alexpen Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 To 1,7% μπαίνει εκεί που κάνεις ανάληψη σε άλλο νόμισμα εκτός ευρω. Ναι φίλε μου έχεις δίκιο, το έβαλα γιατι οι αναλήψεις θα γινουν σε $ αλλά έτσι οπως τα έγραψα φαίνεται οτι το 1,7 ισχύει μετα τις δωρεαν φορες.. κοινως φίλε @djuan1988 μην βγαλεις μετρητά, αχρειάστα είναι
razkal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Ναι φίλε μου έχεις δίκιο, το έβαλα γιατι οι αναλήψεις θα γινουν σε $ αλλά έτσι οπως τα έγραψα φαίνεται οτι το 1,7 ισχύει μετα τις δωρεαν φορες.. κοινως φίλε @djuan1988 μην βγαλεις μετρητά, αχρειάστα είναι το 1,7% ισχυει απο την πρωτη αναληψη σε νομισμα εκτος ευρω? edit: ισχυει 1
jonkyr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Συνδυασμός revolut. +1 Ετσι εκανα κι εγω στην Τσεχια. Απλα ειχα δυο καρτες Ρεβ και δεν ειχα προβλημα με την αναληψη. Αλλα στην Τσεχια τα μετρητα χρειαζονταν συχνα, στις ΗΠΑ προφανως δεν υπαρχει τετοια αναγκη. Οποτε 200 ευρω σε μετρητα ειναι οκ για λιγες ημερες, αν χρειαστει κανεις εξτρα αναληψη ε... θα πληρωσει το 1,7% γιατι προφανως η αναγκη ειναι μεγαλυτερη του κοστους. Λεω εγω τωρα...
duende Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Άρχισαν τις μ@λακίες... Δεν θα τους καλύψουν οι κινήσεις μέσω των εδώ τραπεζων θεωρώ. Καλύτερα υπογράψτε ένα χαρτί με το φίλο σου που να λέτε ότι τον δάνεισες (με παλιά ημερομηνία) και στείλτο τους ως "copy of contract". Άλλη λύση και εφόσον δεν σου έχουν μπλοκάρει ακόμα το λογαριασμό είναι να πας σε ένα ΑΤΜ να τραβήξεις όλα τα λεφτά που έχεις και να τους αγνοήσεις (οριστικά βέβαια). Δεν είναι αμελητέο το ποσό των 5.000 αλλά δεν είναι και τεράστιο. Ε δεν θα δίνουμε ριπόρτο και θα στέλνουμε και παραστατικά τώρα στην κάθε ξένη τράπεζα κάθε φορά που κάνουμε οποιαδήποτε κίνηση με τρίτο... Αν η υπηρεσία τους είναι για να ανταλλάσουμε 5ευρα και 10εύρα μόνο για τους καφέδες που πίνουμε να μας το πούνε να τους χαιρετήσουμε. Αυτά δεν συμβαίνουν ούτε στις Ελληνικές τράπεζες. ελεγχος για ξεπλυμα χρηματος, αναμενομενο..οποτε ξεχναμε τη n26 για μεγαλα ποσα..
turbat0s Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 ελεγχος για ξεπλυμα χρηματος, αναμενομενο..οποτε ξεχναμε τη n26 για μεγαλα ποσα.. Τα μεγάλα ποσά γνώριζαν πάντα τρόπους για να κρυφτούν, δε χρειάζονται τη n26.
christou Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 να προσθεσω οτι αν καποιος εχει μαυρο χρημα δεν ειναι λογικο και φρονιμο να τα παει στην γερμανια.
djuan1988 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Ποια μεγάλα ποσά ρε παιδιά; Είναι τα 5Κ μεγάλο ποσό; 2-2,5 γερμανικοί μέσοι μισθοί είναι. 1
Blacktan Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δεν ασχολειται κανεις για ποσα κατω των 100k ευρω (υποκειμενικη αποψη) ... Ειναι ψιχουλα , εκτος και αν υπαρξει εντολη απο το Ελληνικο κρατος ... Σε αυτη την περιπτωση η n26 μαλλον θα ειναι το κερασακι στην τουρτα για καποιον ο οποιος εχει ηδη μπει στο στοχαστρο των Ελληνικων φορολογικων αρχων ... Τσαμπα "ανησυχια" κατα την γνωμη μου
Kapatsos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Τσαμπα "ανησυχια" κατα την γνωμη μου Συμφωνω!!!
razkal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 5k τη φορα ηταν, αλλα και παλι δεν ειναι κανα σοβαρο ποσο για να το ψαχνουν τοσο. δεν εχουν επανελθει παντως απο οταν τους εστειλα τα παραστατικα μεταφορων. και ο λογαριασμος κινειται κανονικα.
djuan1988 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 5k τη φορα ηταν, αλλα και παλι δεν ειναι κανα σοβαρο ποσο για να το ψαχνουν τοσο. δεν εχουν επανελθει παντως απο οταν τους εστειλα τα παραστατικα μεταφορων. και ο λογαριασμος κινειται κανονικα. Άλλο 5Κ και άλλο 5Κ τη φορά και δε μας είπες και πόσες φορές. Αν σου έστειλε κάποιες δεκάδες χιλιάδες συγκεκριμένο άτομο λογικό είναι να το ψάξουν. Και οι ελληνικές ψάχνουν αν δουν τέτοιες κινήσεις.
razkal Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Άλλο 5Κ και άλλο 5Κ τη φορά και δε μας είπες και πόσες φορές. Αν σου έστειλε κάποιες δεκάδες χιλιάδες συγκεκριμένο άτομο λογικό είναι να το ψάξουν. Και οι ελληνικές ψάχνουν αν δουν τέτοιες κινήσεις. 2 φορες, το ειχα γραψει νομιζω.
theopan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 2 φορες, το ειχα γραψει νομιζω. Δεν το είχες γράψει. Τελικά τι τους έστειλες; Γιατί να στείλεις απλά τα αποδεικτικά των συναλλαγών από το ebanking του αποστολέα όπως έλεγες, κατά τη γνώμη μου δεν έχει κανένα νόημα και το θεωρώ απίθανο να τους κάλυψε. Τα έχουν όλα αυτά τα στοιχεία και οι ίδιοι αφού είναι η τράπεζα-αποδέκτης των εμβασμάτων. Γιατί έγιναν οι κινήσεις και πως αιτιολογούνται σε ρώτησαν.
kamilopardali Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 σχετικά με αφμ, δύο φίλοι πότε δεν έλαβαν το γνωστό mail να δηλώσουν αφμ το mail δεν στάλθηκε σε όλους; μήπως ήταν στοχευμένο σε όσους κάνουν ''μεγάλες κινήσεις'' ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα