makIS@ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2017 από makIS@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmei Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Φίλε μου όλα αυτά που Ρωτάς υπάρχουν στη πρώτη σελίδα. Και για το verification προφανώς θέλει καλές συνθήκες τα λέει κι ολας πριν ξεκινήσεις. 67 σελίδες μετά ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ότι το iban είναι προσωπικό; ή ότι Τέλος πάντων μιλάμε για τραπεζα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Φίλε μου όλα αυτά που Ρωτάς υπάρχουν στη πρώτη σελίδα. Και για το verification προφανώς θέλει καλές συνθήκες τα λέει κι ολας πριν ξεκινήσεις. 67 σελίδες μετά ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ότι το iban είναι προσωπικό; ή ότι Τέλος πάντων μιλάμε για τραπεζα; Αν διάβαζες το πρώτο ποστ (όπως προτείνεις σε άλλους) μια χαρά θα είχε ξεκαθαριστεί! σας ανοίγει κανονικό γερμανικό λογαριασμό με IBAN στην τράπεζα Wirecardbank (https://en.wikipedia.org/wiki/Wirecard) και ο λογαριασμός προστατεύεται από το γερμανικό δημόσιο μέχρι του ποσού των 100.000€. Από την αρχή λοιπόν έδινε ατομικό ΙΒΑΝ και πλέον έχει αλλάξει και έχει γίνει κανονικότατη ξεχωριστή τράπεζα με την επωνυμία "Ν26 Bank" διατηρώντας εννοείται ατομικό ΙΒΑΝ. Κανονικός τραπεζικός λογαριασμός είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmei Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Σε μένα το λες φίλε theopan? Εγώ το ξερω!Δεν καταλαβαίνω το μήνυμα σου το ίδιο πράγμα λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Λάθος ερμηνεία στο post σου. Νόμισα ότι ρωτούσες κι εσύ αν "έχει ξεκαθαριστεί". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmei Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Όχι φίλε, την χρησιμοποιώ αρκετό καιρό τώρα τη συγκεκριμένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makIS@ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Φίλε μου όλα αυτά που Ρωτάς υπάρχουν στη πρώτη σελίδα. Και για το verification προφανώς θέλει καλές συνθήκες τα λέει κι ολας πριν ξεκινήσεις. 67 σελίδες μετά ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί ότι το iban είναι προσωπικό; ή ότι Τέλος πάντων μιλάμε για τραπεζα; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2017 από makIS@ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2017 σας ανοίγει κανονικό γερμανικό λογαριασμό με IBAN στην τράπεζα Wirecardbank (https://en.wikipedia.org/wiki/Wirecard) και ο λογαριασμός προστατεύεται από το γερμανικό δημόσιο μέχρι του ποσού των 100.000€. Συνεχίζεις χωρίς καν να διαβάσεις τι σου γράφω! 1ο post στην 1η σελίδα... Πως αλλιώς θα έπρεπε να διατυπώνεται για να γίνεται κατανοητό ότι πρόκειται για "μοναδικό" λογαριασμό; Το μόνο που έχει αλλάξει από τότε είναι ότι έφυγαν από τη Wirecard και έγινα οι ίδιοι τράπεζα η "Ν26 Bank". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziggywas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2017 σας ανοίγει κανονικό γερμανικό λογαριασμό με IBAN στην τράπεζα Wirecardbank (https://en.wikipedia.org/wiki/Wirecard) και ο λογαριασμός προστατεύεται από το γερμανικό δημόσιο μέχρι του ποσού των 100.000€. Ξέρουμε αν η προστασία ισχύει πλέον και για την Ν26 Bank, όπως ίσχυε και όταν ήταν Wire; Ισχύει γενικά για όλες τις Γερμανικές τράπεζες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmei Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2017 Παιδιά Ναι αν είναι δυνατόν ότι λέει η πρώτη σελίδα αλλά είναι ανεξάρτητη. Διαβάστε καμία άλλη σελίδα που έχει ποστ του 2016. Ψάξτε και μόνοι σας. Κάντε καμία αναζήτηση δεν γίνεται να ρωτάτε τα ίδια κ τα ιδια. Ίσως ο OP να κάνει update το αρχικό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2017 Έκανα προ 3-4 ημερών διαγραφή δεδομένων στο κινητό μου (Android 6.0) για να δω κάτι και επανέφερα στη συνέχεια πλήρες backup που είχα πάρει με TWRP. Διαπίστωσα αμέσως μετά το restore, ότι το app της Ν26 αν και φόρτωνε κανονικά, δεν με λόγκαρε με fingerprint (δεν άκουγε καθόλου όταν πίεζα το δάχτυλο). Με κωδικό έμπαινα κανονικά. Μου έδειχνε ότι είναι paired, όταν όμως πήγαινα να αλλάξω settings μου έλεγε ότι δεν είναι! Έκανα απεγκατάσταση την εφαρμογή, την ξαναέβαλα, επανέλαβα τη διαδικασία για το pair (unpair-pair), αλλά δεν μου εμφανίζει πλέον καν την επιλογή να μπαίνω με fingerprint (σαν να μην καταλαβαίνει ότι το τηλέφωνό μου έχει τέτοια δυνατότητα). Μόνο κωδικό ή pattern. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι συμβαίνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KarlBenz_Mer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Έκανα προ 3-4 ημερών διαγραφή δεδομένων στο κινητό μου (Android 6.0) για να δω κάτι και επανέφερα στη συνέχεια πλήρες backup που είχα πάρει με TWRP. Διαπίστωσα αμέσως μετά το restore, ότι το app της Ν26 αν και φόρτωνε κανονικά, δεν με λόγκαρε με fingerprint (δεν άκουγε καθόλου όταν πίεζα το δάχτυλο). Με κωδικό έμπαινα κανονικά. Μου έδειχνε ότι είναι paired, όταν όμως πήγαινα να αλλάξω settings μου έλεγε ότι δεν είναι! Έκανα απεγκατάσταση την εφαρμογή, την ξαναέβαλα, επανέλαβα τη διαδικασία για το pair (unpair-pair), αλλά δεν μου εμφανίζει πλέον καν την επιλογή να μπαίνω με fingerprint (σαν να μην καταλαβαίνει ότι το τηλέφωνό μου έχει τέτοια δυνατότητα). Μόνο κωδικό ή pattern. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι συμβαίνει; Καλημέρα theopan. Εάν πας, μέσω της εφαρμογής του κινητού σου, στις ρυθμίσεις (Settings) και εν συνεχεία επιλέξεις Smart Login θα δεις με ποιούς τρόπους μπορείς να κάνεις Log in στην εφαρμογή (δηλαδή με fingerprint ή με pattern). Ενημερωσέ με για το εάν τα κατάφερες ή όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2017 Καλημέρα theopan. Εάν πας, μέσω της εφαρμογής του κινητού σου, στις ρυθμίσεις (Settings) και εν συνεχεία επιλέξεις Smart Login θα δεις με ποιούς τρόπους μπορείς να κάνεις Log in στην εφαρμογή (δηλαδή με fingerprint ή με pattern). Ενημερωσέ με για το εάν τα κατάφερες ή όχι. Αυτό ακριβώς λέω. Πηγαίνοντας εκεί που μου γράφεις, δεν μου εμφανίζει καν να θέσω σαν επιλογή το fingerprint. Σαν να μην καταλαβαίνει ότι έχει τέτοιο σένσορα το τηλέφωνό μου. Εννοείται ότι το fingerprint μου δουλεύει κανονικά σε όλες τις άλλες εφαρμογές που έχω εγκατεστημένες (π.χ. και στη Leupay και στη Revolut και στο ibank της ΕΤΕ). edit: Άκυρο! Μόλις ξαναπήγα σε αυτή τη ρύθμιση και πλέον το ξαναβλέπω! Μάλλον το διόρθωσαν τα restart που έκανα από προχθές ή το clear cache από το TWRP! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 το swift code της τραπεζας ποιο ειναι ρε παιδια? εχω φαει τον τοπο και δεν μπορω να το βρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2017 Είναι NTSBDEB1XXX 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα