Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μην λες ανακρίβειες σε παρακαλώ.ετσι ήταν το τιμολογιακό καθεστώς εξ αρχής.

Καλά ρε παλικάρια μη βαράτε...

δεν έτυχε να κάνω κανένα μήνα πάνω από 5 αναλήψεις και νόμιζα ότι τώρα το άλλαξαν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Προσπαθησε καποιος απο uk να μου περασει (euro εννοειται) εχθες εμβασμα στις 10.00 το πρωι και πληρωσε 39 gbp εξτρα στην τραπεζα του για να ερθει urgent.

Ομως ακομη δεν εχουν εμφανιστει τα χρηματα στην n26 .

Εχει καποιος παρομοια εμπειρια να μου αναφερει χρονο ?

Επισης εκανε λαθος ενα γραμμα στο ονομα μου στο beneficiary name .

Τον ενημερωσα για αυτο , μιλησε με την τραπεζα του και του ειπαν δεν υπαρχει προβλημα για 1γραμμα στο beneficiary.

Any opinion ?

Just for the records

Σε 24 ωρες απο uk σε n26 με την ενδειξη urgent ηρθε τελικα το εμβασμα.

Just for the records

Ναι αλλά 39 λίρες είναι πολύ. Ποια τράπεζα; Μήπως επέλεξε να χρεωθεί αυτός και τα εξοδα του παραλήπτη (our);

Just for the records

Χωρίς εξτρα χρέωση, urgent κλπ εντός ΕΕ τα χρήματα μπαίνουν εντός 24 ωρών, με χρέωση 1€

Εχω κάνει πάρα πολλές μεταφορές και μόνο μία έκανε 2 μέρες λόγω αργίας.

Είναι διαθέσιμο πλέον το Apple Pay για τους χρήστες της N26 στη Γαλλία. Γνωρίζει κανείς αν αλλάξω την χώρα στο Apple Store αν θα έχω δυνατότητα να το ενεργοποιήσω? Φίλος που είχε έρθει απο Αμερική χρησιμοποιούσε το Apple Pay σχεδόν σε όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα (όπου υπήρχε contactless τερματικό)

Χωρίς εξτρα χρέωση, urgent κλπ εντός ΕΕ τα χρήματα μπαίνουν εντός 24 ωρών, με χρέωση 1€

Εχω κάνει πάρα πολλές μεταφορές και μόνο μία έκανε 2 μέρες λόγω αργίας.

Είναι διαθέσιμο πλέον το Apple Pay για τους χρήστες της N26 στη Γαλλία. Γνωρίζει κανείς αν αλλάξω την χώρα στο Apple Store αν θα έχω δυνατότητα να το ενεργοποιήσω? Φίλος που είχε έρθει απο Αμερική χρησιμοποιούσε το Apple Pay σχεδόν σε όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα (όπου υπήρχε contactless τερματικό)

Νομίζω πως το wallet μένει μόνο στο apple id της ενεργοποιήσεις και είναι ανεξάρτητο από το apple store. Δηλαδή θα πρέπει από την αρχή να το περάσεις. Το τελικό αποτέλεσμα δεν το ξέρω, αλλά ίσως το δοκιμάσω.

Μετά από δοκιμή σχετικά με το Apple Pay.

Το μόνο που χρειάζεται να αλλάξεις είναι η τοποθεσία, μέσα από τις ρυθμίσεις και γενικά.

Ωστόσο η Ν26 έχοντας καταγράψει την ελληνική διεύθυνση μας με τον ταχυδρομικό κώδικα δεν μπορεί να επαληθευτεί στο γαλλικό Apple Pay οπότε και αποτυγχάνει η σύνδεση. Θα πρέπει να ζητήσετε αλλαγή διεύθυνσης από την Ν26. Δεν το έχω κάνει.

Δεν υπήρχαν χρεώσεις όσες αναλήψεις και να έκανες, τώρα μετά τις 5 χρεώνει

μην λες ανακρίβειες σε παρακαλώ.ετσι ήταν το τιμολογιακό καθεστώς εξ αρχής.

Προσυπογραφω ..

Ετσι ηταν απο πριν.

Δεν ήταν εξαρχής έτσι. Παλιότερα ήταν δώρεαν όλες οι αναληψεις. Μετά μπήκε η χρέωση για παραπάνω από 5 αναλήψεις το μήνα. Απλα δεν έγινε τώρα αυτή η αλλαγή αλλά έχει εδώ και κάποιους μήνες.

• Like 1

μπορει καποιος να μου πει αν αλλαξει κατι ως προς τα ελληνικα δεδομενα? ακομα ζητανε διαβατηριο για να ανοιξεις ή δεχονται και την ταυτοτητα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...