kalchas13 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα παιδια! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Πόσες μέρες αφου ανοίξω λογαριασμό μπορώ να στείλω λεφτά από την Ελλάδα στην Ν26? Ρωτάω γιατι διαβασα σε προηγούμενες σελίδες του θέματος πως όσοι ανοιξαν λογαριασμό και έστειλαν μπαμ μπαμ χρηματα αντιμετώπισαν προβλήματα (επιστροφή χρημάτων και επαναποστολή κ.α.). Εγώ ανοιξα χτες και εκανα και ταυτοποίηση στοιχείων χτες το πρωι, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmei Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Εφόσον υπάρχει iban λογικά μπορείς να στείλεις. Εγώ περίμενα να έρθει κ η κάρτα αλλιώς δεν θα μπορούσα να κινηθώ εκτός από τη μεταφορά μέσα από την εφαρμογή. Μπορείς φυσικά να ρωτήσεις στο support τους αν υπάρχει κάποια περίοδος αναμονής, για να μπει στο σύστημα αν και δεν νομίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2017 Καλημέρα παιδια! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Πόσες μέρες αφου ανοίξω λογαριασμό μπορώ να στείλω λεφτά από την Ελλάδα στην Ν26? Ρωτάω γιατι διαβασα σε προηγούμενες σελίδες του θέματος πως όσοι ανοιξαν λογαριασμό και έστειλαν μπαμ μπαμ χρηματα αντιμετώπισαν προβλήματα (επιστροφή χρημάτων και επαναποστολή κ.α.). Εγώ ανοιξα χτες και εκανα και ταυτοποίηση στοιχείων χτες το πρωι, Από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία μπορείς να στείλεις αμέσως χρήματα. Βλέπεις iban και τα στέλνεις εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cheaptech Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 καλημέρα και καλη εβδομάδα παιδια.Θελω να ρωτησω εαν υπαρχει καπου κάποιος οδηγος για το πως κανουμε edit τον n26 στον paypal, πως τον συνδέουμε με την revolut και πως στελνουμε χρηματα απο τον ελληνικο λογαριασμο μας. Αν υπαρχει ας ενημερώσει καποιος η αν δεν υπαρχει ας μπει καποιος στον κοπο να το εξηγησει βημα βημα μην κανουμε καμια χαζομαρα. Ευχαριστω πολλή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 καλημέρα και καλη εβδομάδα παιδια.Θελω να ρωτησω εαν υπαρχει καπου κάποιος οδηγος για το πως κανουμε edit τον n26 στον paypal, πως τον συνδέουμε με την revolut και πως στελνουμε χρηματα απο τον ελληνικο λογαριασμο μας. Αν υπαρχει ας ενημερώσει καποιος η αν δεν υπαρχει ας μπει καποιος στον κοπο να το εξηγησει βημα βημα μην κανουμε καμια χαζομαρα. Ευχαριστω πολλή Δεν υπαρχει συγκεκριμενος οδηγος. - Κανεις προσθηκη της καρτας Ν26 στο ΡΡ οπως κανεις με καθε αλλη καρτα. Αν θελεις βοηθεια, ψαξε λιγο στο νημα του ΡΡ στο φορουμ (φανταζομαι οτι θα βρεις ο,τι χρειαζεσαι). - Συνδεεις την καρτα Ν26 μεσα απο την εφαρμογη της Ρεβολουτ οπως κανεις με καθε αλλη καρτα (αν ειχες καρτα του εξωτερικου ή αν προλαβες να χρησιμοποιησεις ελληνικη καρτα το καλοκαιρι οταν για λιγο καιρο ηταν ολα ανοικτα). Εναλλακτικα κανε αναζητηση στο νημα της Ρεβ, υπαρχουν αρκετες αναφορες για το πώς συνδεεις καρτα. - Καταθεση στη Ν26 δεν εχω κανει ακομα μεσα τραπεζης, αλλα ειμαι 101% βεβαιος οτι στελνεις χρηματα στο ΙΒΑΝ της οπως θα εστελνες σε οποιονδηποτε αλλο λογαριασμο εντος ή εκτος Ελλαδας. Δε νομιζω οτι χρειαζεσαι ειδικες οδηγιες. Ενα απλο εμβασμα ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmei Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπαρχει συγκεκριμενος οδηγος. - Κανεις προσθηκη της καρτας Ν26 στο ΡΡ οπως κανεις με καθε αλλη καρτα. Αν θελεις βοηθεια, ψαξε λιγο στο νημα του ΡΡ στο φορουμ (φανταζομαι οτι θα βρεις ο,τι χρειαζεσαι). - Συνδεεις την καρτα Ν26 μεσα απο την εφαρμογη της Ρεβολουτ οπως κανεις με καθε αλλη καρτα (αν ειχες καρτα του εξωτερικου ή αν προλαβες να χρησιμοποιησεις ελληνικη καρτα το καλοκαιρι οταν για λιγο καιρο ηταν ολα ανοικτα). Εναλλακτικα κανε αναζητηση στο νημα της Ρεβ, υπαρχουν αρκετες αναφορες για το πώς συνδεεις καρτα. - Καταθεση στη Ν26 δεν εχω κανει ακομα μεσα τραπεζης, αλλα ειμαι 101% βεβαιος οτι στελνεις χρηματα στο ΙΒΑΝ της οπως θα εστελνες σε οποιονδηποτε αλλο λογαριασμο εντος ή εκτος Ελλαδας. Δε νομιζω οτι χρειαζεσαι ειδικες οδηγιες. Ενα απλο εμβασμα ειναι. Eγώ έκανα κατάθεση, μέσω Deutsche Bank ενός φίλου, Έβαλε το iban και το Swift Code συμπληρώθηκε μόνο του στην πλατφόρμα του e-banking της DB.(Aυτό για όποιον είναι ακόμη σκεπτικός για το αν είναι legit....) Την έκανα Σάββατο, που ήταν κλειστά, Τρίτη πρωί τα λεφτά είχαν μπει και τα είδα στην εφαρμογή κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rightman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Θα βόλευε aν υποστήριζε κατάθεση με κάρτα ή paypal. Τα θεωρώ πιο αξιόπιστα και έγκαιρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmei Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Θα βόλευε aν υποστήριζε κατάθεση με κάρτα ή paypal. Τα θεωρώ πιο αξιόπιστα και έγκαιρα. Χωρίς να ξέρω, μπορείς να κάνεις σε κάποια τράπεζα κατάθεση με κάρτα ή paypal? πχ Εθνική; Alpha; Καταλαβαίνω όμως τι λες, ότι θα ήταν καλή εναλλακτική λόγω της μη-ύπαρξης φυσικών καταστημάτων. Στη Γερμανία (και Αυστρία νομίζω) έχουν τη λειτουργία Cash26 που μπορείς μέσω της εφαρμογής να επιλέξεις ένα ποσό ανάληψης ή κατάθεσης, σου βγάζει ένα barcode και πας σε ένα συνεργαζόμενο supermarket/κατάστημα (τα οποία στα δείχνει στο cash-map μέσα στην εφαρμογή) και κάνεις τη δουλειά σου. Για παράδειγμα: https://www.youtube.com/watch?v=41Q-lTooS4k Τώρα εγώ δεν ξέρω να φορτώνω την εθνική μου με κάρτα και paypal δεν έχω ακόμη. Ίσως στο μέλλον να το προσθέσουν, αλλά λογικά θα έχει χρεώσεις λόγω της κάρτας που θα χρησιμοποιείς (mastercard, visa,maestro κτλ) αλλά τι να πω, από κάρτα σε τραπεζικό λογαριασμό δεν το έχω κάνει ποτέ. Λογαριασμούς τύπου skrill μπορείς να τους φορτώνεις με κάρτα με 2% χρέωση, αλλά αυτού του τύπου λογαριασμοί δεν είναι τραπεζικοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Απο Paypal παντως μια χαρα μεταφερονται χρηματα στη Ν26. Υπαρχει κατι που δεν καταλαβα; Υπαρχει αλλου ειδους καταθεση μεσω ΡΡ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Απο Paypal παντως μια χαρα μεταφερονται χρηματα στη Ν26. Υπαρχει κατι που δεν καταλαβα; Υπαρχει αλλου ειδους καταθεση μεσω ΡΡ; Δεν κάνει αυτό που ζητάει το Paypal. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι μεταφορά τυχόν balance με έμβασμα. Το σύνηθες όμως είναι το balance να είναι μηδέν. Το θέμα είναι να μπορούσε να γίνει κατάθεση από συνδεδεμένη κάρτα κατευθείαν στη Ν26 αν κατάλαβα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cheaptech Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Δεν υπαρχει συγκεκριμενος οδηγος. - Κανεις προσθηκη της καρτας Ν26 στο ΡΡ οπως κανεις με καθε αλλη καρτα. Αν θελεις βοηθεια, ψαξε λιγο στο νημα του ΡΡ στο φορουμ (φανταζομαι οτι θα βρεις ο,τι χρειαζεσαι). - Συνδεεις την καρτα Ν26 μεσα απο την εφαρμογη της Ρεβολουτ οπως κανεις με καθε αλλη καρτα (αν ειχες καρτα του εξωτερικου ή αν προλαβες να χρησιμοποιησεις ελληνικη καρτα το καλοκαιρι οταν για λιγο καιρο ηταν ολα ανοικτα). Εναλλακτικα κανε αναζητηση στο νημα της Ρεβ, υπαρχουν αρκετες αναφορες για το πώς συνδεεις καρτα. - Καταθεση στη Ν26 δεν εχω κανει ακομα μεσα τραπεζης, αλλα ειμαι 101% βεβαιος οτι στελνεις χρηματα στο ΙΒΑΝ της οπως θα εστελνες σε οποιονδηποτε αλλο λογαριασμο εντος ή εκτος Ελλαδας. Δε νομιζω οτι χρειαζεσαι ειδικες οδηγιες. Ενα απλο εμβασμα ειναι. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν βρήκα τίποτα στο θεμα του pp μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις παρακαλώ;επειδη εχω 30€ και θελω να τα τραβηξω πες μου: που κανω edit στην pp στο πεδιο bank account η debit and credit cards; και ποια στοιχεια βαζω εκεi πχ iban και bic; δεν θελω να κανω καμια χαζομαρα και θα με βοηθουσε να μου εξηγουσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν βρήκα τίποτα στο θεμα του pp μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις παρακαλώ;επειδη εχω 30€ και θελω να τα τραβηξω πες μου: που κανω edit στην pp στο πεδιο bank account η debit and credit cards; και ποια στοιχεια βαζω εκεi πχ iban και bic; δεν θελω να κανω καμια χαζομαρα και θα με βοηθουσε να μου εξηγουσες. Ιζι. Πρωτη φορα βαζεις καρτα στο ΡΡ; Πας στο wallet, μετα στο link a card (εκει που γραφει credit card προφανως), συμπληρωνεις τα στοιχεια στο νεο παραθυρακι που ανοιγει και εισαι ετοιμος. Δεν θυμαμαι ακριβως τη διαδικασια, εχω να προσθεσω καρτα πολυ καιρο, αλλα νομιζω οτι σε χρεωνει ενα ευρω και αν βαλεις τον τετραψηφιο κωδικο που αναγραφεται στη χρεωση (μεσα στην εφαρμογη σου στη Ν26), κανεις register την καρτα σου. Εγω βεβαια το εκανα για τη συζυγο στο λογαριασμο της κι οταν πηγα να την προσθεσω υστερα απο μερες ΚΑΙ στον δικο μου λογαριασμο, δεν με αφηνε Εντελως ηλιθιος... Αν κανω λαθος με τις οδηγιες, ας με διορθωσει καποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cheaptech Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ιζι. Πρωτη φορα βαζεις καρτα στο ΡΡ; Πας στο wallet, μετα στο link a card (εκει που γραφει credit card προφανως), συμπληρωνεις τα στοιχεια στο νεο παραθυρακι που ανοιγει και εισαι ετοιμος. Δεν θυμαμαι ακριβως τη διαδικασια, εχω να προσθεσω καρτα πολυ καιρο, αλλα νομιζω οτι σε χρεωνει ενα ευρω και αν βαλεις τον τετραψηφιο κωδικο που αναγραφεται στη χρεωση (μεσα στην εφαρμογη σου στη Ν26), κανεις register την καρτα σου. Εγω βεβαια το εκανα για τη συζυγο στο λογαριασμο της κι οταν πηγα να την προσθεσω υστερα απο μερες ΚΑΙ στον δικο μου λογαριασμο, δεν με αφηνε Εντελως ηλιθιος... Αν κανω λαθος με τις οδηγιες, ας με διορθωσει καποιος. Άρα χρειάζομαι το πλαστικό πρωτα.με αυτό τον τρόπο δλδ μπορώ να τραβήξω χρήματα από την pp?νομιζα ότι την παίρναμε σαν bank account Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexpen Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2017 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν βρήκα τίποτα στο θεμα του pp μήπως θα μπορούσες να με βοηθήσεις παρακαλώ;επειδη εχω 30€ και θελω να τα τραβηξω πες μου: που κανω edit στην pp στο πεδιο bank account η debit and credit cards; και ποια στοιχεια βαζω εκεi πχ iban και bic; δεν θελω να κανω καμια χαζομαρα και θα με βοηθουσε να μου εξηγουσες. απ'ότι κατάλαβα ο φίλος θέλει να μάθει να στέλνει χρήματα απο το pp στον λογαριασμό του (withdraw). Λοιπόν @cheaptech θα προσθέσεις τραπεζικό λογαριασμό στο paypal. Λογικά μονο με το IBAN θα είσαι οκ, δεν θα χρειαστει το BIC. Στην συνέχεια θα ψάξεις για το withdraw και σε 1-3 μέρες θα είναι στον λογαρισμό σου. Απλά είμαστε offtopic!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2017 Οκ, ισως καταλαβα τοτε λαθος εγω. Αν πραγματι η ουσια ειναι να γινει το αναποδο (δλδ, να πανε χρηματα απο ΡΡ σε Ν26), ακολουθουμε τα βηματα του alexpen. Ειναι ακομα ευκολοτερο, απλα μπαινει το ΙΒΑΝ και το BIC. Offtopic 100% απο ωρα, αλλα να 'χαμε να λεγαμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα