Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μου ηρθε και σε μένα η κάρτα σε 9 εργάσιμες μέρες και ενεργοποιηθηκε κανονικά μέσα απο την εφαρμογη. Τώρα μένει να περάσω καμια βόλτα απο κάνα supermarket να δοκιμάσω να δούμε αν ολα θα πανε καλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου ηρθε και σε μένα η κάρτα σε 9 εργάσιμες μέρες και ενεργοποιηθηκε κανονικά μέσα απο την εφαρμογη. Τώρα μένει να περάσω καμια βόλτα απο κάνα supermarket να δοκιμάσω να δούμε αν ολα θα πανε καλα.[/quote

Ειλικρινα ΔΕΝ σας καταλαβαινω! Κανετε καποιοι τραπεζικο εμβασμα για να στειλετε χρηματα σε καρτα εξωτερικου και αντι να την χρησιμοποιειτε σε online αγορες & ως φυσικη καρτα σε ταξιδια εξωτερικου την χρησιμοποιειτε στα σουπερμαρκετ εσωτερικου !!! Ημαρτον...

Μου ηρθε και σε μένα η κάρτα σε 9 εργάσιμες μέρες και ενεργοποιηθηκε κανονικά μέσα απο την εφαρμογη. Τώρα μένει να περάσω καμια βόλτα απο κάνα supermarket να δοκιμάσω να δούμε αν ολα θα πανε καλα.

Ειλικρινα ΔΕΝ σας καταλαβαινω! Κανετε καποιοι τραπεζικο εμβασμα για να στειλετε χρηματα σε καρτα εξωτερικου και αντι να την χρησιμοποιειτε σε online αγορες & ως φυσικη καρτα σε ταξιδια εξωτερικου την χρησιμοποιειτε στα σουπερμαρκετ εσωτερικου !!! Ημαρτον...

Αγαπητέ μου... οπως είπα θέλω να κάνω μια πρώτη δοκιμή, τα ψώνια στο σουπερμαρκετ ειναι καθημερινη δραστηριότητα. Γιατι θα πρεπει ντε και καλα να πάρω κάτι απο εξωτερικο αμα δεν χρειάζομαι κάτι;

Επίσης, συγχαρητηρια για την εμπιστοσυνη που δείχνεις στο τραπεζικο μας σύστημα και το ιδιο το κράτος. Δεν την συμμεριζομαι ομως εγώ αυτη την εμπιστοσύνη. Εδώ και μερικά χρόνια δεν έχω cent κατάθεσης σε ελληνική τράπεζα. Ολα στο εξωτερικο και με τράπεζες εξωτερικου προτιμώ να συναλλάσομαι. Ευρωπαικη αγορά ειμαστε, γιατι να κλεινομαστε στα πολυ στενά μας σύνορα αλλωστε και απλα να αυξάνουμε το ρίσκο μας;

Ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Εγώ απλά φροντίζω να μη βγω χαμένος απο την σχέση μου με το ελληνικό κράτος και ως τωρα το έχω πετύχει.

• Like 1

Συνεχεια επι του θεματος

Επειδή με τα email δεν γινεται δουλεια μιλησαμε τηλεφωνικά για το θεμα. Μου εστειλαν μια φορμα αμφισβήτησης συναλλαγων την οποια συμπλήρωσα και εστειλα πισω άμεσα την προηγουμενη Παρασκευή. Προς το παρόν αναμένω

Ο λογαριασμος μου και η κάρτα  εχει μπλοκαριστει προς το παρόν.

Σε εμένα εχει δημιουργηθει ενα θέμα το οποίο θα δείξει τελικά και το βαθμό ανταπόκρισης τους σε σοβαρά προβληματα

Να πω οτι ειμαι πελάτης τους περιπου ενα χρόνο, χωρις κανενα προβλημα μεχρι στιγμής. Εχω κάνει και την διαδικασία για αλλαγή λογαριασμου και αναμένω την νεα καρτα

Προχτές μπαινοντας στην εφαρμογή, επαθα ενα σοκ καθότι ειδα οτι το υπολοιπό μου ειναι αρνητικό (-190 Ευρώ!!)

Αμέσως συνειδητοποιησα οτι κατι τέτοιο δεν θα μπορουσε να γινει καθοτι ο λογαριασμος που εχω ειναι απλος και οχι overdraft συνεπώς δεν θα έπρεπε το συστημα να επιτρέψει κατι τετοιο

Κοιτάζοντας τις κινήσεις βλεπω μια συναλλαγη αναληψης μετρητων στις 29/11 στο Χαλάνδρι αργά το βράδυ. Η συναλλαγή αυτή δεν υφισταται καθοτι σπο τις 28-30 Νοεμβρίου ημουν εκτός Αθηνών, ειχα την κάρτα μαζί μου και δεν την χρησιμοποιησα πουθενά.

Εχω ανοιξει 2 tickets στο support τους και ειμαι πολύ προβληματισμένος για το τι θα μου πούν..

...

Επειδή με τα email δεν γινεται δουλεια....

Στο θεμα της επικοινωνιας με το support μεσω mail η προσωπικη μου εμπειρια ηταν επισης αρνητικη.
Δεν απαντησαν ποτε στην ερωτηση μου σε mail τι συμβαινει και πως να προχωρησουμε με την καρτα mastercard n26 που δεν συνδεεται στο paypal.

Αφου ομως το παλικαρι μεσα απο εδω (molot 12) μου ειπε να δοκιμασω αλλο browser εκτος google  chrome, δοκιμασα την συνδεση της καρτας σε paypal με επιτυχια χρησιμοποιωντας firefox.
Με το που εγινε αυτο, η ιδια υπαλληλος n26 που καταγεγραμμενα ειχε λαβει το mail στο οποιο ζητουσα βοηθεια, μου εστειλε απαντηση.

Στην απαντηση γραφει πως ειδε πως ελυσα το προβλημα μου και χαιρεται πως ΕΚΕΙΝΗ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ με την υποστηριξη της.
Θεωρω κουτοπονηρη την αντιμετωπιση απο πλευρας n26, για να μην δωσω κανενα βαρυτερο χαρακτηρισμο.
  • Like 1

Η υποστήριξή τους μέσω mail είναι απλά ανύπαρκτη και δε συμβαίνει μόνο τώρα που έχουν την αλλαγή, αλλά από την αρχή.

Προφανώς το mail που σου έστειλαν ήταν ή αυτόματο ή είδε κάποια ειδοποίηση η agent και θέλησε να χρεωθεί τη λύση του ticket. Ίσως να τους έχουν βάλει στόχους και το είδε σαν ευκαιρία να ανεβάσει τα νούμερά της.

• Like 2

Κάτι πρέπει να κάνουν με την υποστήριξη. Δεν ξέρω αν θα ομαλοποιηθεί αργότερα αλλά δεν μπορείς να τους βρεις. Στο τσατ για ένα θέμα ενός γνωστού μου περιμέναμε 1 ώρα...

Κοροιδευα την revolut για αυτό το θέμα..

Καλησπερα και απο εμενα. Εχω λαβει και εγω την καρτουλα και εκανα ενεργοποιηση. Ωστωσο εστειλα χρηματα ρην πεμπτη 8.12 και μεχρι και σημερα 13.12.16 δεν εχουν εμφανιστει. Εβαλα 1000 ευρω απο εθνικη. ειχε βαλερ μεχρι 12.12

Να αρχησω να ανησυχω;

Καλησπερα και απο εμενα. Εχω λαβει και εγω την καρτουλα και εκανα ενεργοποιηση. Ωστωσο εστειλα χρηματα ρην πεμπτη 8.12 και μεχρι και σημερα 13.12.16 δεν εχουν εμφανιστει. Εβαλα 1000 ευρω απο εθνικη. ειχε βαλερ μεχρι 12.12

Να αρχησω να ανησυχω;

Αφου δίνεις την απάντηση μόνος σου...''ειχε βαλερ μεχρι 12.12"  αρα λογικά αύριο θα τα δεις υποθέτω.   -_-

• Like 1

Ηθελα να το ακουσω και απο καποιον ακομα πριν αρχισω να "χτυπαω πορτες" :P . Απαραδεκτο παντως απο τη μερια των τραπεζων μας. 5 μερες βαλερ πρωτη φορα βλεπω. Μεχρι 2 εβλεπα μεχρι στιγμης

Ηθελα να το ακουσω και απο καποιον ακομα πριν αρχισω να "χτυπαω πορτες" :P . Απαραδεκτο παντως απο τη μερια των τραπεζων μας. 5 μερες βαλερ πρωτη φορα βλεπω. Μεχρι 2 εβλεπα μεχρι στιγμης

Να σε κάνω :devil: ;  

Αποστολή απο τράπεζα εξωτερικού στις 9 το πρωί σε Ν26 - Πίστωση και εμφάνιση του ποσού σε 7 ώρες περίπου !!!  Τι να λέμε τώρα...

Επειδη ο μισθος μου ερχεται απο το εξωτερικο, πολλες φορες καθυστερουσα να πληρωθω αν και τα χρημτατα της μισθοδοσιας ειχαν σταλει εβδομαδες πριν. Η Εθνικη προτιμουσε να τα κραταει οσο γινεται πριν τα αποδεσμευσει.. Για να καταλαβεις τι γινεται εδω περα..

Επειδη ο μισθος μου ερχεται απο το εξωτερικο, πολλες φορες καθυστερουσα να πληρωθω αν και τα χρημτατα της μισθοδοσιας ειχαν σταλει εβδομαδες πριν. Η Εθνικη προτιμουσε να τα κραταει οσο γινεται πριν τα αποδεσμευσει.. Για να καταλαβεις τι γινεται εδω περα..

Πω πραγματικα τι ειναι αυτα τα πραγματα? πρωτη φορα τα ακουω!!!! φανταζομαι πλεον εχεις βαλει την μισθοδωσία σου στην N26 για να γλιτωσεις αυτα τα παρατράγουδα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...