Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και προφανεστατα μεχρι να ερθει η καρτα δεν υπαρχει τροπος withdrawal μεσω atm ....

Ε όχι. Αν χώσεις το δάχτυλο στη σχισμή του ΑΤΜ δεν κάνεις τίποτα. Προφανώς. :-)

• Like 1
  • Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

περιπου ποσες μερες κανει η καρτα/debit να ερθει οσοι εχουν εμπειρια ?

Σε εμενα 2 εβδομαδες. Πριν την αλλαγη σε κανονικη τραπεζα, που δεν ειχαν τοσο πολυ φορτο να στειλουν μαζεμενες καρτες, εφθανε και σε μια εβδομαδα.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κανείς μέχρι πόσα χρήματα το μήνα μπορείς να κάνεις ανάληψη με τη N26 χωρίς χρέωση; Για εκτός Γερμανίας ρωτώ

Δημοσ.

Ξέρει κανείς μέχρι πόσα χρήματα το μήνα μπορείς να κάνεις ανάληψη με τη N26 χωρίς χρέωση; Για εκτός Γερμανίας ρωτώ

https://docs.n26.com/legal/bank-account/en/n26-016-pricelist-en.pdf

Γενικά δεν χρεώνει ποσοστιαία στο ποσό που αναλαμβάνεις, αλλά από κάποιο αριθμό αναλήψεων το μήνα και πάνω.

Δημοσ.

Έχετε ιδέα αν γίνεται να φορτίσουμε την κάρτα με εταιρικό λογαριασμό (αν είμαι ο δικαιούχος σε εταιρικό λογαριασμό εταιρείας Ε.Ε., μπορώ να φορτίσω?)

Από εταιρικό λογαριασμό δεν στέλνεις bank wire? Δεν ξέρω συγκεκριμένα για αυτό που ρωταε, Αλλά θα ήθελα να διευκρινίσω ότι είναι τράπεζα κ όχι πορτοφόλι για να το φορτίσεις. Του συμπεριφέρεσαι σαν οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό. Ελπίζω να βοήθησα.

**-----**

Όσον αφορά το θέμα με τις λίρες Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση :)

• Like 1
Δημοσ.

Μολις μου ηρθε η καρτα ,

16/1 απόγευμα η εγγραφη , 25/1 πρωι παραλαβη καρτας

δεν το λες και ασχημα :) 6 εργασιμες !

Λάσκαραν μετά το χαμό που έγινε τον Οκτώβρη-Νοέμβρη με τις αλλαγές καρτών σε όλους τους υφιστάμενους πελάτες. Τόσο είναι το φυσιολογικό εφόσον στείλουν την κάρτα άμεσα -όπως πρέπει-.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Μολις μου ηρθε η καρτα ,</p>

<p>16/1 απόγευμα η εγγραφη , 25/1 πρωι παραλαβη καρτας<br>

δεν το λες και ασχημα :) 6 εργασιμες !</p>

Αποστολη εχθες απο paypal 100λιρες στον Ν26 ...

Αφιξη προ ολιγου 113€ με push up notify στο κινητο (οσα δηλαδη μου εγραψε το paypal στο withdrawal)

Αψογου λοιπον μεχρι στιγμης ...

Next step η αναληψη για να ολοκληρωθει το strech/crash test :)

Δημοσ.

Σε ερώτησή μου πριν λίγο στο suppport chat μου΄για το τι συμβαίνει με τις ειδοποιήσεις μέσω e-mail (κι εγώ άρχισα να μην λαμβάνω τις τελευταίες μέρες τέτοιες), μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα, το γνωρίζουν, προσπαθεί το τεχνικό τμήμα τους να το λύσει και είναι άγνωστο πότε θα επιλυθεί.

Δημοσ.

η αναληψη εγινε από μηχανημα eurobank μια χαρα ...

ΥΓ

θα ακολουθησει με τις υπολοιπες 100 λιρες stretch test και για paypal/leupay μιας και σημερα παρελαβα την καρτα μεσω TNT (3εργασιμες)

Δημοσ.

η αναληψη εγινε από μηχανημα eurobank μια χαρα ...

ΥΓ

θα ακολουθησει με τις υπολοιπες 100 λιρες stretch test και για paypal/leupay μιας και σημερα παρελαβα την καρτα μεσω TNT (3εργασιμες)

Αυτό βλέπω το γράφεις και το ξαναγράφεις... Τι εννοείς;

Δημοσ.

δεν το γραφω και το ξαναγραφω (γενικα)

2 φορες το εγραψα ;)

εννοω πως γενικα ως πρωταρης στις ολες διαδικασιες εχω ένα αγχος (stretch) με το κατά ποσο θα πανε όλα καλα.

Με την Ν26 το stretch test ηταν επιτυχημενο και όλα προχωρησαν properly χωρις delays , fees & μπερδέματα .

ακολουθει η ιδια διαδικασια και με την leu ..

Δημοσ.

Α μάλιστα... Το Αγγλικό stretch σημαίνει ...τέντωμα πάντως στα Ελληνικά για αυτό και δεν κατάλαβα τι εννοούσες. Το "άγχος" είναι stress... Και δεν χρειαζόταν και το τεστ, όταν καμιά 200αριά μόνο από εδώ μέσα τη χρησιμοποιούμε κανονικά τόσον καιρό...

• Like 1
Δημοσ.

Οικονομικος ορος :)

Η αχρηστη πληροφορια της ημερας (για οσους δεν το γνωριζουν φυσικα, που πλεον στην Ελλαδα πρεπει να ειναι λιγοι)

Δημοσ.

<p>Α μάλιστα... Το Αγγλικό stretch σημαίνει ...τέντωμα πάντως στα Ελληνικά για αυτό και δεν κατάλαβα τι εννοούσες. Το "άγχος" είναι stress... Και δεν χρειαζόταν και το τεστ, όταν καμιά 200αριά μόνο από εδώ μέσα τη χρησιμοποιούμε κανονικά τόσον καιρό...</p>

Καταραμενο auto correction.

Ουτε που ειχα προσεξει spelling.

Δεν ειχα αμφιβολλια μιας και απ οσα διαβασα εδω παρακινηθηκα.

Απλα αλλο να το διαβαζεις και αλλο να το βιωνεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...