Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν τον έφαγες και πολύ τον τόπο... Μόλις κάνεις sweep από αριστέρα προς τα δεξιά στην εφαρμογή σου το δείχνει κάτω από το ΙΒΑΝ. BIC λέγεται. Και δεν χρειάζεται γιατί το βρίσκουν αυτόματα οι τράπεζες μόλις γράψεις το ΙΒΑΝ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν τον έφαγες και πολύ τον τόπο... Μόλις κάνεις sweep από αριστέρα προς τα δεξιά στην εφαρμογή σου το δείχνει κάτω από το ΙΒΑΝ. BIC λέγεται. Και δεν χρειάζεται γιατί το βρίσκουν αυτόματα οι τράπεζες μόλις γράψεις το ΙΒΑΝ.

Το BIC (οχι το ξυραφακι !!) το ξερω και εγω φιλε μου. Απλα μου ζητησανε το swift code της τραπεζας για να μου στειλουνε καποια χρηματα. Εγω δεν μπορεσα να το βρω μεσα απ την εφαρμογη ουτε απο το σαιτ τους. Αν μπορεις εσυ πες το και σε μενα!!

Το BIC (οχι το ξυραφακι !!) το ξερω και εγω φιλε μου. Απλα μου ζητησανε το swift code της τραπεζας για να μου στειλουνε καποια χρηματα. Εγω δεν μπορεσα να το βρω μεσα απ την εφαρμογη ουτε απο το σαιτ τους. Αν μπορεις εσυ πες το και σε μενα!!
Bic = business identifier code = swiftΟπως σου ειπε και ο theopan συνηθως με το που βαλεις Iban ( εαν και εφοσον τον καταχωρεις σε τραπεζικο site ) σου βγαζει αυτοματα το bic της τραπεζας.

Καλησπέρα, 

ξέρει κανείς αν μπορούμε να προσθέσουμε συνδικαιούχο στον λογαριασμό;

Τους εχω στειλει support request και δεν έχουν απαντήσει τόσες μέρες.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα, 

Τους εχω στειλει support request και email και δεν έχουν απαντήσει τοσους μηνες.

Ευχαριστώ.

Fixed :-(

Καλησπέρα, 

Τους εχω στειλει support request και δεν έχουν απαντήσει τόσες μέρες.

Ευχαριστώ.

Όχι, δεν μπορούμε.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αν διαβαζω σωστα πρεπει να κανουμε καταθεση 1000 ευρω για να εχουμε τις 5 δωρεαν αναληψης απο ΑΤΜ η κανω καπου λαθος ?

Ειναι για τους Γερμανούς αυτό νομίζω

• Like 1

Έλαβε κανείς κάρτα Ν26 τελευταία; Πόσο χρόνο έκανε; Συμπληρώνονται 13 μέρες αύριο από την παραγγελία που έκανα για αντικατάσταση της παλιάς λόγω κλοπής. Πρέπει οπωσδήποτε να αρχίσουν να δίνουν έστω με επιπλέον χρέωση δυνατότητα express αποστολής. Έχω ένα αρκετά μεγάλο ποσό μέσα κι αν δεν έχει έρθει μέχρι τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, θα αναγκαστώ να τραβήξω με έμβασμα κι αν μπω σε αυτή τη διαδικασία φοβάμαι ότι για κακή τους τύχη θα τα τραβήξω όλα...

Βρήκα τελικά σήμερα την κάρτα στο γραμματοκιβώτιο. 13 ημερολογιακές μέρες ουσιαστικά. Αν και θα έπρεπε να έχει τη δυνατότητα και πολύ γρηγορότερης αποστολής όπως είπα, μου ήρθε μαζί με μια της Εθνικής που είχα ζητήσει να επανεκδοθεί την ίδια μέρα. Βερολίνο-Αθήνα για ανάγλυφη κάρτα, ίδιος χρόνος με την τυπωμένη Αθήνα-Αθήνα...

Ετσι για το story, και η εθνικη επρεπε να εχει express και δεν εχει..

Κατα τα αλλα, τσαμπα το κραξιμο οταν και οι ελληνικες ειναι το ιδιο και χειροτερες...

• Like 1

Ετσι για το story, και η εθνικη επρεπε να εχει express και δεν εχει..

Κατα τα αλλα, τσαμπα το κραξιμο οταν και οι ελληνικες ειναι το ιδιο και χειροτερες...

Το κράξιμο προς τη Ν26 που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο ήταν απόλυτα δικαιολογημένο γιατί βλακωδώς αποφάσισαν άρον άρον να αντικαταστήσουν 200.000 κάρτες των πελατών τους, με αποτέλεσμα αναμονή για την παραλαβή αυτών ακόμα και >1 μήνα. Τώρα απλά διαπίστωσα ότι αποκαταστάθηκαν οι λογικοί χρόνοι.

Όσο για την ΕΤΕ δεν υπάρχει καμία δικαιολογία ούτε προσφέρει τίποτα να βάλει "express" παράδοση. Εϊναι απλά ανεπίτρεπτο εν μέσω ισχύος cc να κάνει οτιδήποτε άλλο παρά να τυπώνει άμεσα τις χρεωστικές κάρτες στα καταστήματά της. Όπως κάνουν άλλωστε Eurobank και Πειραιώς. Αν είναι ποτέ δυνατό να πρέπει να περιμένει ο πελάτης που έχασε κάρτα να την πάρει ταχυδρομικά σε 10 και 15 μέρες...

Ναι αλλα δεν αναφερομαι στο κραξιμο του Νοεμβριου στο οποιο συμμετειχα και εγω.

Το 2βδομαδο  στην Ν26 ισχυε απο την αρχη να ξερεις. Προσωπικα παρελαβα σε 7-8 ημερες οταν ξεκινησε.

Ομως το βρισκω υπερβολη να σκεφτεσαι να τραβηξεις ολα τα λεφτα γιατι την 13η ημερα δεν ειχες παραλαβει ακομα.

"Eυτυχως" η εθνικη (και Alpha) δικαιωσε τον σχετικα νορμαλ χρονο της N26 δεδομενου οτι ειναι Γερμανια.

For the record, υπαρχουν και χειροτερα, περιμενα 1 μηνα για debit σε σκανδιναβικη χωρα και με εσωσε η N26.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σκέφτομαι και εγώ να ανοίξω ένα λογαριασμό στην n26.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν για κάποιον με κατοικία στην Ελλάδα εξακολουθούν να είναι χώρις προμήθεια οι αναλήψεις μετρητών απο ατμ στην ελλαδα.

Διαβαζω επισης στους ορους χρησης οτι για ταυτοποιησεις μετα την 31/3/ θα χρεωνει 2,90 ευρω τον μηνα για την χρηση της Mastercard.  εχω καταλαβει καλα?

αν ναι αν κανω σημερα την εγγραφη προφανως προλαβαινω την ταυτοποιηση ετσι δεν ειναι?

Ευχαριστώ προκαταβολικα

Επεξ/σία από christou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...