Blacktan Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 @spartak1 Εμένα δεν μου ζήτησε διεύθυνση και κανένα σχετικό έγγραφο επιβεβαίωσης της. (Όσον αφορά το live ID verification) Την διεύθυνση μου την συμπλήρωσα στην αρχή, όταν έφτιαξα λογαριασμό (απλώς την έγραψα στην online φόρμα). επιβεβαιωνω , τιποτα δεν ζητηθηκε και σε εμενα , ολα εγιναν στο registration form πριν το verification ... Καλησπέρα, Έκανα εγγραφή κανονικά και έχω πλέον IBAN από N26.com. Έχω μερικές ερωτήσεις σχετικά με την συγκεκριμένη και θα βοηθούσε εάν ήξερε κάποιος! 1. Το ότι έχω iban σημαίνει ότι έχω λογαριασμό, ως φυσικό πρόσωπο, σε γερμανική τράπεζα; Ναι 2. Θα πρέπει ο λογαριασμός αυτός να δηλωθεί στη φορολογική δήλωση του οικονομικού έτους 2017; Δεν υπάρχει πεδίο "δήλωσης λογαριασμού" πουθενά και σε κανένα έντυπο της φορολογικής δήλωσης ούτε καν για Ελληνικούς τραπ. λογαριασμούς. 3. Θα δηλώσω επίσης και τους τόκους (μηδενικούς στην προκειμένη) που έλαβα από καταθέσεις στη N26; "Μηδενικοί τόκοι"= δεν υπάρχουν τόκοι=δεν υπάρχει κάτι προς φορολόγηση. 4. Είμαι υποχρεωμένος να συμπληρώσω την φόρμα της N26 σχετικά με το κράτος στο οποίο φορολογούμε; Αν δεν το δηλώσω, τι γίνεται; (δεν τέθηκε ως προαπαιτούμενο για την έναρξη λογαριασμού). Μέχρι (και αν) το ζητήσουν βλέπουμε. Δεν ασχολούμαστε με πράγματα τα οποία δεν μας ζητάνε. 5. Όταν κάνω συναλλαγές στην Ελλάδα με την MasterCard της N26, θα πρέπει να τις δικαιολογώ με κάποιον τρόπο στην Ελλάδα (πόθεν έσχες); Είναι ακατανόητο αυτό που γράφεις. Οτιδήποτε περί "πόθεν έσχες" έχει εξαντληθεί όταν τα λεφτά σου μπήκαν στους Ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς σου. Δεν δίνεις λόγο σε κανέναν με τι κάρτα πληρώνεις. 6. Υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής συνδικαιούχου στη N26; Όχι. *ενημερωτικα, τα ποσά που μεταφέρω στη N26 προέρχονται από προσωπικο λογαριασμό που διατηρώ σε Ελληνική τράπεζα και είναι φορολογημένα στην Ελλάδα. *υπαρχει άλλος τρόπος κατάθεσης στη N26 εκτός του εμβάσματος; επίσης μπορεί τρίτος να μου καταθέσει χρήματα, και τι αλλάζει στην περίπτωση αυτή; Μπορεί οποιοσδήποτε να σου καταθέσει. Δεν αλλάζει τίποτα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! και να συμπληρωσω , εαν ειναι να εχεις τοσα πολλα αγχη , δεν προχωρας καθολου ... Μιας και η ολη διαδικασια γινετε για να απαλλααγεις απο πιθανα αγχη του Ελληνικου τραπεζικου/φορολογικου συστηματος . Εαν ειναι να εξακολουθεις να τα εχεις , γιατι να προχωρησεις σε Ν26 ? για να βαλεις και ενα επιπροσθετο ? leave it then as is .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrivas.intl Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 @theopan Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!! @Blacktan Η ενασχόληση μου με λογιστικά κτλ, περιορίζεται στο να συμπληρώνω την φορολογική μου δήλωση. Θελω από τη άλλη να είμαι φορολογικά/τραπεζικά πλήρως ενήμερος. Το άγχος έγκειται στην έλλειψη γνώσης κ ενημέρωσης πει των θεμάτων Σας ευχαριστώ όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 @spartak1 Εμένα δεν μου ζήτησε διεύθυνση και κανένα σχετικό έγγραφο επιβεβαίωσης της. (Όσον αφορά το live ID verification) Την διεύθυνση μου την συμπλήρωσα στην αρχή, όταν έφτιαξα λογαριασμό (απλώς την έγραψα στην online φόρμα). Thanks. Μετα την ολοκληρωση της βιντεοκλήσης εκανες τίποτα ή μόνοι τους έστειλαν τη mastercard? Πρέπει να φορτωσεις χρήματα στο λογαριασμό πρώτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrivas.intl Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 1. Επειδή σήμερα Ολοκλήρωσα την βιντεοκλήση, προς το παρών περιμένω να στείλουν την κάρτα.. λογικά θα έρθει τις επόμενες 3-5 ημέρες.. 2. Δεν είναι προϋπόθεση η κατάθεση οποιουδήποτε ποσού για την παραλαβή της κάρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 1. Επειδή σήμερα Ολοκλήρωσα την βιντεοκλήση, προς το παρών περιμένω να στείλουν την κάρτα.. λογικά θα έρθει τις επόμενες 3-5 ημέρες.. 2. Δεν είναι προϋπόθεση η κατάθεση οποιουδήποτε ποσού για την παραλαβή της κάρτας. ..." Λογικα θα ερθει τις επομενες 3-5 ημερες"... :) Υπολογιζε 10+ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 ..." Λογικα θα ερθει τις επομενες 3-5 ημερες"... :) Υπολογιζε 10+ Μέχρι να έρθει η κάρτα είναι πλήρως λειτουργικός ο λογαριασμός; Δηλαδή μπορείς να λάβεις και να στείλεις χρήματα κανονικά ή όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2017 Μέχρι να έρθει η κάρτα είναι πλήρως λειτουργικός ο λογαριασμός; Δηλαδή μπορείς να λάβεις και να στείλεις χρήματα κανονικά ή όχι; Λογικά Ναι εφόσον σου έχει δοθεί ΙΒΑΝ αρα μπορείς να λάβεις και να στείλεις χρήματα απο τον λογαριασμό σου. Δεν μπορείς όμως να αγοράσεις με κάρτα (δεν ξέρεις καν τα στοιχεία της), αλλά και να τα ήξερες όπως πχ στη Revolut χρειάζεσαι οπωσδήποτε την φυσική κάρτα γιατί έχει τυπωμένο επάνω της εναν αριθμό που χρειάζεται να πληκτρολογήσεις στην εφαρμογή της Ν26 για να την ενεργοποιήσεις ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrivas.intl Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κανονικά τον λογαριασμό. Άσχετα από το αν έχεις κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmei Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Kαλησπέρα στην παρέα, Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση όσον αφορά το λογαριασμό. Έχω κάποια χρήματα σε Αγγλικές Λίρες. Αν θελήσω να τα κάνω κατάθεση στην n26 πως γίνεται η μετατροπή; Έχει κάποια προμήθεια ή η προμήθεια βγαίνει από την αγγλική τράπεζα πριν τα στείλει; Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2017 Σε συμφέρει μάλλον να στείλεις λίρες στη Ν26 και να τις μετατρέψει αυτή σε ευρώ. Όχι ευρώ με μετατροπή από την Αγγλική τράπεζα. Ψάξε τον τιμοκατάλογο εργασιών της τράπεζας που τα έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s2117 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Έχετε ιδέα αν γίνεται να φορτίσουμε την κάρτα με εταιρικό λογαριασμό (αν είμαι ο δικαιούχος σε εταιρικό λογαριασμό εταιρείας Ε.Ε., μπορώ να φορτίσω?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 περιπου ποσες μερες κανει η καρτα/debit να ερθει οσοι εχουν εμπειρια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Η δική μου έκανε ένα μήνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 περιπου ποσες μερες κανει η καρτα/debit να ερθει οσοι εχουν εμπειρια ? Ακριβώς 30 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2017 Και προφανεστατα μεχρι να ερθει η καρτα δεν υπαρχει τροπος withdrawal μεσω atm .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα