Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν λαμβάνω push notifications και email alerts σε καμία ενέργεια (μεταφορές χρημάτων, αναλήψεις απο ΑΤΜ)  :shock:  

Αντιμετώπισε κάποιος το ίδιο πρόβλημα;  Αν ναι πως το έλυσε; διαφορετικά να στείλω μύνημα στο chat της Ν26.

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν λαμβάνω push notifications και email alerts σε καμία ενέργεια (μεταφορές χρημάτων, αναλήψεις απο ΑΤΜ)  :shock:

Αντιμετώπισε κάποιος το ίδιο πρόβλημα;  Αν ναι πως το έλυσε; διαφορετικά να στείλω μύνημα στο chat της Ν26.

Push θα έπρεπε να λαμβάνεις (τσέκαρε τα settings και της εφαρμογής και τα permissions του τηλεφώνου σου μήπως τα έχεις κόψει).

Για e-mail μην κάνεις τον κόπο να τους ρωτήσεις. Τους είχα ρωτήσει εγώ πριν κανα μήνα και μου είχαν πει ότι είναι τεχνικό θέμα και δεν λειτουργεί προσωρινά και είναι άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί.

Δημοσ.

Καλημέρα σκέφτομαι και εγώ να ανοίξω ένα λογαριασμό στην n26.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν για κάποιον με κατοικία στην Ελλάδα εξακολουθούν να είναι χώρις προμήθεια οι αναλήψεις μετρητών απο ατμ στην ελλαδα.

Διαβαζω επισης στους ορους χρησης οτι για ταυτοποιησεις μετα την 31/3/ θα χρεωνει 2,90 ευρω τον μηνα για την χρηση της Mastercard. εχω καταλαβει καλα?

αν ναι αν κανω σημερα την εγγραφη προφανως προλαβαινω την ταυτοποιηση ετσι δεν ειναι?

Ευχαριστώ προκαταβολικα

Ναι ισχύει ότι λέει το pricing της! Εννοείται προλαβαίνεις αμέσως την κάνεις την ταυτοποίηση με το που κατεβάσεις Την εφαρμογή.

Δημοσ.

Ναι ισχύει ότι λέει το pricing της! Εννοείται προλαβαίνεις αμέσως την κάνεις την ταυτοποίηση με το που κατεβάσεις Την εφαρμογή.

ευχαριστω τον φιλο ειχα το διαβατηριο σε ισχυ ακομα οποτε εκανα τα βηματα και περιμενω πια την mastecard.

Δημοσ.

ρε πανε καλα? δεν δεχονται ταυτοτητα και θελουν διαβατηριο σε ισχυ. σιγα μην πληρωσω 50 ευρω για να κανω ανανεωση για να γραφτω στη μλκια Ν26

δηλαδη αν το διαβατηριο μου εληγε τον επομενο μηνα θα μου ζητουσαν ανανεωση σε 2 μηνες αλλιως θα μου κλειδωναν τον λογαριασμο? ή εχουν βιτσιο το διαβατηριο να ειναι εγκυρο μονο κατα την εγγραφη ?

θελουν διαβατηριο με ημερομηνια ληξης και δεν δεχονται ταυτοτητα που μενει για παντα

fuck logic δηλαδη

και μου λεει η γκομενα θελουμε αυτο που χρησιμοποιεις για cross borders. λεω εντος ΕΕ με την ταυτοτητα μου κανω cross bordering. Οχι λεει θελουμε διαβατηριο.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιο ranting, αλλα δεν το κανεις λιγο πιο λιανα να καταλαβουμε κι εμεις; Ειχες λογαριασμο ηδη; Προσπαθησες να κανεις καινουργιο; Σε καλεσαν ή τους καλεσες; Εδειξες ληγμενο διαβατηριο εκτος της ταυτοτητας που δεν δεχτηκαν; Τι ακριβως συνεβη;

Δημοσ.

ρε πανε καλα? δεν δεχονται ταυτοτητα και θελουν διαβατηριο σε ισχυ. σιγα μην πληρωσω 50 ευρω για να κανω ανανεωση για να γραφτω στη μλκια Ν26

δηλαδη αν το διαβατηριο μου εληγε τον επομενο μηνα θα μου ζητουσαν ανανεωση σε 2 μηνες αλλιως θα μου κλειδωναν τον λογαριασμο? ή εχουν βιτσιο το διαβατηριο να ειναι εγκυρο μονο κατα την εγγραφη ?

θελουν διαβατηριο με ημερομηνια ληξης και δεν δεχονται ταυτοτητα που μενει για παντα

fuck logic δηλαδη

και μου λεει η γκομενα θελουμε αυτο που χρησιμοποιεις για cross borders. λεω εντος ΕΕ με την ταυτοτητα μου κανω cross bordering. Οχι λεει θελουμε διαβατηριο.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Δεν τα ξέρεις καλά. Δεν ισχύει για πάντα η ταυτότητά σου. Λήγει στα 15 χρόνια. (http://www.naftemporiki.gr/story/165654/dekapentaetis-i-diarkeia-isxuos-ton-deltion-tautotitas)

Το πρόβλημα μάλιστα με τις Ελληνικές ταυτότητες, είναι ότι ενώ -προφανώς- δεν ισχύουν για πάντα παρά λήγουν μετά από 15 χρόνια (10 ήταν παλιότερα), δεν αναγράφεται πουθενά η ημ/νια λήξης πάνω στο δελτίο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα κάνεις "cross bordering" χωρίς προβλήματα. Πρόσφατα κάλεσε τον αδερφό μου ένας φίλος του (ο οποίος μένει στο εξωτερικό και ταξιδεύει πάρα πολύ) σε ένα road trip σε πολλές χώρες της Ευρώπης και τον προειδοποιήσε να βγάλει οπωσδήποτε διαβατήριο αλλιώς θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Αυτό οφείλεται στο ότι μεταξύ των άλλων (θεμάτων ασφαλείας που έχουν) οι Ελληνικές ταυτότητες δεν αναγράφουν ημ/νια λήξης, η οποία απαιτείται να εισαχθεί σε κάποια πληροφοριακά συστήματα των υπολοίπων χωρων της Ε.Ε.

Η Ν26 απαιτεί διαβατήριο για λόγους εξακρίβωσης της γνησιότητας (σε βάζουν να κουνήσεις το διαβατήριο πάνω-κάτω κατά τη βιντεοκλήση ώστε να φανούν τα ιριδίζοντα στοιχεία που έχουν τα διαβατήρια). Με μια Ελληνική ταυτότητα δεν θα μπορούσε να εξακριβωθεί η γνησιότητά της καθώς και μια απλή έγχρωμη φωτοτυπία που έχει παραποιηθεί, στην κάμερα φαίνεται το ίδιο.

Τέλος, η λήξη του διαβατηρίου, δεν επηρεάζει την εγγραφή μας στη Ν26. Το διαβατήριο που έχω κάνει εγώ εγγραφή, έχει λήξει εδώ και 6 μήνες και παρά το ότι το γνωρίζουν (γιατί έχουν καταχωρήσει ημ/νια λήξης) τους δήλωσα πρόσφατα απώλεια κάρτας και ζήτησα νέα και δεν μου είπαν τίποτα.

• Like 1
Δημοσ.

Ο φίλος αγανακτησε αλλά μάλλον ξεχνάει ότι πρόκειται για τραπεζικό λογαριασμό. Ας πάει οπουδήποτε στην Ευρώπη με την ταυτότητα και με φυσική παρουσία και θα διαπιστώσει ότι δεν θα του ανοίξουν σε καμία τράπεζα λογαριασμό χώρις διαβατήριο.πόσο μάλλον εδώ που δεν του ζητάνε φυσική παρουσία στην χώρα της έδρας της τράπεζας.

Τώρα αν δεν χρειάζεται τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό καλά κάνει και τους κουναει το μαντήλι αλλά αυτό είναι μια άλλη υπόθεση

• Like 2
Δημοσ.

Τέλος, η λήξη του διαβατηρίου, δεν επηρεάζει την εγγραφή μας στη Ν26. Το διαβατήριο που έχω κάνει εγώ εγγραφή, έχει λήξει εδώ και 6 μήνες και παρά το ότι το γνωρίζουν (γιατί έχουν καταχωρήσει ημ/νια λήξης) τους δήλωσα πρόσφατα απώλεια κάρτας και ζήτησα νέα και δεν μου είπαν τίποτα.

Εκτος και αν ειναι επιβεβαιωμενο για εγγραφη νεου πελατη, δεν νομιζω να δεχθουν ληγμενο διαβατηριο και εαν δεν με απατα η μνημη μου εχω διαβασει για περιπτωσεις εδω μεσα που επιχειρησαν με ληγμενα και πηραν τα 3. λογικο.

Κατα τα αλλα, η ελληνικη ταυτοτητα ειναι για τα πανηγυρια. Και ευχαριστω πρεπει να λεμε που την δεχονται στο crossbording. Σε οποιο ταξιδι εξωτερικου εχω κανει, την κοιτανε και περναει κανα 3 λεπτο μεχρι να με αφησουν να περασω και ειμαι και θήλυ. Εδω σε club δεν την δεχοντουσαν και ευτυχως ειχα διαβατηριο..

Δεχονται πολλες πιεσεις για να αλλαχθει και ακομα στην προκηρυξη εχουν μεινει.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι απορώ γιατί τα διπλώματα που είναι κοινά σε όλη την Ευρώπη δεν αντιμετωπίζονται σαν ταυτότητες? Αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης. Στην Αμερική κανείς δεν έχει ταυτότητα, όλοι με τα διπλώματα και τα διαβατήρια κυκλοφορούν.

Δημοσ.

Εγώ πάλι απορώ γιατί τα διπλώματα που είναι κοινά σε όλη την Ευρώπη δεν αντιμετωπίζονται σαν ταυτότητες? Αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης. Στην Αμερική κανείς δεν έχει ταυτότητα, όλοι με τα διπλώματα και τα διαβατήρια κυκλοφορούν.

Σαν ταυτοτητα χρησιμοποιειται, αλλα εντος χωρας. Δεν ειναι ταξιδιωτικο εγγραφο για το εξωτερικο. Και ορθως γιατι το διπλωμα βγαινει πολυ ευκολα, καμια σχεση με τη διαδικασια εκδοσης ταυτοτητας. Στην Αμερικη που χρησιμοποιειται οπως σωστα λες σαν ταυτοτητα ισχυει παλι εντος χωρας. 

Δημοσ.

Εκτος και αν ειναι επιβεβαιωμενο για εγγραφη νεου πελατη, δεν νομιζω να δεχθουν ληγμενο διαβατηριο και εαν δεν με απατα η μνημη μου εχω διαβασει για περιπτωσεις εδω μεσα που επιχειρησαν με ληγμενα και πηραν τα 3. λογικο.

Δεν θα δεχθούν νέα εγγραφή με ληγμένο διαβατήριο. Αυτονόητο είναι αυτό (αν και τα 5 χρόνια ισχύος κατά τη γνώμη μου είναι λίγα). Εγώ όταν είχα γραφτεί στη Ν26 ήταν σε ισχύ το διαβατήριό μου. Το ότι δεν μου ζήτησαν ανανέωση του εγγράφου ταυτοποίησης παρά το ότι αυτό έχει πλέον λήξει είπα.

Ε καλά δεν νομίζω ότι έχουν και όλοι νέου τύπου δίπλωμα. Μάλλον οι περισσότεροι έχουν ακόμα τα παλιά ροζ τρίπτυχα. Το δικό μου ας πούμε είναι τέτοιο από τα πρώτα χωρίς καν Λατινικούς χαρακτήρες.

Δημοσ.

Σαν ταυτοτητα χρησιμοποιειται, αλλα εντος χωρας. Δεν ειναι ταξιδιωτικο εγγραφο για το εξωτερικο. Και ορθως γιατι το διπλωμα βγαινει πολυ ευκολα, καμια σχεση με τη διαδικασια εκδοσης ταυτοτητας. Στην Αμερικη που χρησιμοποιειται οπως σωστα λες σαν ταυτοτητα ισχυει παλι εντος χωρας. 

Ναι αυτό λέω, ότι ευρωπαϊκή ένωση μόνο στα λόγια. Ένα κοινό νόμισμα έχουν μόνο και τίποτα άλλο. Αν μια απλή γραφειοκρατία δεν μπορούν να λύσουν πόσο μάλλον τα σοβαρά θέματα. Υπόψιν ότι τα ελληνικά διπλώματα εκδίδονται από την Γερμανία και περιλαμβάνουν στοιχεία που δεν υπάρχουν στην ταυτότητα που βγάζεις με σε 10 λεπτά. Εγώ να φανταστείς έχω 2 ταυτότητες.

Δημοσ.

Δεν θα δεχθούν νέα εγγραφή με ληγμένο διαβατήριο. Αυτονόητο είναι αυτό (αν και τα 5 χρόνια ισχύος κατά τη γνώμη μου είναι λίγα). Εγώ όταν είχα γραφτεί στη Ν26 ήταν σε ισχύ το διαβατήριό μου. Το ότι δεν μου ζήτησαν ανανέωση του εγγράφου ταυτοποίησης παρά το ότι αυτό έχει πλέον λήξει είπα.

Mε συγχωρεις, ετσι οπως το διατυπωσες καταλαβα το αναποδο και γι'αυτο μπηκα στον κοπο να απαντησω.
Δημοσ.

Θέλουν έγκυρο διαβατήριο ΜΟΝΟ κατά την νέα εγγραφή αυτό δε το κατάλαβες;

Γιατί νομίζεις έριξα το κράξιμο;

FUCK LOGIC

Ωραιο ranting, αλλα δεν το κανεις λιγο πιο λιανα να καταλαβουμε κι εμεις; Ειχες λογαριασμο ηδη; Προσπαθησες να κανεις καινουργιο; Σε καλεσαν ή τους καλεσες; Εδειξες ληγμενο διαβατηριο εκτος της ταυτοτητας που δεν δεχτηκαν; Τι ακριβως συνεβη;

Θέλουν διαβατήριο σε ισχύ μόνο κατά την εγγραφή.

Μετά άντε γεια δε τους νοιάζει που έληξε.

Fuck logic έπεσε από το παράθυρο και ψοφησε

Ο φίλος αγανακτησε αλλά μάλλον ξεχνάει ότι πρόκειται για τραπεζικό λογαριασμό. Ας πάει οπουδήποτε στην Ευρώπη με την ταυτότητα και με φυσική παρουσία και θα διαπιστώσει ότι δεν θα του ανοίξουν σε καμία τράπεζα λογαριασμό χώρις διαβατήριο.πόσο μάλλον εδώ που δεν του ζητάνε φυσική παρουσία στην χώρα της έδρας της τράπεζας.

Τώρα αν δεν χρειάζεται τραπεζικό λογαριασμό στο εξωτερικό καλά κάνει και τους κουναει το μαντήλι αλλά αυτό είναι μια άλλη υπόθεση

Μπορείς να μου εξηγήσεις τη λογική θέλω έγκυρο διαβατήριο κατά την εγγραφή και την επόμενη μέρα που θα έχει λήξει δε με νοιάζει μέχρι να πεθάνεις;

Εκτός και σου ζητάνε έγκυρο διαβατήριο μόλις δούνε από το σύστημα πως έληξε και πηδήξω από το παράθυρο

Δεν τα ξέρεις καλά. Δεν ισχύει για πάντα η ταυτότητά σου. Λήγει στα 15 χρόνια. (http://www.naftemporiki.gr/story/165654/dekapentaetis-i-diarkeia-isxuos-ton-deltion-tautotitas).

Μάντεψε μπορείς να ασκήσεις τα εκλογικά σου δικαιώματα και μετά από 15 χρόνια με την ίδια ταυτότητα. Το τι λήγει ακριβώς άστο.

Άλλαξα ταυτότητα μόνο και μόνο για να βγάλω τις καινούριες. Αλλιώς ακόμα θα είχα αυτή που έβγαλα τρίτη γυμνασίου

Mε συγχωρεις, ετσι οπως το διατυπωσες καταλαβα το αναποδο και γι'αυτο μπηκα στον κοπο να απαντησω.

Το ληγμένο διαβατήριο δεν επηρεάζει την εγγραφή μας αφού γραφτούμε ήθελε να γράψει

Χαίρω πολύ. Και όποιος μλκας δεν πρόλαβε και του έληξε σου λένε πλήρωσε 50 ευρώ για να γραφτείς στη n26.

Αν έρθει η ώρα να χρειαστεί να βγάλω διαβατήριο τότε θα γραφτώ.

Εμένα έχει λήξει από το 2011 αφού μόνο εντός ΕΕ έκοβα βόλτες, γιατί να πληρώσω κερατιατικα 50 ευρω?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...