Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

σχετικά με αφμ, δύο φίλοι πότε δεν έλαβαν το γνωστό mail να δηλώσουν αφμ

το mail δεν στάλθηκε σε όλους;

μήπως ήταν στοχευμένο σε όσους κάνουν ''μεγάλες κινήσεις'' ;

Ειναι πολυ πιθανόν...εγω παντως εχω κινήσει στο λογαριασμό πανω απο 30Κ σε 6 μηνες, κ για να μην έχω θέμα το έστειλα απευθείας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Βρε αφηστε τα σαπια "δεν λαβαμε ποτε το email" :) :) Δεν περναν αυτες οι δικαιολογιες σε Γερμανους. Δωστε τα ΑΦΜ σας για να εχετε το κεφαλι σας ησυχο. Θα σας μπλοκαρουν τους λογαριασμους και θα τρεχετε...

Αντε το email εστω δεν το πηραν καποιοι (αναγνωριστηκε λανθασμενα ως spam και πηγε στο φακελλο ανεπιθυμητα), το μυνημα που εμφανιζεται καθε φορα που μπαινεις στην εφαρμογη για δηλωση χωρας φορολογικα υποχρεου και ΑΦΜ δεν το βλεπουν;

;;;

Και στους 2 φίλους μου δεν εμφανίστηκε ούτε μήνυμα στην εφαρμογή

εγώ έχω κάνει κάποια Κ κινήσεων, οι φίλοι μου μηδαμινά σε σχέση με μένα

μήπως τελικά ήταν στοχευμένο μήνυμα;

Εγώ είχα κάνει λίγα και μου έστειλαν πάντως.

υπαρχει η πιθανότητα να το έστειλαν κ δειγματολειπτικά, να καταχωρηθούν τα πρώτα κ μετά να στείλουν στους υπόλοιπους...

Αν και το "μικρες"/"μεγαλες" κινησεις ειναι κατι υποκειμενικο (για αλλον μεγαλες ειναι τα 100 ευρω και για αλλον μικρες τα δυο χιλιαρικα), ειμαι στην κατηγορια μικρες. Το μεσο εισοδημα του τετραμηνου μου ειναι 150 ευρω δλδ και τα μεσα εξοδα ηταν 35 ευρω, ουσιαστικα τπτ για μια τραπεζα. Παρ' ολα αυτα πηρα μειλ (τελικα ημουν τιμιος κι εδωσα το ΑΦΜ, ο,τι βρεξει ας κατεβασει απο εδω κι εμπρος).

Αν θελουν οι φιλοι που ΔΕΝ εχουν λαβει ειδοποιηση, μπορουν να μας πουν αν ειναι ανοικτος ο κωδικος στα settings -> tax information οπου βαζουμε το ΑΦΜ; Ή δεν το εχουν καν αυτο; Εκει ειναι ολη η διαφορα κατ' εμε.

Αν και το "μικρες"/"μεγαλες" κινησεις ειναι κατι υποκειμενικο (για αλλον μεγαλες ειναι τα 100 ευρω και για αλλον μικρες τα δυο χιλιαρικα), ειμαι στην κατηγορια μικρες. Το μεσο εισοδημα του τετραμηνου μου ειναι 150 ευρω δλδ και τα μεσα εξοδα ηταν 35 ευρω, ουσιαστικα τπτ για μια τραπεζα. Παρ' ολα αυτα πηρα μειλ (τελικα ημουν τιμιος κι εδωσα το ΑΦΜ, ο,τι βρεξει ας κατεβασει απο εδω κι εμπρος).

Αν θελουν οι φιλοι που ΔΕΝ εχουν λαβει ειδοποιηση, μπορουν να μας πουν αν ειναι ανοικτος ο κωδικος στα settings -> tax information οπου βαζουμε το ΑΦΜ; Ή δεν το εχουν καν αυτο; Εκει ειναι ολη η διαφορα κατ' εμε.

Το τελευταίο που λες προϋπήρχε εδώ και 3- 4 μήνες, άσχετα εάν σου έστελναν ή όχι email. Η μαγκιά για κάποιους θα είναι να ανατρέξουν σε προηγούμενη έκδοση της εφαρμογής και να πουν ότι δεν υπάρχει το πεδίο αυτό.

Σωστη η παρατηρηση σου αλλα δεν πιστευω οτι δεν υπαρχει στο πεδιο settings το υποπεδιο tax information. Δεν γινεται η εφαρμογη ειναι κοινη για ολους τους πελατες-χρηστες.

Απλως καποιοι κανουν τον "αλεκο" και δηλωνουν οτι δεν εχουν ΑΦΜ :) Απλα κωλλυσιεργουν, δικαιωμα τους αλλα και πιθανο μελλοντικο προβλημα τους οταν το ψαξουν. Ξεχνσνε το βιντεακι ταυτοποιησης με το διαβατηριο ανα χειρας. Στις δε οδηγιες το λενε ξεκαθαρα πως ακομα και να εχει κλεισει καποιος τον λογαριασμο του υπαρχει περιπτωση να του στειλουν email και να του ζητανε στοιχεια. Τελος παντων πιστευω πως ειναι τυπικο το θεμσ και κακως το συνεχιζουμε. Ας δουμε τι θ γινει μετα τις 30 Ιουνιου. Ας κανει ο καθενας οτι θελει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...