jonkyr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Για να ξεκαθαρισω: δεν περιμενα οτι δεν θα υπαρχει το πεδιο tax information σε ολους. Αλλα μια επιβεβαιωση θα ηταν ευκολη. Ουσιαστικα απο τη στιγμη που ειναι ανοικτο, μαλλον θα χρειαζεται να συμπληρωθει. Δεν ξερω, μπορει να λεω και χαζομαρες. Οπως λετε κι εσεις, σε λιγες μερες λογικα θα εχουμε απαντησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι περίμεναν μερικοί από μια τράπεζα με έδρα στην ΕΕ. Δεν έχει έδρα κανένα off shore κρατίδιο στα βάθη του ειρηνικού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι περίμεναν μερικοί από μια τράπεζα με έδρα στην ΕΕ. Δεν έχει έδρα κανένα off shore κρατίδιο στα βάθη του ειρηνικού. Καλά τα λες. Τι να περιμένουμε από τράπεζα με έδρα το "γκούλαγκ" (όπως κατάντησε πλέον) της Ε.Ε... Το θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι και δεν νομίζω να τους ζητήσαμε -οι πελάτες τους- να πάνε να γίνουν τράπεζα. Μόνοι τους το ανακοίνωσαν, μόνοι τους πανηγύρισαν. Μια χαρά ήταν για μένα πριν σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Η Leupay π.χ. που παραμένει στο παλιό καθεστώς δεν έχει ζητήσει τίποτα. Προς το παρόν τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Καλά τα λες. Τι να περιμένουμε από τράπεζα με έδρα το "γκούλαγκ" (όπως κατάντησε πλέον) της Ε.Ε... Το θέμα είναι ότι δεν θυμάμαι και δεν νομίζω να τους ζητήσαμε -οι πελάτες τους- να πάνε να γίνουν τράπεζα. Μόνοι τους το ανακοίνωσαν, μόνοι τους πανηγύρισαν. Μια χαρά ήταν για μένα πριν σαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Η Leupay π.χ. που παραμένει στο παλιό καθεστώς δεν έχει ζητήσει τίποτα. Προς το παρόν τουλάχιστον. Κρίμα πάντως που ''κατάντησε'' έτσι η Ν26. Από την άλλη η leupay μου ζήτησε να τους στείλω καινούργια στοιχεία γιατί να προηγούμενα είχαν λήξη (διαβατήριο) και από τότε δεν μπορώ να εκδώσω νέες κάρτες. Κάτι το οποίο η Ν26 δεν το έδωσε σημασία ούτε όταν έγινε η ίδια τράπεζα. Η revolut τελικά αποδείχτηκε η καλύτερη, μιας και το να μην είναι τράπεζα και το να μην παρέχει ατομικό λογαριασμό στην πορεία φάνηκε ως μεγαλύτερη δικλίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 H n26 γεμίζει από Ελλάδα με τραπεζικό λογαριασμό. Δεν αντιλαμβάνομαι τις ανησυχίες για το ΑΦΜ. Από τη στιγμή που τα χρήματα βρισκόταν σε λογαριασμό Ελληνικής τράπεζας η εφορία έχει μεγαλύτερη πρόσβαση στο ποιος τα κατέθεσε κλπ. Δεν της είναι ιδιαίτερα χρήσιμο ότι πήγαν Γερμανία και έμειναν εκεί ή ξοδεύονται απο εκεί. Εκτός και αν καποιος χρησιμοποιεί τη n26 για να κατεβάζει λεφτα από Paypal, airbnb Κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 H n26 γεμίζει από Ελλάδα με τραπεζικό λογαριασμό. Δεν αντιλαμβάνομαι τις ανησυχίες για το ΑΦΜ. Από τη στιγμή που τα χρήματα βρισκόταν σε λογαριασμό Ελληνικής τράπεζας η εφορία έχει μεγαλύτερη πρόσβαση στο ποιος τα κατέθεσε κλπ. Δεν της είναι ιδιαίτερα χρήσιμο ότι πήγαν Γερμανία και έμειναν εκεί ή ξοδεύονται απο εκεί. Εκτός και αν καποιος χρησιμοποιεί τη n26 για να κατεβάζει λεφτα από Paypal, airbnb Κλπ Ο τελευταίος λόγος όπως τον έγραψες καθιστά "ενοχλητικό" το να δώσουμε ΑΦΜ. Αλλά ακόμα και χωρίς αυτόν (εμένα π.χ. προς το παρόν δεν με απασχολεί γιατί ανήκω στην 1η κατηγορία που περιγράφεις που απλά τη γεμίζω από ντόπιους λογαριασμούς) δεν προβληματίζεσαι για το τι μπορεί να συμβεί έστω και με "νόμιμα" λεφτά αν γεμίζει; Μόνο προβλήματα μπορούν να προκύψουν αν ενημερώσουν οι ξένες τράπεζες τις Ελληνικές αρχές ότι διατηρώ λεφτά και εκεί. Είδες τι απίστευτο φιάσκο έγινε με τα ανασφάλιστα οχήματα και τις "διασταυρώσεις" τους. Δεν έχω καμία απολύτως εμπιστοσύνη στο γελοίο και ανίκανο Ελληνικό κράτος. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που ενδέχεται να κληθούμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Νομιζω γινετε πολυς ντορος για το τιποτα , εκτος αν υπαρχουν στο ινσομνια μελη με 100αριες χιλιαδες στην ν26. Εκει παω πασο , μπορει να προκυψει θεμα. Για 500 1000 10.000 ευρω μονο με εσας δεν θα ασχοληθει ουτε η ν26 ουτε το Ελλαδισταν ... Εκτος και αν καποιος ειναι ηδη "υπολογος" στις ελληνικες φορολογικες αρχες οπου ακομη και το 1000αρικο στην ν26 μπορει να ειναι θεμα. Γιατι ουτως η αλλως θα ειναι υπο επιτηρηση/εποπτεια. Νομιζω πολυ αναστατωση λοιπον ανευ λογου .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Looter Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Η μόνη που δεν ξέρουμε ακόμα αν θα δίνει στοιχεία η Revolut. Η leupay θα τα δίνει κανοινικά... https://www.leupay.eu/pdf/CRS_FAQ_EN%20SATABANK.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
recon3 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Τα φώτα σας παρακαλώ! Αυτό συνέβη σήμερα. Πήγα σε ένα atm και επιχείρησα να σηκώσω ένα χ ποσό (εννοείται είχα αρκετό υπόλοιπο). Για άγνωστους λόγους, η συναλλάγή δεν εκπληρώθηκε, το atm ουσαστικά μου έριξε άκυρο και ενώ στο λογαριασμό μου (και στο app) φάνηκε πως σήκωσα το ποσό, αμέσως έλαβα μήνυμα (και φάνηκε και η κίνηση στην εφαρμογή) πως το ίδιο πόσο μου επεστράφη ως credit εξαιτίας της συναλλαγής που δεν ολοκληρώθηκε. Όλα θα ήταν καλά αν αυτό φαινόταν και στο υπόλοιπο, στο οποίο δεν φαίνεται, αλλά είναι σα να έχω σηκώσει τα λεφτά! Ουσιαστικά έχουν φανεί οι κινήσεις, + και - το ίδιο ποσό, αλλά το υπόλοιπο είναι σα να έχω σηκώσει τα λεφτά..... Επιχείρησα και απο αλλα atm αργότερα, αλλά έλαβα το μηνύμα πως το υπόλοιπο μου δεν επαρκεί. Πακέτο. Στο τηλέφωνο δεν απαντάνε, στο μήνυμα που τους έστειλα δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση και αυτή τη στιγμή είναι σα να έχω χάσει το ποσό αυτό! Έχει τύχει σε κανέναν άλλο κάτι αντίστοιχο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί τους μέσω Facebook ή Twitter, το support τους είναι τραγικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
recon3 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ok, όλα καλά, εμφανίστηκε το υπόλοιπο σήμερα το πρώι. Θα έχω υπόψιν μου τo Τwitter/FB σε μελλοντικό ζήτημα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Αυτό δεν είναι πρόβλημα γιατί το ποσό δεσμεύτηκε. Το ίδιο γίνετε και σε refund κάνουν μερικές ημέρες ώστε να επιστραφούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Looter Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Τυχερός ήσουν. Σε ATM της Alpha Bank δε μου έβγαλε τα χρήματα, μετά από 1 λεπτό που περίμενα μου έβγαλε μήνυμα ότι δε μπορεί να γίνει η συναλλαγή αλλά ο λογαριασμός μου χρεώθηκε και μου ήρθε το σχετικό μήνυμα στο κινητό. Η Alpha αρνούνταν να μου πιστώσει τα λεφτά παρότι βρέθηκε το έξτρα ποσό στο "ταμείο" του ATM και έπρεπε να κάνω claim στην Ν26 για να μου κάνουν την πίστωση μετά από 10 ημέρες. Για μελάλα ποσά , πάνω από το όριο ανάληψης των capital contol προτιμάτε Πειραιώς και HSBC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapatsos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Τυχερός ήσουν. Σε ATM της Alpha Bank δε μου έβγαλε τα χρήματα, μετά από 1 λεπτό που περίμενα μου έβγαλε μήνυμα ότι δε μπορεί να γίνει η συναλλαγή αλλά ο λογαριασμός μου χρεώθηκε και μου ήρθε το σχετικό μήνυμα στο κινητό. Η Alpha αρνούνταν να μου πιστώσει τα λεφτά παρότι βρέθηκε το έξτρα ποσό στο "ταμείο" του ATM και έπρεπε να κάνω claim στην Ν26 για να μου κάνουν την πίστωση μετά από 10 ημέρες. Για μελάλα ποσά , πάνω από το όριο ανάληψης των capital contol προτιμάτε Πειραιώς και HSBC. Μην μας λες τέτοια.... πω τι κλέψιμο είναι αυτο απο την alpha!!! απαράδεκτοι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Τυχερός ήσουν. Σε ATM της Alpha Bank δε μου έβγαλε τα χρήματα, μετά από 1 λεπτό που περίμενα μου έβγαλε μήνυμα ότι δε μπορεί να γίνει η συναλλαγή αλλά ο λογαριασμός μου χρεώθηκε και μου ήρθε το σχετικό μήνυμα στο κινητό. Η Alpha αρνούνταν να μου πιστώσει τα λεφτά παρότι βρέθηκε το έξτρα ποσό στο "ταμείο" του ATM και έπρεπε να κάνω claim στην Ν26 για να μου κάνουν την πίστωση μετά από 10 ημέρες. Για μελάλα ποσά , πάνω από το όριο ανάληψης των capital contol προτιμάτε Πειραιώς και HSBC. Τι ποσό προσπάθησες να βγάλεις; Πάνω απο 840? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα