Looter Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Τι ποσό προσπάθησες να βγάλεις; Πάνω απο 840? Της εφορίας είσαι;; Νομίζω ότι στο ποστ μου τα διευκρινίζω όλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Τυχερός ήσουν. Σε ATM της Alpha Bank δε μου έβγαλε τα χρήματα, μετά από 1 λεπτό που περίμενα μου έβγαλε μήνυμα ότι δε μπορεί να γίνει η συναλλαγή αλλά ο λογαριασμός μου χρεώθηκε και μου ήρθε το σχετικό μήνυμα στο κινητό. Η Alpha αρνούνταν να μου πιστώσει τα λεφτά παρότι βρέθηκε το έξτρα ποσό στο "ταμείο" του ATM και έπρεπε να κάνω claim στην Ν26 για να μου κάνουν την πίστωση μετά από 10 ημέρες. Για μελάλα ποσά , πάνω από το όριο ανάληψης των capital contol προτιμάτε Πειραιώς και HSBC. Ειναι που και οι ξενοι εχουν ξεχασει τα capital controls... 2 χρονια μετα και ακομα υπαρχει τραπεζα (παρανομως; ) που δεν επετρεψε σε ξενη καρτα να δωσει περισσότερα χρήματα απο το όριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Looter Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ειναι που και οι ξενοι εχουν ξεχασει τα capital controls... 2 χρονια μετα και ακομα υπαρχει τραπεζα (παρανομως; ) που δεν επετρεψε σε ξενη καρτα να δωσει περισσότερα χρήματα απο το όριο. Τα όρια ανά συναλλαγή στα ΑΤΜ ανερξαρτήτως της κάρτας (εσωτερικού ή εξωτερικού) είναι : Πειραιώς: 2000 Άλφα : 1500 HSBC : 1500 Εθνική : Δε θέλω ούτε να τους βλέπω Eurobank : Δεν είναι τράπεζα , ειναι κλέφτες Για τις κάρτες εσωτετικού ισχύουν βέβαια οι κεφαλαιακοί περιορισμοί πλην εξαιρέσεων (νέο χρήμα,χρήματα που προέρχονται από το εξωτερικό,κλπ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ειναι που και οι ξενοι εχουν ξεχασει τα capital controls... 2 χρονια μετα και ακομα υπαρχει τραπεζα (παρανομως; ) που δεν επετρεψε σε ξενη καρτα να δωσει περισσότερα χρήματα απο το όριο. Tα ΑΤΜ έχουν ανωτατα όρια ανα συναλλαγή για προφανείς λόγους. Δεν είναι καταστημα τράπεζας να δίνει σε ένα άτομο 4000 ευρώ/συναλλαγή ή και περισσότερα γιατί θα άδειαζε σε χρόνο ρεκόρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Tα ΑΤΜ έχουν ανωτατα όρια ανα συναλλαγή για προφανείς λόγους. Δεν είναι καταστημα τράπεζας να δίνει σε ένα άτομο 4000 ευρώ/συναλλαγή ή και περισσότερα γιατί θα άδειαζε σε χρόνο ρεκόρ. Ναι το γνωρίζω αυτό αλλά είχα σαν εικόνα ότι μπορείς έως 2000€. Δεν ήξερα ότι κάποιες τράπεζες έχουν μικρότερο γενικό όριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saico Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω κ εγώ για το Ν26! Σαν παιδάκι και γω δουλεύω, αλλά τα παίρνω στο χέρι (aka μαύρα)! Θα μου ήταν χρήσιμο το Ν26; γιατί μου είπαν πως θα πρέπει να τα καταθέσουν πλέον σε λογαριασμό ενώ θα παραμένουν μαύρα. Δλδ, αυτό που θέλω είναι να μου βάζουν χρήματα σε αυτόν τον λογαριασμό, και να πηγαίνω σε ΑΤΜ να τα τραβάω ή να χρησιμοποιώ την κάρτα. Θα έχω κάποιο πρόβλημα με πόθεν έσχες ή με την εφορία ή με οτιδήποτε;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Να τους πας αυτόφωρο τους εργοδότες σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saico Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Κάτι πιο σοβαρό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω κ εγώ για το Ν26! Σαν παιδάκι και γω δουλεύω, αλλά τα παίρνω στο χέρι (aka μαύρα)! Θα μου ήταν χρήσιμο το Ν26; γιατί μου είπαν πως θα πρέπει να τα καταθέσουν πλέον σε λογαριασμό ενώ θα παραμένουν μαύρα. Δλδ, αυτό που θέλω είναι να μου βάζουν χρήματα σε αυτόν τον λογαριασμό, και να πηγαίνω σε ΑΤΜ να τα τραβάω ή να χρησιμοποιώ την κάρτα. Θα έχω κάποιο πρόβλημα με πόθεν έσχες ή με την εφορία ή με οτιδήποτε;;; Τους ρωτησες και σου είπαν ότι μπορουν να στα καταθέτουν σε τράπεζα του εξωτερικού; Ισχυουν περιορισμοί και δεν ξέρω αν θα ήθελαν κάτι τέτοιο. Αν δεν έχουν θέμα τότε μπορείς αλλά κάποια στιγμή η n26 ισως σου ζητήσει δικαιολογία από που προέρχονται τα χρήματα δεδομένου ότι κάθε μήνα θα δέχεσαι καταθέσεις από τρίτο πρόσωπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saico Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Ναι, δεν τους νοιάζει, δεν θα γίνει συνέχεια! 2 καταθέσεις θα γίνουν, Αύγουστος και Σεπτέμβρης. Θα έχω πρόβλημα με 2 καταθέσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω κ εγώ για το Ν26! Σαν παιδάκι και γω δουλεύω, αλλά τα παίρνω στο χέρι (aka μαύρα)! Θα μου ήταν χρήσιμο το Ν26; γιατί μου είπαν πως θα πρέπει να τα καταθέσουν πλέον σε λογαριασμό ενώ θα παραμένουν μαύρα. Δλδ, αυτό που θέλω είναι να μου βάζουν χρήματα σε αυτόν τον λογαριασμό, και να πηγαίνω σε ΑΤΜ να τα τραβάω ή να χρησιμοποιώ την κάρτα. Θα έχω κάποιο πρόβλημα με πόθεν έσχες ή με την εφορία ή με οτιδήποτε;;; Aγαπητέ είτε στα καταθέσουν εδώ, είτε στο εξωτερικό πχ.N26 αν η συχνότητα των καταθέσεων και τα ποσά είναι μεγάλα...θα χτυπήσουν τα ''καμπανάκια'' αυτόματα. Θα σου ζητήσει η κάθε τράπεζα (λόγω καταθέσεων τρίτου προσώπου) διευκρινήσεις για την προέλευση των χρημάτων...και εαν δεν τους πείσει η δικαιολογία σου θα στειλουν αντίγραφα των κινήσεων στην ΔΟΥ σου και μετά ... αναλαμβάνει άλλος . Μην ξεγελιέσαι και η Ν26 κανονική τράπεζα είναι με άδεια λειτουργίας και αν διαβάσεις πιο πάνω στο νήμα πρόσφατα ζητούσε τα ΑΦΜ όλων των πελατών της (τωρινών αλλά και παλαιότερων) ! Προσωπικά δεν θα δεχόμουν να δούλευα για εταιρεία στη ''ζούλα'' εσύ μπορεί να νομίζεις οτι κερδίζεις απο αυτό αλλά κατά βάθος αν το καλοσκεφτείς ο εργοδότης σου είναι ο μεγάλος κερδισμένος. Anyway εαν επιμένεις, πιστεύω λιγότερες πιθανότητες έχεις να εντοπιστείς απο τις ντόπιες τράπεζες. Εννοείται πως τα παραπάνω προσωπικά σχόλια είναι προς ενημέρωση μόνο και δεν αποτελούν προτροπή προς τέλεση αξιόποινων ποινικά και φορολογικά πράξεων. Ο καθένας είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το τι κάνει, η γνώση του καλού και του κακού είναι ελεύθερη για όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Ναι, δεν τους νοιάζει, δεν θα γίνει συνέχεια! 2 καταθέσεις θα γίνουν, Αύγουστος και Σεπτέμβρης. Θα έχω πρόβλημα με 2 καταθέσεις; Εξαρτάται από το ύψος των ποσων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saico Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 ναι, καπως καταλαβα! πάντως το ποσό θα ειναι 70 τον αυγουστο και 70 στον σεπτεμβρη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 ναι, καπως καταλαβα! πάντως το ποσό θα ειναι 70 τον αυγουστο και 70 στον σεπτεμβρη! Πλάκα μας κάνεις... σιγά μην ασχοληθεί κανεις μαζί σου για μια τέτοια τρομερή κίνηση χρημάτων στον λογαριασμό σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saico Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2017 Πλάκα μας κάνεις... σιγά μην ασχοληθεί κανεις μαζί σου για μια τέτοια τρομερή κίνηση χρημάτων στον λογαριασμό σου Αχ μιλάς σοβαρά;;;; Θα επιβιώσω;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα