kalchas13 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Αυτό το παραμύθι που γίνεστε έξαλλοι που σας ζητάει διαβατήριο, ΠΡΕΠΕΙ να τελειωσει. 1ον εχει μαλλιάσει η γλώσσα μερικών παιδιών εδω μέσα να σας λενε μονο με διαβατηριο και εσεις πάτε με ταυτότητα διπλωματα οδηγησης και οτι αλλο γουστάρετε και αναρωτιέστε μετά... 2ον ο λογαριασμός αυτός εχει προϋπόθεση το διαβατήριο. Γιατί χτυπιέστε? Δε σας υποχρέωσε κανεις να κανετε σωνει και ντε λογαριασμό. Ο λογαριασμός είναι ενα προιόν... Δε σας κάνει, δεν σας ειναι και απαραίτητος οπότε παμε παρακάτω... γιατί τόση συζήτηση για ενα θέμα που δεν υπάρχει και λόγος να το συζητάμε? 5
jonkyr Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Καλημερα. Εχω δωσει τα στοιχεια της τραπεζας σε μια εταιρεια εξωτερικου (Αγγλιας) για να μου στειλουν λιγα χρηματα απο μια δουλιτσα που τους εκανα. Σημερα επικοινωνησαν μαζι μου και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να προχωρησουν την διαδικασια και να επιβεβαιωσω το ΙΒΑΝ και το BIC. Τους εστειλα screenshot με τα στοιχεια για καθε ενδεχομενο (περαν του invoice που ειχαν λαβει απο εμενα), ωστε να δουν με τα ματια τους τα στοιχεια μην εχω κανει λαθος. Ωστοσο ηθελα να ρωτησω μηπως εχει αντιμετωπισει κανεις απο εδω προβλημα με καταβολη χρηματων στη Ν26 οπως εγω σημερα. Χθες στο μεταξυ εστειλα εμβασμα απο την Εθνικη, ελπιζω να μην γυρισει πισω (αν και απο το αυτοματοποιημενο συστημα ειδα οτι τα στοιχεια της Ν26 εβγαιναν σωστα). Ευχαριστω.
spartak1 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Καλημερα. Εχω δωσει τα στοιχεια της τραπεζας σε μια εταιρεια εξωτερικου (Αγγλιας) για να μου στειλουν λιγα χρηματα απο μια δουλιτσα που τους εκανα. Σημερα επικοινωνησαν μαζι μου και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να προχωρησουν την διαδικασια και να επιβεβαιωσω το ΙΒΑΝ και το BIC. Τους εστειλα screenshot με τα στοιχεια για καθε ενδεχομενο (περαν του invoice που ειχαν λαβει απο εμενα), ωστε να δουν με τα ματια τους τα στοιχεια μην εχω κανει λαθος. Ωστοσο ηθελα να ρωτησω μηπως εχει αντιμετωπισει κανεις απο εδω προβλημα με καταβολη χρηματων στη Ν26 οπως εγω σημερα. Χθες στο μεταξυ εστειλα εμβασμα απο την Εθνικη, ελπιζω να μην γυρισει πισω (αν και απο το αυτοματοποιημενο συστημα ειδα οτι τα στοιχεια της Ν26 εβγαιναν σωστα). Ευχαριστω. Χτες έστειλα και μπήκαν ήδη. Η Εθνική έβγαλε το γνωστό μήνυμα αλλά κανένα πρόβλημα 1
jonkyr Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ζητησα απο την εταιρεια να παρακαμψει το "αγνωστο BIC" και να προχωρησει στην καταθεση των χρηματων μονο με το ΙΒΑΝ. Τους εξηγησα οτι δεν ειναι απαραιτητο πια το BIC, τους εδειξα το λινκ της Ευρωπαϊκης Κεντρικης Τραπεζας, αλλα οι ανθρωποι μού εξηγησαν οτι το συστημα δεν τους εδινε την επιλογη να κανουν τη συναλλαγη χωρις BIC. Μετα λεμε για τις δικες μας τραπεζες... Αν τωρα επεσε σε ασχετο/η ή βαριοταν να το ψαξει λιγο, τι να πω. Τεσπα, εγινε η συναλλαγη με καταθεση σε ελληνικη τραπεζα, αλλα πρεπει να μιλησω με Ν26 για να δουμε τι θα γινει. Φυσικα θα μου απαντησουν οτι "η αλλη τραπεζα φταιει", ομως αν δεν υπαρξει πιεση both sides δεν γινεται δουλεια. Οσο για την ΕΤΕ, ειμαι σιγουρος οτι δε θα υπαρξει προβλημα. Μονο που θα τα δω απο Τριτη εγω λογω αργιων (τα εστειλα χθες βραδυ, συνεπως εφυγαν σημερα).
inel Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Καλημερα. Εχω δωσει τα στοιχεια της τραπεζας σε μια εταιρεια εξωτερικου (Αγγλιας) για να μου στειλουν λιγα χρηματα απο μια δουλιτσα που τους εκανα. Σημερα επικοινωνησαν μαζι μου και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να προχωρησουν την διαδικασια και να επιβεβαιωσω το ΙΒΑΝ και το BIC. Τους εστειλα screenshot με τα στοιχεια για καθε ενδεχομενο (περαν του invoice που ειχαν λαβει απο εμενα), ωστε να δουν με τα ματια τους τα στοιχεια μην εχω κανει λαθος. Ωστοσο ηθελα να ρωτησω μηπως εχει αντιμετωπισει κανεις απο εδω προβλημα με καταβολη χρηματων στη Ν26 οπως εγω σημερα. Χθες στο μεταξυ εστειλα εμβασμα απο την Εθνικη, ελπιζω να μην γυρισει πισω (αν και απο το αυτοματοποιημενο συστημα ειδα οτι τα στοιχεια της Ν26 εβγαιναν σωστα). Ευχαριστω. Εαν προσπαθήσουν να στείλουν τα χρήματα σε λίρες Αγγλίας (και όχι σε ευρώ) μπορεί και πάλι να μην είσαι σε θέση να τα λάβεις. Κάπου νομίζω αναφέρεται στο site της N26 οτι δέχονται μόνο εμβάσματα απο χώρες SEPA με ευρώ.
Hapatingo Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Βγάλε και μια revolut και δίνε τους τον ατομικό UK λογαριασμό που σου παρέχει, από εκεί και πέρα τα στέλνεις όπου θες. 1
jonkyr Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Εαν προσπαθήσουν να στείλουν τα χρήματα σε λίρες Αγγλίας (και όχι σε ευρώ) μπορεί και πάλι να μην είσαι σε θέση να τα λάβεις. Κάπου νομίζω αναφέρεται στο site της N26 οτι δέχονται μόνο εμβάσματα απο χώρες SEPA με ευρώ. Ααααα, εψαξα το σαιτ αλλα δεν επεσε το ματι μου σε αυτο!!! Καλη πληροφορια, πρεπει να το ψαξω. Το τιμολογιο απο εμενα φευγει σε ευρω, αλλα ισως αυτοι να πληρωνουν σε λιρα Αγγλιας και να αφηνουν τις τραπεζες να κανουν μετατροπες. Θεωρω δυσκολο να διατηρουν αλλο λογαριασμο σε ευρω. Βγάλε και μια revolut και δίνε τους τον ατομικό UK λογαριασμό που σου παρέχει, από εκεί και πέρα τα στέλνεις όπου θες. Φυσικα και εχω Ρεβ, περασε απο το μυαλο μου αλλα φοβηθηκα οτι δε θα εμπαιναν τα χρηματα απο καταθετη με αλλο ονομα. Τωρα που το σκεφτομαι βεβαια, ειμαι βλαξ: δεν θα γινοταν εμβασμα απο εμενα σε "λογαριασμο κουβα", αλλα σε κανονικο αριθμο με ΙΒΑΝ. Εκεινη τη στιγμη ομως επειδη πιεζομουν χρονικα για να στειλουν τα χρηματα (ειδαλλως θα πηγαιναμε τον αλλο μηνα)! Νεξτ ταιμ, οποτε υπαρξει... Ευχαριστω για το τιπ.
inel Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Φυσικα και εχω Ρεβ, περασε απο το μυαλο μου αλλα φοβηθηκα οτι δε θα εμπαιναν τα χρηματα απο καταθετη με αλλο ονομα. Τωρα που το σκεφτομαι βεβαια, ειμαι βλαξ: δεν θα γινοταν εμβασμα απο εμενα σε "λογαριασμο κουβα", αλλα σε κανονικο αριθμο με ΙΒΑΝ. Εκεινη τη στιγμη ομως επειδη πιεζομουν χρονικα για να στειλουν τα χρηματα (ειδαλλως θα πηγαιναμε τον αλλο μηνα)! Νεξτ ταιμ, οποτε υπαρξει... Ευχαριστω για το τιπ. Προσοχή και με revolut όμως, να εχεις όντως δημιουργήσει ατομικό λογαριασμό και όχι απλα τον κοινό 'κουβά'. Εαν δεν τον είχες 'ενεργοποιήσει' αρχικά τότε δεν μπορείς να το κάνεις τώρα καθώς αλλαξαν τους όρους και παρέχουν ατομικό ΙΒΑΝ μόνο σε κατοίκους UK προς το παρόν. 2
Billator Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Φυσικα και εχω Ρεβ, περασε απο το μυαλο μου αλλα φοβηθηκα οτι δε θα εμπαιναν τα χρηματα απο καταθετη με αλλο ονομα. Τωρα που το σκεφτομαι βεβαια, ειμαι βλαξ: δεν θα γινοταν εμβασμα απο εμενα σε "λογαριασμο κουβα", αλλα σε κανονικο αριθμο με ΙΒΑΝ. Εκεινη τη στιγμη ομως επειδη πιεζομουν χρονικα για να στειλουν τα χρηματα (ειδαλλως θα πηγαιναμε τον αλλο μηνα)! Νεξτ ταιμ, οποτε υπαρξει... Ευχαριστω για το τιπ. Στο uk λογαριασμό της revolut μπορεί να σου κάνει κατάθεση οποιοσδήποτε. Το χρησιμοποιώ εδώ κ καιρό χωρίς πρόβλημα. Κάνει 4-5 εργάσιμες. Δεν θα αλλάξει, σύντομα τουλάχιστον, ο περιορισμός για εκτός UK κατοίκους. Οπότε όσοι το είχαν ενεργοποιήσει τότε είναι ας πούμε "προνομιούχοι".
jonkyr Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Προσοχή και με revolut όμως, να εχεις όντως δημιουργήσει ατομικό λογαριασμό και όχι απλα τον κοινό 'κουβά'. Εαν δεν τον είχες 'ενεργοποιήσει' αρχικά τότε δεν μπορείς να το κάνεις τώρα καθώς αλλαξαν τους όρους και παρέχουν ατομικό ΙΒΑΝ μόνο σε κατοίκους UK προς το παρόν. Εχετε δικιο, δεν τον εχω ενεργοποιησει. Το καταλαβα πριν μερικες ωρες, οταν εψαχνα να βρω τι ακριβως εχω κανει. Συνηθως επιλεγω τετοιου ειδους "πολυτελειες" (στη λογικα "ας υπαρχει") αλλα θυμηθηκα οτι εκεινη την περιοδο ειχα παροπλισει τη Ρεβ και δεν εδωσα σημασια. Bad luck. Ας βρω τωρα λυση για τη Ν26 παλι
theopan Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ααααα, εψαξα το σαιτ αλλα δεν επεσε το ματι μου σε αυτο!!! Καλη πληροφορια, πρεπει να το ψαξω. Το τιμολογιο απο εμενα φευγει σε ευρω, αλλα ισως αυτοι να πληρωνουν σε λιρα Αγγλιας και να αφηνουν τις τραπεζες να κανουν μετατροπες. Θεωρω δυσκολο να διατηρουν αλλο λογαριασμο σε ευρω. Αυτό επιβεβαίωσέ το με ένα λογιστή αν δεν το έχεις κάνει ήδη θα σου πρότεινα. Δεν είμαι σίγουρος για το κατά πόσο είναι ορθή -και συμφέρουσα για σένα ή και για την εταιρεία- πρακτική αυτό που κάνεις. Εδώ: http://epixeirisi.gr/actions/lemma/?item_id=4759550 βλέπω ότι το τιμολόγιο μπορεί να είναι σε όποιο νόμισμα. Και αν σε πληρώνει με στερλίνες η εταιρεία, ίσως σε συμφέρει να ανοίξει έστω και εδώ στην Ελληνική τράπεζα λογαριασμό στερλίνας. Έχεις ανοίξει ενδοκοινοτικές συναλλαγές, υπάρχει παρακράτηση φόρου; Από περιέργεια ρωτάω αν και είμαστε εκτός θέματος. 1
theo-gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Εχετε δικιο, δεν τον εχω ενεργοποιησει. Το καταλαβα πριν μερικες ωρες, οταν εψαχνα να βρω τι ακριβως εχω κανει. Συνηθως επιλεγω τετοιου ειδους "πολυτελειες" (στη λογικα "ας υπαρχει") αλλα θυμηθηκα οτι εκεινη την περιοδο ειχα παροπλισει τη Ρεβ και δεν εδωσα σημασια. Bad luck. Ας βρω τωρα λυση για τη Ν26 παλι Ρίξε μια ματια και στην payoneer.com ίσως σε βολέψει.Σου ανοίγει 3 personal iban σε ευρώ λίρα και δολλάριο και έχει πολύ καλό ebanking. 1
jonkyr Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Δημοσ. 30 Απριλίου 2017 Εχω κανει λογαριασμο payoneer πριν χρονια, εχω και καρτες σε ευρω και δολαριο. Ωστοσο θυμαμαι οτι ηθελε ετησιως 25 ευρω για την συνδρομη της καρτας και τοτε περιπου εμφανιστηκαν οι αλλες (δωρεαν) εναλλακτικες, με αποτελεσμα να μην εχω λειτουργησει ποτε τον λογαριασμο της payoneer. Ισως πρεπει να ξανατσεκαρω τι τρεχει εκει, να δω μηπως αλλαξε κατι. Ευχαριστω για το τιπ.
in2dark Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Δημοσ. 10 Μαΐου 2017 Ανοιξα χθες λογαριασμο. Πραγματικα αμεσα εγιναν ολα! Ξερετε τιποτα για τον business? Στο τσακ ημουν να τον διαλεξω... Φοβηθηκα μην αρχισουν χρεωσεις στο μελλον ομως κ κοτεψα. Σιγουρα θα τον εχω ως λογαριασμο αυτον για πελατες μου στο εξωτερικο να μου βαζουν εκει τα λεφτα. Σιγα μην τα φερνω ελλαδα να με τσακιζουν στην προμηθεια το λομπυ εδω... Και δεν εννοω πως θα τα κρυβω τα λεφτα. Τα τιμολογια κανονικα εκδιδονται. Λοιπον? Εχει κανενας business?
theopan Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δεν έχει κανένα πλεονέκτημα το business για κάτοχο με έδρα την Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα