Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πληροφοριακα να σημειωσω οτι τελικα το χρηματα πιστωθηκαν 14/12 μεσημερι δηλαδη 7 ημερες μετα.

Απολύτως αδικαιολόγητο ως αδιανόητο είναι αυτό! Δεν έμαθες τι ακριβώς συνέβη;

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ περίμενα την πρόσκληση αλλά τίποτα (έχει περάσει η καταληκτική ημερομηνία που μου έδωσαν). Να επικοινωνήσω μαζί τους ή να κάνω κατευθείαν το λογαριασμό; Πέσαμε και στις γιορτές και θα αργήσει και η κάρτα...

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μόλις παρέλαβα την κάρτα, έχω ένα προβληματάκι, παρατηρώ οτι κάτω απο το όνομα μου έχει έναν αριθμό, μοιάζει με κινητό αριθμό αλλά δεν είναι ο δικός μου...

Ξέρετε τι υποδεικνείει αυτός ο αριθμός?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μόλις παρέλαβα την κάρτα, έχω ένα προβληματάκι, παρατηρώ οτι κάτω απο το όνομα μου έχει έναν αριθμό, μοιάζει με κινητό αριθμό αλλά δεν είναι ο δικός μου...

Ξέρετε τι υποδεικνείει αυτός ο αριθμός?

Αυτός ο αριθμός χρειάζεται για την ενεργοποίηση της κάρτας !

• Like 1
Δημοσ.

Αυτός ο αριθμός χρειάζεται για την ενεργοποίηση της κάρτας !

φιου, ευτυχώς, νόμιζα οτι έγραψαν κάποιου άλλου το κινητό !! ευχαριστώ πολύ!!  :-D  :-D

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει φυσική συναλλαγή με την καινούργια κάρτα;

Δοκίμασα δύο φορές στο ίδιο POS, η συναλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε (βασικά έκανε restart το POS) και μου χρέωσε το ποσό στον λογαριασμό!

Κάνατε κάποια συναλλαγή σε ATM πρώτα; Φοβάμαι να κάνω δοκιμαστική ανάληψη, γιατί μπορεί να μου δώσει τα χρήματα και να μου χρεώσει το ποσό.

Με την παλιά κάρτα δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω κανει και αναληψη και φυσικη συναλλαγη αλλα στο εξωτερικο.

Ακοουγεται σαν να ευθυνεται το POS/καταστημα και οχι η καρτα.

Δημοσ.

Έχει δοκιμάσει κάποιος να κάνει φυσική συναλλαγή με την καινούργια κάρτα;

Δοκίμασα δύο φορές στο ίδιο POS, η συναλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε (βασικά έκανε restart το POS) και μου χρέωσε το ποσό στον λογαριασμό!

Κάνατε κάποια συναλλαγή σε ATM πρώτα; Φοβάμαι να κάνω δοκιμαστική ανάληψη, γιατί μπορεί να μου δώσει τα χρήματα και να μου χρεώσει το ποσό.

Με την παλιά κάρτα δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα.

Στην περίπτωσή μου αρχικά δεν γινόταν καθόλου συναλλαγή σε POS (μου έδινε μήνυμα για λάθος pin) οπότε έκανα μια απλή συναλλαγή σε ΑΤΜ για να περαστεί το pin της κάρτας και μετά δούλευε κανονικά.

Δημοσ.

Στην περίπτωσή μου αρχικά δεν γινόταν καθόλου συναλλαγή σε POS (μου έδινε μήνυμα για λάθος pin) οπότε έκανα μια απλή συναλλαγή σε ΑΤΜ για να περαστεί το pin της κάρτας και μετά δούλευε κανονικά.

Σε ΑΤΜ ποιας τράπεζας φίλτατε;  Εκανες αλλαγή pin ή πληκτρολόγησες κατευθείαν αυτό που δήλωσες στην εφαρμογή της Ν26;

Δημοσ.

Σε ΑΤΜ ποιας τράπεζας φίλτατε;  Εκανες αλλαγή pin ή πληκτρολόγησες κατευθείαν αυτό που δήλωσες στην εφαρμογή της Ν26;

Μα δεν έχει και κάποιο άλλο ΡΙΝ να εισάγει στην 1η συναλλαγή... Αναγκαστικά αυτό που δήλωσε στην εφαρμογή πρέπει να βάλει. Θα δοκιμάσω κι εγώ καμιά ερώτηση υπολοίπου να δω τι γίνεται. Χθες πάντως τη σύνδεσα την καινούργια χωρίς πρόβλημα στο Paypal και πλήρωσα κιόλας.

Δημοσ.

Στο ίντερνετ δουλεύει και η δική μου κανονικά.

Και στο PayPal και μόνη της η κάρτα.

Θα δοκιμάσω και σε κάποιο ATM και θα επανέλθω.

Δημοσ.

Οντως στο paypal και απο μόνη της η κάρτα δουλεύει κανονικά για online αγορές. :-)  Για ΑΤΜ θα δοκιμάσω μια ερώτηση υπολοίπου, ή έστω μια ανάληψη 20 ευρώ. Πάντως τις φυσικές κάρτες της revolut και της leupay πριν τις χρησιμοποιήσω σε PΟS & ATM εξωτερικού τις είχα τεστάρει σε ελληνικό ΑΤΜ πρώτα και όπως αποδείχτηκε αργότερα απο σχόλια άλλων στο φόρουμ μάλλον χρειαζόταν να γίνει.

Offtopic - Aν έχετε κάρτα Πειραιώς και δεν την δέχεται το μηχανάκι PΟS και σας βγάζει σφάλμα "λάθος pin" ενω πληκτρολογείτε το σωστό, πηγαίνετε σε ενα ΑΤΜ της Πειραιώς αλλάξτε το pin σας και θα δουλέψει κανονικά στην επόμενη συναλλαγή σας σε  PΟS.  

Το γιατί γίνεται σε κάποιες κάρτες ούτε οι υπάλληλοι της τράπεζας γνωρίζαν. :confused:  Πάντως η λύση είναι αυτή που ανέφερα.

Δημοσ.

Ναι απλά πληκτρολογησα το pin που είχα δηλώσει στην εφαρμογή. Κάνεις μια οποιαδήποτε συναλλαγή στο ΑΤΜ (ερώτηση υπολοίπου, ανάληψη κτλ), δεν χρειάζεται να πατήσεις αλλαγή pin.

Σε Πειραιώς το είχα δοκιμάσει αλλά δεν παίζει ρόλο, το ίδιο γίνεται και σε ΑΤΜ άλλης τράπεζας.

Δημοσ.

Σωστά βλέπω ότι η mastercard δίνεται ακόμα δωρεάν αν κάνεις ενεργοποίηση μέχρι 31/01/2017?

Ναι για εγγραφή/ταυτοποίηση μεχρι 31/1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...