Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να σε κάνω :devil: ;  

Αποστολή απο τράπεζα εξωτερικού στις 9 το πρωί σε Ν26 - Πίστωση και εμφάνιση του ποσού σε 7 ώρες περίπου !!!  Τι να λέμε τώρα...

Καλα ετσι και αλλιως θα παω αυριο εθνικη για αλλη δουλεια. Οποτε θα εχουμε ματσ αν δεν εχει γινει η εκκαθαριση μεχρι αυριο. Γιατι ακομα και τωρα δεν φαινεται να εχει παει το εμβασμα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χτες έστειλα από το paypal ποσό που είχα από Balance σε εθνική τράπεζα . Εμφανίστηκε σήμερα στο λογαριασμό της Εθνικής.

Επίσης έστειλα έμβασμα απο Ελληνική τράπεζα σε ξένο λογαριασμό και εμφανίστηκε  σε περίπου 7 ώρες στον ξένο λογαριασμό.

Χτες έστειλα από το paypal ποσό που είχα από Balance σε εθνική τράπεζα . Εμφανίστηκε σήμερα στο λογαριασμό της Εθνικής.

Επίσης έστειλα έμβασμα απο Ελληνική τράπεζα σε ξένο λογαριασμό και εμφανίστηκε  σε περίπου 7 ώρες στον ξένο λογαριασμό.

Nα υποθέσω πως η ελληνική τράπεζα ΔΕΝ ήταν η Εθνική ;   :-D  :-D  :-D

Nα υποθέσω πως η ελληνική τράπεζα ΔΕΝ ήταν η Εθνική ;   :-D  :-D  :-D

Oχι δεν ήταν. Η εθνική ήταν αυτη που πιστωσε το έμβασμα αμέσως από το paypal χωρίς ιδιαίτερη καθυστέρηση.

Πω πραγματικα τι ειναι αυτα τα πραγματα? πρωτη φορα τα ακουω!!!! φανταζομαι πλεον εχεις βαλει την μισθοδωσία σου στην N26 για να γλιτωσεις αυτα τα παρατράγουδα?

Δεν μπορω να αλλαξω εγω που γινεται η μισθοδοσια αλλα η εταιρια μου αλλαξε τραπεζα και πηγε στην πειραιως. Εκει δεν φαινεται να υπαρχει τετοιο θεμα. Τελος παντων οπως και να εχει εδω απο καπου θα την φαμε ειτε με κουρεμα καταθεσεων ειτε με εθνικο νομισμα ( αυτο ειναι το χειροτερο και πιο πιθανο )

Δεν μπορω να αλλαξω εγω που γινεται η μισθοδοσια αλλα η εταιρια μου αλλαξε τραπεζα και πηγε στην πειραιως. Εκει δεν φαινεται να υπαρχει τετοιο θεμα. Τελος παντων οπως και να εχει εδω απο καπου θα την φαμε ειτε με κουρεμα καταθεσεων ειτε με εθνικο νομισμα ( αυτο ειναι το χειροτερο και πιο πιθανο )

Συμφωνω, κ εγω για αυτο ανοιξα λογαριασμο στην N26 κ βγαζω συνεχεια οσο χρημα μπορω.. δυστυχως πλεον εχω αρχίσει κ ψάχνω για εργασία εξωτερικό ελβετία μεριά, επειδη βλέπω οτι παμε σε αλλο νομισμα!!!

Παιδιά και η n26 με ευρώ δουλεύει, ας είμαστε και λίγο προνοητικοί. Κάτι να γίνει στην υπόλοιποι ευρώπη θα τους πάρει όλους η μπάλα. Ποιος το περίμενε με 1.06 ευρώ θα αγόραζε 1 δολάριο. Τι μια κάνει ο ένας εκλογές, την άλλη ο άλλος δημοψήφισμα, την άλλη αποχωρεί. Το ευρώ είναι ένα πεθαμένο νόμισμα. Οπότε ναι μεν βρείτε τράπεζα εξωτερικού αλλά να είναι και διαφορετικού νομίσματος.

Παιδιά και η n26 με ευρώ δουλεύει, ας είμαστε και λίγο προνοητικοί. Κάτι να γίνει στην υπόλοιποι ευρώπη θα τους πάρει όλους η μπάλα. Ποιος το περίμενε με 1.06 ευρώ θα αγόραζε 1 δολάριο. Τι μια κάνει ο ένας εκλογές, την άλλη ο άλλος δημοψήφισμα, την άλλη αποχωρεί. Το ευρώ είναι ένα πεθαμένο νόμισμα. Οπότε ναι μεν βρείτε τράπεζα εξωτερικού αλλά να είναι και διαφορετικού νομίσματος.

Συμφωνώ και επαυξάνω.  Οσοι έχουν και θέλουν να βγάλουν χρήματα έξω έχουν χρόνο.... (έχουμε να υπογράψουμε και ενα 4ο μνημόνιο και μια οικουμενική κυβέρνηση ακόμη για να πιάσουμε πάτο). :shock:  

Μην έχετε την αυταπάτη πως εάν βγούμε απο το ευρώ η Γερμανοί δεν θα κάνουν τα τρελλά τους...μας καλύπτει άραγε σε μια τέτοια περίπτωση η ΕΚΤ για το ποσό των 100.000 ευρώ που λένε (αφου υποθετικά μιλώντας θα είμαστε εκτός) και στο κάτω κάτω της γραφής ποιός μας εγγυάται οτι η Γερμανία δεν θα γυρίσει ξαφνικά στο Νέο Μάρκο ;  Είναι πολύ περίπλοκη η κατάσταση γενικά και απρόβλεπτη οπότε..... διασπορά σε χώρες και νομίσματα και ότι βρέξει ας κατεβάσει. :-(

Καλησπέρα παιδιά,

Πριν από δυο μήνες περίπου είχα εγγραφεί στην waitlist.
Εκτός από το αρχικό αυτόματο reply δεν είχα καμία άλλη ενημέρωση για το πότε θα ανοίξουν οι νέες εγγραφές.
Μάλιστα τους είχα ρωτήσει γιατί καθυστερούν, χωρίς βεβαίως ακόμη και σήμερα να έχω λάβει απάντηση.

Τυχαία χτες, προσπάθησα να ανοίξω τον λογαριασμό και συνειδητοποίησα οτι οι νέες εγγραφές είναι ανοιχτές για ελλάδα.
Αφού έβαλα τα στοιχεία μου και έγινε verify το email, μένει η ταυτοποίηση.
Είχα διαβάσει ότι μπορείς να την κάνεις μέσω browser στο laptop, αλλά δεν βλέπω τέτοια επιλογή.
Μόνο μέσω app, και PostIdent coupon το οποίο προφανώς είναι μόνο για γερμανία.

Εσείς πως κάνατε videocall με το laptop; Κανονίζω με το support να γίνει με αυτόν τον τρόπο;
Και τέλος αφού γίνει η ταυτοποίηση, θα χρεωθώ κάτι για την mastercard;

*WAIVED for customers who complete identity verification before 1 Feb 2017.

Και όχι για Δεκέμβρη που έχει λεχθεί στο thread.

Καλησπέρα παιδιά,

Πριν από δυο μήνες περίπου είχα εγγραφεί στην waitlist.

Εκτός από το αρχικό αυτόματο reply δεν είχα καμία άλλη ενημέρωση για το πότε θα ανοίξουν οι νέες εγγραφές.

Μάλιστα τους είχα ρωτήσει γιατί καθυστερούν, χωρίς βεβαίως ακόμη και σήμερα να έχω λάβει απάντηση.

Τυχαία χτες, προσπάθησα να ανοίξω τον λογαριασμό και συνειδητοποίησα οτι οι νέες εγγραφές είναι ανοιχτές για ελλάδα.

Αφού έβαλα τα στοιχεία μου και έγινε verify το email, μένει η ταυτοποίηση.

Είχα διαβάσει ότι μπορείς να την κάνεις μέσω browser στο laptop, αλλά δεν βλέπω τέτοια επιλογή.

Μόνο μέσω app, και PostIdent coupon το οποίο προφανώς είναι μόνο για γερμανία.

Εσείς πως κάνατε videocall με το laptop; Κανονίζω με το support να γίνει με αυτόν τον τρόπο;

Και τέλος αφού γίνει η ταυτοποίηση, θα χρεωθώ κάτι για την mastercard;

*WAIVED for customers who complete identity verification before 1 Feb 2017.

Και όχι για Δεκέμβρη που έχει λεχθεί στο thread.

Εγω θα σου πρότεινα να κάνεις την ολη διαδικασία μέσω κινητού (τα laptop συνήθως δεν έχουν καλή κάμερα...θα δυσκολευτείς).

Αν έχεις smartphone κλειδωμένο ή και ξεκλείδωτο με μέτρια προς καλή κάμερα και καλό φωτισμό γίνεται εύκολα η όλη διαδικασία.

Διάβασε το ποστ #753 τα περιγράφω αναλυτικά φίλτατε  :-)

Εγω θα σου πρότεινα να κάνεις την ολη διαδικασία μέσω κινητού (τα laptop συνήθως δεν έχουν καλή κάμερα...θα δυσκολευτείς).

Αν έχεις smartphone κλειδωμένο ή και ξεκλείδωτο με μέτρια προς καλή κάμερα και καλό φωτισμό γίνεται εύκολα η όλη διαδικασία.

Διάβασε το ποστ #753 τα περιγράφω αναλυτικά φίλτατε  :-)

Ναι σε είχα διαβάσει ότι σε rooted συσκευή δεν θα δουλέψει.

Γι αυτό ήθελα να δοκιμάσω μέσω browser, απλά δεν βρίσκω καθόλου αυτή την επιλογή, μόνο μέσω app.

Μπορείς να μου πεις πώς τους κάλεσες μέσω laptop;

Θα προσπαθήσω να κάνω full unroot την συσκευή μου, αν και πάλι μπορεί να μην το δεχτεί, και βλέπουμε.

Θα δοκιμάσω μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής.

Κι εγώ είχα προσπαθήσει μέ το laptop αλλά δεν μπορούσε να δει καλά το διαβατήριο και μου είπε να το κάνω με το κινητό.

Με το Hide my root έπαιξε κανονικά η εφαρμογή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι σε είχα διαβάσει ότι σε rooted συσκευή δεν θα δουλέψει.

Γι αυτό ήθελα να δοκιμάσω μέσω browser, απλά δεν βρίσκω καθόλου αυτή την επιλογή, μόνο μέσω app.

Μπορείς να μου πεις πώς τους κάλεσες μέσω laptop;

Θα προσπαθήσω να κάνω full unroot την συσκευή μου, αν και πάλι μπορεί να μην το δεχτεί, και βλέπουμε.

Θα δοκιμάσω μια παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής.

Ξεκίνα την διαδικασία μέσω κινητού (δεν έχει σημασιά αν είναι κλειδωμένο ή όχι) και οταν φτασεις στο σημείο της βιντεοταυτοποίησης μπές απο το laptop μέσω της διεύθυνσης https://my.number26.de

Λογικα θα μπορέσεις να μπεις (αφου θα έχεις πλέον κωδικό εισόδου για login) και συνέχισε απο εκεί την διαδικασία. Οτι και όσες συσκευές και να χρησιμοποιήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα, τα βήματα της διαδικασίας αποθηκεύονται στον server τους, (εντάξει μην μπεις ταυτόχρονα απο δυο κινητά και τρία laptop :P). Kαλή επιτυχία φίλτατε.

YΓ. Αν δοκιμάσεις απο laptop απενεργοποίησε το Adblock (αν εχεις) και χρησιμοποίησε Firefox ή  Opera , καλύτερα να αποφυγεις τον Chrome

Κι εγώ είχα προσπαθήσει μέ το laptop αλλά δεν μπορούσε να δει καλά το διαβατήριο και μου είπε να το κάνω με το κινητό.

Με το Hide my root έπαιξε κανονικά η εφαρμογή.

Hide my root .... ενδιαφέρον  :-D  γλυτώνεις την φασαρία ''δανεικού'' κλειδωμένου κινητού.  Πάντως ναι είναι προτιμότερο να κάνετε την βιντεοταυτοποίηση μέσω κινητού εκτος αν έχετε πολύ καλή κάμερα στο laptop (720p).

Επεξ/σία από molot12

Ξεκίνα την διαδικασία μέσω κινητού (δεν έχει σημασιά αν είναι κλειδωμένο ή όχι) και οταν φτασεις στο σημείο της βιντεοταυτοποίησης μπές απο το laptop μέσω της διεύθυνσης https://my.number26.de

Λογικα θα μπορέσεις να μπεις (αφου θα έχεις πλέον κωδικό εισόδου για login) και συνέχισε απο εκεί την διαδικασία. Οτι και όσες συσκευές και να χρησιμοποιήσεις δεν υπάρχει πρόβλημα, τα βήματα της διαδικασίας αποθηκεύονται στον server τους, (εντάξει μην μπεις ταυτόχρονα απο δυο κινητά και τρία laptop :P). Kαλή επιτυχία φίλτατε.

YΓ. Αν δοκιμάσεις απο laptop απενεργοποίησε το Adblock (αν εχεις) και χρησιμοποίησε Firefox ή  Opera , καλύτερα να αποφυγεις τον Chrome

Hide my root .... ενδιαφέρον  :-D  γλυτώνεις την φασαρία ''δανεικού'' κλειδωμένου κινητού.  Πάντως ναι είναι προτιμότερο να κάνετε την βιντεοταυτοποίηση μέσω κινητού εκτος αν έχετε πολύ καλή κάμερα στο laptop (720p).

Στο site πλέον δεν υπάρχει επιλογή για videocall μέσω browser. Με κάνει redirect στη μέθοθο PostIdent coupon. Μάλλον το έχουν αλλάξει.

nr_Copy.png

To δεύτερο "δανεικό" κινητό ήθελα να αποφύγω, γι αυτό είπα να δοκιμάσω μέσω laptop.

Καλα ετσι και αλλιως θα παω αυριο εθνικη για αλλη δουλεια. Οποτε θα εχουμε ματσ αν δεν εχει γινει η εκκαθαριση μεχρι αυριο. Γιατι ακομα και τωρα δεν φαινεται να εχει παει το εμβασμα

Πληροφοριακα να σημειωσω οτι τελικα το χρηματα πιστωθηκαν 14/12 μεσημερι δηλαδη 7 ημερες μετα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...