Επισκέπτης Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 ξεκινησαν οι προθεσμιακες για τους Γερμανους. αρκετα ενδιαφερον. https://n26.com/savings/
Hapatingo Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 ξεκινησαν οι προθεσμιακες για τους Γερμανους. αρκετα ενδιαφερον. https://n26.com/savings/ Βασικά το λέει ότι εφόσον καταθέσεις τα χρήματα σου δεν μπορείς να τα πάρεις πίσω έως ότου λήξει το συμβόλαιο. Ο άλλος δέσμευσε 3.000 ευρώ για 48 μήνες, ώστε να πάρει 177 ευρώ
djuan1988 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Βασικά το λέει ότι εφόσον καταθέσεις τα χρήματα σου δεν μπορείς να τα πάρεις πίσω έως ότου λήξει το συμβόλαιο. Ο άλλος δέσμευσε 3.000 ευρώ για 48 μήνες, ώστε να πάρει 177 ευρώ Λογικό μου φαίνεται να μην μπορεί να τα πάρει πίσω. Έτσι λειτουργούν οι προθεσμιακές καταθέσεις. Το επιτόκιο βέβαια είναι τραγικό, αλλά απέναντι στη συνολική κατάσταση των επιτοκίων σε όλη την Ευρώπη είναι σχετικά καλά. Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσω τα χρήματα μου για τέτοια επιτόκια.
Hapatingo Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Εγώ θυμάμαι στις ελληνικές ''τότε παλιά'' που ο λογαριασμός σου άνοιγε τέλη του μήνα, έβαζες έβγαζες κοκ. Αλλά όχι να περιμένεις και 2 χρόνια.
runner69 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Η παραπανω προθεσμιακη δεν ειναι για 2 αλλα για 4 χρονια! Πως και δεν το εβαλαν στα 10 χρονια;
alexiko Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Από 3μηνες ξεκινάει αν θυμάμαι καλά, οπότε ο καθένας αποφασίζει και πράττει αναλόγως.
Hapatingo Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Αφού στο λινκ που έβαλε ο φίλος, λέει οτι το ελάχιστο είναι 12 μήνες και φυσικά όσο πιο μικρότερο χρονικό διάστημα, τόσο μικρότερο επιτόκιο.
theopan Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Ανάξια λόγου είναι επιτόκια τέτοιου επιπέδου. Ούτε για μια εβδομάδα δεν αξίζεις να "κλείσεις" λεφτά. Γενικά στην Ευρωζώνη μάλλον το να διατηρείς καταθέσεις πλέον δεν προσφέρει πρακτικά κανένα όφελος. Μόνο τα απαραίτητα για να κινείσαι και τα υπόλοιπα σε επενδύσεις που τα αυγατίζουν (όποιες).
alexiko Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Αφού στο λινκ που έβαλε ο φίλος, λέει οτι το ελάχιστο είναι 12 μήνες και φυσικά όσο πιο μικρότερο χρονικό διάστημα, τόσο μικρότερο επιτόκιο. Δίκιο έχεις, ή το άλλαξαν ή το μπέρδεψα με κάποια άλλη υπηρεσία.
FarCry Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Λογικό μου φαίνεται να μην μπορεί να τα πάρει πίσω. Έτσι λειτουργούν οι προθεσμιακές καταθέσεις. Το επιτόκιο βέβαια είναι τραγικό, αλλά απέναντι στη συνολική κατάσταση των επιτοκίων σε όλη την Ευρώπη είναι σχετικά καλά. Προσωπικά δεν υπάρχει περίπτωση να κλείσω τα χρήματα μου για τέτοια επιτόκια. τετοια επιτοκια βρισκεις και στην ελλαδα παρακαταθηκων και δανειων Ανάξια λόγου είναι επιτόκια τέτοιου επιπέδου. Ούτε για μια εβδομάδα δεν αξίζεις να "κλείσεις" λεφτά. Γενικά στην Ευρωζώνη μάλλον το να διατηρείς καταθέσεις πλέον δεν προσφέρει πρακτικά κανένα όφελος. Μόνο τα απαραίτητα για να κινείσαι και τα υπόλοιπα σε επενδύσεις που τα αυγατίζουν (όποιες). θα ανεβουν τα επιτοκια καποια στιγμη. δε γινεται να υπαρχουν αυτα επ απειρον. βλεπε αμερικη τοτε ειναι που θα γινει η επομενη μεγαλη υφεση αναγκαστικα
Bubs Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παιδια, μια ερωτηση γιατι δεν βρηκα απαντηση στο site τους: μπορω να στειλω χρηματα απο λογαριασμο μου εκτος ευρωπης στον λογαριαμο Ν26;
theopan Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παιδια, μια ερωτηση γιατι δεν βρηκα απαντηση στο site τους: μπορω να στειλω χρηματα απο λογαριασμο μου εκτος ευρωπης στον λογαριαμο Ν26; Νομίζω ότι γίνεται. Το αντίστροφο δεν γίνεται προς το παρόν (να στείλεις από Ν26 σε εκτός SEPA χώρα). Ρώτα τους στο support chat για να επιβεβαιώσεις.
Blacktan Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Καλημέρα παίδες , Εκανα μια μεταφορα απο paypal balance στην n26 την Δευτερα 29 Μαιου και ακομη και αυτη την στιγμη τα λ7 δεν εχουν μπει στην n26. Τις προηγουμενες 2 φορες που ειχα κανει withdrawal απο ppl σε n26 την επομενη μερα παντα τα χρηματα ηταν στην θεση τους γυρω στις 09.30 με 10.00 Ελληνικη ωρα. Καποια ιδεα ?
duende Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 εχει χρησιμοποιησει κανεις τη συγκεκριμενη για μισθοδοσια η πληρωμες απο δουλειες στο εξωτερικο? ποσο "safe" ειναι? οντως προστατευεται μεχρι καποιο ποσο ο λογαριασμος? επισης, ζητανε αφμ, η μονο διαβατηριο?
spartak1 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 Δημοσ. 31 Μαΐου 2017 εχει χρησιμοποιησει κανεις τη συγκεκριμενη για μισθοδοσια η πληρωμες απο δουλειες στο εξωτερικο? ποσο "safe" ειναι? οντως προστατευεται μεχρι καποιο ποσο ο λογαριασμος? επισης, ζητανε αφμ, η μονο διαβατηριο? ΑΦΜ δε ζητάνε για να ανοίξεις λογαριασμό. Ισχύει προστασία μέχρι 100.000 ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα