dr_papas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά και εγώ παρέλαβα σήμερα και μου λέει στην εφαρμογή you can't activate the card without account migration. Τι σημαίνει αυτό?
sahanaki4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Υποθετω δοκιμασες μεσω chrome. Δοκιμασε με αλλο browser firefox,opera Aν το προβλημα δεν λυθει δοκιμασε να κανεις εγγραφη και βιντεοπιστοποιηση μεσα απο την εφαρμογη του κινητου. Το ιδιο πραγμα ειναι. Aπλως σν εχεις ξεκλειδωτο κινητο (rooted) κοιτα πιο πσνω τι εκανα για να ολοκληρωσω την εγγραφη και την πιστοποιηση Υποθετω δοκιμασες μεσω chrome. Δοκιμασε με αλλο browser firefox,opera Aν το προβλημα δεν λυθει δοκιμασε να κανεις εγγραφη και βιντεοπιστοποιηση μεσα απο την εφαρμογη του κινητου. Το ιδιο πραγμα ειναι. Aπλως σν εχεις ξεκλειδωτο κινητο (rooted) κοιτα πιο πσνω τι εκανα για να ολοκληρωσω την εγγραφη και την πιστοποιηση Μπραβο φιλε μου molot12, με εσωσες απο την ταλαιπωρια παραγγελιας νεας καρτας. Δοκιμασα με firefox (ενω ειχα δοκιμασει χθες με chrome) και με ααυτο τον τροπο ολοκληρωσα την διαδικασια κανονικα. Πλεον ΚΑΙ η καρτα ειναι (επιβεβαιωμενα)συνδεδεμενη με το paypal, οπως ο λογαριασμος. Και παλι ευχαριστω. 1
dr_papas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Παρελαβα τη καρτα σημερα και παω να την ενεργοποιησω και μου βγαζει το εξης error : this card pin can't be set without account migration. Ξερουμε γιατι? Πως το έφτιαξες και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω EDIT: Ενταξει το εφτιαξα.
theopan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μπραβο φιλε μου molot12, με εσωσες απο την ταλαιπωρια παραγγελιας νεας καρτας. Δοκιμασα με firefox (ενω ειχα δοκιμασει χθες με chrome) και με ααυτο τον τροπο ολοκληρωσα την διαδικασια κανονικα. Πλεον ΚΑΙ η καρτα ειναι (επιβεβαιωμενα)συνδεδεμενη με το paypal, οπως ο λογαριασμος. Και παλι ευχαριστω. Έχω παρατηρήσει εδώ και κάποιο καιρό ότι ο Chrome τελευταία παρουσιάζει πολύ σοβαρά προβλήματα με πολλά sites. Μια μέρα που μου έσπασε τα νεύρα στη συμβατότητα με το taxisnet το οποίο π.χ. δουλεύει υποδειγματικά με τον Firefox, αποφάσισα να τον εγκαταλείψω οριστικά και να κάνω default τον Firefox. Σώθηκα! 1
alexx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ρε παιδιά και εγώ παρέλαβα σήμερα και μου λέει στην εφαρμογή you can't activate the card without account migration. Τι σημαίνει αυτό? απο που προσπαθεις να ενεργοποιησεις την καρτα? απο την κοκκινη μπαρα που εχει στην αρχη η μεσα απο το μενου που σου δειχνει την καρτα?
dr_papas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Κατάλαβα πρέπει να το κάνεις από την κόκκινη μπάρα. Το έκανα ολα οκ. Κάτι τελευταίο : γιατι γράφει ότι έχω 10 days to update partners? Χρειάζεται καμία άλλη ενέργεια?
inel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Συμπληρώνω 1 μήνα από την αίτηση μετάβασης μεθαύριο και η κάρτα άφαντη. Όχι τίποτα άλλο αλλά η 20/12 σχεδόν έφτασε πλέον. Είναι μάλλον βέβαιο ότι κάτι δεν πάει καλά πλέον στην περίπτωσή μου... Ελαβα και εγώ τη νέα κάρτα μετά απο αναμονή σχεδόν 5 εβδομάδων.. οπότε ίσως έχεις παρόμοια τύχη και εσύ. Καλό είναι βέβαια να ρωτήσεις και το support μέσω chat (έχει αναμονή όμως) ποια ημερομηνία την έστειλαν στην πραγματικότητα. Αλλαξαν ξανά(!) τους όρους και μάλλον απο Φεβρουάριο θα έχουμε μέχρι 5 δωρεάν ΑΤΜ αναλήψεις το μήνα και απο εκεί και πέρα χρέωση 2 ευρώ ανα ανάληψη (το ίδιο ισχύει και για κατοίκους άλλων χωρών). Επίσης η χρέωση της (προαιρετικής) κάρτας με 2.90 ευρώ το μήνα θα γινει τέλικά για νέους πελάτες που θα εγγραφούν απο 1 Φεβρουαρίου.
theopan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Ελαβα και εγώ τη νέα κάρτα μετά απο αναμονή σχεδόν 5 εβδομάδων.. οπότε ίσως έχεις παρόμοια τύχη και εσύ. Καλό είναι βέβαια να ρωτήσεις και το support μέσω chat (έχει αναμονή όμως) ποια ημερομηνία την έστειλαν στην πραγματικότητα. Αλλαξαν ξανά(!) τους όρους και μάλλον απο Φεβρουάριο θα έχουμε μέχρι 5 δωρεάν ΑΤΜ αναλήψεις το μήνα και απο εκεί και πέρα χρέωση 2 ευρώ ανα ανάληψη (το ίδιο ισχύει και για κατοίκους άλλων χωρών). Επίσης η χρέωση της (προαιρετικής) κάρτας με 2.90 ευρώ το μήνα θα γινει τέλικά για νέους πελάτες που θα εγγραφούν απο 1 Φεβρουαρίου. Που είναι αυτό το chat και δεν το βρίσκω πουθενά; Ούτε στο app ούτε όταν μπαίνω από desktop. Ενδιαφέροντα τα υπόλοιπα που γράφεις.
runner69 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Αλλαξαν ξανά(!) τους όρους και μάλλον απο Φεβρουάριο θα έχουμε μέχρι 5 δωρεάν ΑΤΜ αναλήψεις το μήνα και απο εκεί και πέρα χρέωση 2 ευρώ ανα ανάληψη (το ίδιο ισχύει και για κατοίκους άλλων χωρών). Που το διαβασες το παραπανω γιατι στο pricelist ακομα δεν το εχουν βαλει. Δωρεαν λεει εκτος Γερμανιας σε €. https://docs.n26.com/legal/bank-account/en/n26-016-pricelist-en.pdf
inel Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Που είναι αυτό το chat και δεν το βρίσκω πουθενά; Ούτε στο app ούτε όταν μπαίνω από desktop. Ενδιαφέροντα τα υπόλοιπα που γράφεις. Οταν μπαίνεις απο desktop εμφανίζεται συνήθως κάτω δεξιά. Εμφανίζεται όμως μόνο όταν δουλεύει το support, νομίζω μεταξύ 8πμ και 8μμ ώρα Γερμανίας. Που το διαβασες το παραπανω γιατι στο pricelist ακομα δεν το εχουν βαλει. Δωρεαν λεει εκτος Γερμανιας σε €. https://docs.n26.com/legal/bank-account/en/n26-016-pricelist-en.pdf Το έχουν βάλει και στο pricelist (Version 1.3, date: 06/12/2016). Στη 2η σελίδα που λέει για Withdrawals/Deposits: Customers with primary delivery address outside Germany: 5 free ATM withdrawals per calendar month, 2.00 € per additional withdrawal 1
runner69 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Οταν μπαίνεις απο desktop εμφανίζεται συνήθως κάτω δεξιά. Εμφανίζεται όμως μόνο όταν δουλεύει το support, νομίζω μεταξύ 8πμ και 8μμ ώρα Γερμανίας. Το έχουν βάλει και στο pricelist (Version 1.3, date: 06/12/2016). Στη 2η σελίδα που λέει για Withdrawals/Deposits: Customers with primary delivery address outside Germany: 5 free ATM withdrawals per calendar month, 2.00 € per additional withdrawal Ωωω δεν προσεξα το primary delivery address. Να δουμε ποια θα ειναι η επομενη αυξηση.
theopan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Οταν μπαίνεις απο desktop εμφανίζεται συνήθως κάτω δεξιά. Εμφανίζεται όμως μόνο όταν δουλεύει το support, νομίζω μεταξύ 8πμ και 8μμ ώρα Γερμανίας. Πουθενά δεν το βρίσκω αυτό που λες ούτε σήμερα που ψάχνω. Εντύπωση μου κάνει... Τέλος πάντων μόλις έλαβα νέο e-mail: The account transfer process to N26 Bank is making great progress. The next step for you is to activate your N26 Mastercard. If you have received your Mastercard already, please log in to the N26 app, tap the banner on top of your screen and follow the instructions. You must activate and complete transfer by 20 December 2016, or your account will be closed on 10 January 2017. Activate new card We prepared some information for you in our Support Center in case you have questions about activating your card. If you still haven't received your card, hang in there! It should arrive within two weeks after your order date. If you've already waited longer than that, please click here to report the delay. See you at N26 Bank! Your N26 Team Γράφουμε το e-mail με το οποία λογκάρουμε. Είναι ενεργό link το "click here", μπείτε και δηλώστε όσοι έχετε καθυστερήσεις.
sistah Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Πουθενά δεν το βρίσκω αυτό που λες ούτε σήμερα που ψάχνω. Εντύπωση μου κάνει... Τέλος πάντων μόλις έλαβα νέο e-mail: Αυτο δεν το βλεπεις κατω δεξια?
theopan Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2016 Αυτο δεν το βλεπεις κατω δεξια? Όχι τώρα που το κοίταξα δεν το βλέπω, αλλά μάλλον φταίει ότι πέρασε η ώρα και έκλεισαν. Καλά είναι δυνατό να το έχουν βάλει μέσα στο "Account"; Στο "Support" έπρεπε να είναι... Τέλος πάντων λίγο μετά που έγραψα το προηγούμενο post και αφού είχα δώσει το email μου στο προαναφερθέν link, τη βρήκα τελικά την κάρτα στο γραμματοκιβώτιο (και την ενεργοποίησα ήδη). Σήμερα το μεσημέρι ήρθε γιατί και το πρωί ακόμα είχα κοιτάξει. 1 μήνα ακριβώς έκανε να φτάσει...
blueswire Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια αν καταλαβα καλα για αναληψη μετρητων νομισματος εκτος ευρω κραταει 1.7% ανεξαρτητως ποσου και γισ τους παλιους πελατες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα