ο δικαιούχος ενος λογαριασμού, δεν αποκλείεται όμως να αλλάξει στο μέλλον η κατάσταση. Πρόσφατα είχαν και ενα δημοψήφισμα στη σελίδα τους στο facebook αν οι πελάτες θέλουν να έχουν λογαριασμό με συνδικαιούχους και κάτι άλλο ως ερώτημα...άρα προς το παρόν απλά το σκέπτονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosdim Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 ειχα κανει πριν 2 βδομαδες λογαριασμο στην Number26 Και δεν ολοκληρωσα την διαδικασια διοτι δεν εχω διαβατηριο για να τους δειξω. Μου ηρθε Mail χτες οτι μπορεις να ολοκληρωσεις την διαδικασια και με ταυτοτητα πλεον ( δεν ξερω αν το ελαβα επειδη δεν ειχα ολοκληρωση την εγγραφη μου) με τα πολλα ξαναετρεξα την εφαρμογη Mobile Μου ζητησε φωτο ταυτοτητα μια selfie Και κατι στοιχεια ταυτοτητας να γραψω χειροκινητα και voila ανοιξα λογαριασμο. Το αναφερω για οποιον θελει να ανοιξει λογαριασμο και δεν εχει διαβατηριο οπως εγω. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 11 ώρες πριν, steliosdim είπε ειχα κανει πριν 2 βδομαδες λογαριασμο στην Number26 Και δεν ολοκληρωσα την διαδικασια διοτι δεν εχω διαβατηριο για να τους δειξω. Μου ηρθε Mail χτες οτι μπορεις να ολοκληρωσεις την διαδικασια και με ταυτοτητα πλεον ( δεν ξερω αν το ελαβα επειδη δεν ειχα ολοκληρωση την εγγραφη μου) με τα πολλα ξαναετρεξα την εφαρμογη Mobile Μου ζητησε φωτο ταυτοτητα μια selfie Και κατι στοιχεια ταυτοτητας να γραψω χειροκινητα και voila ανοιξα λογαριασμο. Το αναφερω για οποιον θελει να ανοιξει λογαριασμο και δεν εχει διαβατηριο οπως εγω. Τι έγινε, οι ταυτότητες που "δεν περνούσαν ούτε σε club" και που "μπορεί να τις πλαστογραφεί πανεύκολα ο καθένας", ξαφνικά τις δέχονται; Αυτά να τα βλέπουν μερικοί, που όταν είχα επισημάνει πριν κάποιους μήνες ότι είναι δικά τους "ιδιοτροπία" και όχι θέμα ασφαλείας είχαν πέσει να με φάνε... Αν και θετική εξέλιξη, πιστεύω revolut, transferwise, leupay τους έχουν ξεπεράσει και προσφέρουν ανώτερες υπηρεσίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Γιατι, τωρα επιβεβαιωθηκες οτι δεν πλαστογραφουνται ευκολα ή οτι δεν ειναι τρυπιες σε θεματα ασφαλειας?? Ομολογω οτι εκπλησσομαι εαν οντως ισχυει οταν με το διαβατηριο σε πρηζανε μεχρι να φανει ξεκαθαρα το υδατογραφημα στο video.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 προχθες ανοιξα κι εγω λογαριασμο, οταν δηλαδη παρελαβα το διαβατηριο που ειχε ληξει...δεν το θεωρω σπαταλη μιας και γενικα χρειαζεται , η αφορμη ηταν η ν26.. ταυτοποιηση σε 5 λεπτα , και επιτοπου μαιλ επιβεβαιωσης οτι ερχεται η καρτα και τα στοιχεια IBAN ευκολα προσβασιμα... εντυπωσεις αριστες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 hour ago, grinder_ said: Τι έγινε, οι ταυτότητες που "δεν περνούσαν ούτε σε club" και που "μπορεί να τις πλαστογραφεί πανεύκολα ο καθένας", ξαφνικά τις δέχονται; Αυτά να τα βλέπουν μερικοί, που όταν είχα επισημάνει πριν κάποιους μήνες ότι είναι δικά τους "ιδιοτροπία" και όχι θέμα ασφαλείας είχαν πέσει να με φάνε... Αν και θετική εξέλιξη, πιστεύω revolut, transferwise, leupay τους έχουν ξεπεράσει και προσφέρουν ανώτερες υπηρεσίες. Εάν δεν κάνω λάθος άλλαξε λόγο του psd2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grinder_ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, sistah είπε Γιατι, τωρα επιβεβαιωθηκες οτι δεν πλαστογραφουνται ευκολα ή οτι δεν ειναι τρυπιες σε θεματα ασφαλειας?? Ομολογω οτι εκπλησσομαι εαν οντως ισχυει οταν με το διαβατηριο σε πρηζανε μεχρι να φανει ξεκαθαρα το υδατογραφημα στο video.. Όχι επιβεβαιώθηκα στο ότι ήταν δικιά τους "ιδιοτροπία" εξαρχής. (της IDnow) Εσύ να μου πεις, οι ταυτότητες παραμένουν ίδιες, δηλαδή πλαστογραφούνται και είναι τρύπιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα