Hapatingo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 7 minutes ago, opcorsa said: απο το τιποτα Οπως? Εννοώ το παράδειγμα που είπα, ότι δεν μοιράζονται οι κινήσεις του λογαριασμού σου, γιατί ουσιαστικά δεν έχεις λογαριασμό στο εξωτερικό γι αυτό και δεν σου καλύπτουν τα χρήματα, είναι απλά ένα πορτοφόλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Ε δεν είναι το ίδιο. Άλλο να έβαλες εσυ οικειοθελώς τα προσωπικά σου στοιχεία και άλλο να σου γίνει έμβασμα από έναν λογαριασμό που έχει το ίδιο ονοματεπώνυμο με εσένα. Ούτως η άλλως η Ν26 δεν είναι εκτελεστικό όργανο για να ελέγξει έναν λογαριασμό εξωτερικού. Έχοντας όμως το ΑΦΜ στέλνει αυτόματα τις κινήσεις του λογαριασμού στην βάση δεδομένων. Στα ηλεκτρονικά πορτοφόλια από την άλλη τα πράγματα είναι πιο ελεύθερα. Θα σε ενοχλήσουν μόνο εάν δουν παράλογες κινήσεις. Και αυτό θα αφορά εσένα με αυτούς και όχι εσένα με τις κρατικές οικονομικές υπηρεσίες. Μπορεί να μην έχεις εγγύηση καταθέσεων, έχεις όμως αλλά καλά. Αν κάποιος φορτωνει το λογαριασμό απο Ελλάδα, από τράπεζα όλα αυτα που λες δεν έχουν νόημα ούτε πρόβλημα δημιουργούν. Οι κινησεις των Ελληνικών τραπεζικών λογαριασμών είναι ούτως ή άλλως στο στόχαστρο/παρακολούθηση των φορολογικών αρχών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, spartak1 said: Αν κάποιος φορτωνει το λογαριασμό απο Ελλάδα, από τράπεζα όλα αυτα που λες δεν έχουν νόημα ούτε πρόβλημα δημιουργούν. Οι κινησεις των Ελληνικών τραπεζικών λογαριασμών είναι ούτως ή άλλως στο στόχαστρο/παρακολούθηση των φορολογικών αρχών. Αφού δέχεσαι από οποιοδήποτε χρήματα. Εάν εγώ στείλω στον εαυτό μου 1.000 ευρώ, δεν σημαίνει ότι ο λογαριασμό μου στην Ν26 έχει 1.000 αλλά ότι έχει από 1.000 και πάνω. Μιας και μπορεί να έκανα αφορολόγητη εργασία και να με πλήρωσαν σε εκείνον ή αγοραπωλησίες ως μη εγγεγραμμένος πωλητής κοκ. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από Hapatingo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 H N26 δέχεται εμβάσματα SWIFT (non SEPA)? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, kpapageo1 είπε H N26 δέχεται εμβάσματα SWIFT (non SEPA)? πρακτικα ποια η διαφορα τους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 SEPA: https://en.wikipedia.org/wiki/Single_Euro_Payments_Area Υποθέτω ότι αν κάποια τράπεζα δεν ανήκει στις SEPA, οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με SWIFT. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, kpapageo1 είπε SEPA: https://en.wikipedia.org/wiki/Single_Euro_Payments_Area Υποθέτω ότι αν κάποια τράπεζα δεν ανήκει στις SEPA, οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με SWIFT. ναι για το sepa ξερω η αληθεια ειναι.. οποιος ξερει ας ενημερωσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, kpapageo1 είπε H N26 δέχεται εμβάσματα SWIFT (non SEPA)? Αν είναι σε νόμισμα εκτός ευρω θα έχεις θέματα. Είναι πιθανόν να μη φτάσουν τα χρήματα. Καλό είναι να τους ρωτήσεις. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από spartak1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpapageo1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 35 λεπτά πριν, spartak1 είπε Αν είναι σε νόμισμα εκτός ευρω θα έχεις θέματα. Είναι πιθανόν να μη φτάσουν τα χρήματα. Καλό είναι να τους ρωτήσεις. H τράπεζα είναι από USA, αλλά ο μισθός μου (περί μισθοδοσίας πρόκειται) μπαίνει στην Ελληνική τράπεζα σε €. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι. Σκεφτόμουν την Ν26 γιατί η Εθνική χρεώνει 9€ προμήθεια σε κάθε κατάθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, kpapageo1 είπε H τράπεζα είναι από USA, αλλά ο μισθός μου (περί μισθοδοσίας πρόκειται) μπαίνει στην Ελληνική τράπεζα σε €. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι. Σκεφτόμουν την Ν26 γιατί η Εθνική χρεώνει 9€ προμήθεια σε κάθε κατάθεση. γελαει ο κοσμος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 33 λεπτά πριν, kpapageo1 είπε H τράπεζα είναι από USA, αλλά ο μισθός μου (περί μισθοδοσίας πρόκειται) μπαίνει στην Ελληνική τράπεζα σε €. Δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι. Σκεφτόμουν την Ν26 γιατί η Εθνική χρεώνει 9€ προμήθεια σε κάθε κατάθεση. Αν η εταιρία σου μπορουσε να τα στείλει μεσω Transfewise τότε θα τα δεχόταν η n26 χωρίς πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 φαινεται λοιπον πως η Ν26 ειναι η μονη ΤΡΑΠΕΖΑ εξωτερικου που μπορουμε να ανοιξουμε λογαριασμο, με πληρη δικαιωματα , "ασφαλεια καταθεσεων" , ΙΒΑΝ , και κανονικη καρτα.. υπαρχει καποια αλλη εναλλακτικη? οσο εψαξα δεν βρηκα.. παντως οποιος εχει διαβατηριο δεν χανει κατι να ανοιξει, ποτε δεν ξερεις που θα χρησιμευσει ενας λογαριασμος abroad.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 6 minutes ago, opcorsa said: φαινεται λοιπον πως η Ν26 ειναι η μονη ΤΡΑΠΕΖΑ εξωτερικου που μπορουμε να ανοιξουμε λογαριασμο, με πληρη δικαιωματα , "ασφαλεια καταθεσεων" , ΙΒΑΝ , και κανονικη καρτα.. υπαρχει καποια αλλη εναλλακτικη? οσο εψαξα δεν βρηκα.. παντως οποιος εχει διαβατηριο δεν χανει κατι να ανοιξει, ποτε δεν ξερεις που θα χρησιμευσει ενας λογαριασμος abroad.. Άνοιξε τώρα που μπορείς σε revolut, γιατί όταν γίνει τράπεζα θα ζητάει διαβατήριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
opcorsa Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Άνοιξε τώρα που μπορείς σε revolut, γιατί όταν γίνει τράπεζα θα ζητάει διαβατήριο. ποιος εγγυαται οτι θα γινει τραπεζα ομως? αποτι ειδα δινει αγγλικο IBAN , Εχει καποια συνδεση με καποιο αγγλικο ιδρυμα? σε καθε περιπτωση θεωρω την γερμανικη ν26 "ανωτερη" στο ματι μου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, opcorsa said: ποιος εγγυαται οτι θα γινει τραπεζα ομως? αποτι ειδα δινει αγγλικο IBAN , Εχει καποια συνδεση με καποιο αγγλικο ιδρυμα? σε καθε περιπτωση θεωρω την γερμανικη ν26 "ανωτερη" στο ματι μου.. Εννοείτε ότι κάνεις ότι θες. Αναφέρω αυτό που ξέρω, ότι η revolut επεκτείνεται σε Αμερική, Ασία και Ωκεανία, θέλοντας να αποκτήσει και εκεί τρ. άδεια. Ήδη λόγο brexit περιμένει μέχρι τα μέσα του 18 για να αποκτήσει την τρ. άδεια από ευρωπαϊκή χώρα που έχει ήδη υποβάλει από το 17. Μόλις την αποκτήσει, θα αλλάξει και ο τρόπος εγγραφής. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από Hapatingo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα