sistah Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Την εχω συνδεσει και ηδη την εχω χρησιμοποιησει μεσω Paypal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Κι εγω σιγουρα, διοτι θυμαμαι χαρακτηριστικα οτι τη συνεδεσα με το ΡΡ της συζυγου και εκανα confirm εκει, με αποτελεσμα να μην μπορω να τη χρησιμοποιησω ΚΑΙ στο δικο μου λογαριασμο μετα. Την πατησα σαν πρωταρης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δεν γινεται δεκτη η συνδεση καρτας n26 με paypal, ουτε με προσπαθεια μεσα απο εφαρμογη paypal για κινητα.(Η προσπαθεια της προηγουμενης δημοσιευσης ειχε γινει μεσα απο υπολογιστη desktop.) Το μηνυμα λαθους ειναι: "Card declined by issuer" , μολίς συμπληρωθουν τα στοιχεια της καρτας. Μετα απο αυτο, υποθετω πως θα πρεπει να ζητησω να μου ξαναστειλουν καρτα απο την n26. Θα τους στειλω mail. EDIT 1. Μιλησα τηλεφωνικα με paypal και μου ειπαν πως δεν μπορω να συνδεσω καρτα που δεν εχει εκδοθει στην Ελλαδα. Προσωπικα, δεν πιστευω την συγκεκριμενη ενημερωση απο πλευρας paypal, αφου στο παρελθον εχω συνδεσει και επιβεβαιωσει καρτες εξωτερικου(μια number 26, δυο leupay,μια revolut). Εκτος, αν αλλαξε κατι τους τελευταιους μηνες. 2. Εστειλα mail σε n26 περιγραφοντας το προβλημα. Τωρα αναμονη (γκουχ γκουχ, το κοβω για ενα μηνα ακομα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapatsos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, έκανα την διαδικασία ταυτοποιησης 30/11 ως πελάτης σε waiting list, κ σημερα παρέλαβα κανονικά την καρτούλα την οποία κ ενεργοποίησα κανονικά στην εφαρμογη!!! δν εχω κανει καμία συναλλαγή ακομα με την κάρτα παντως πραγματικα θεωρώ οτι ήρθε πολυ γρηγορα σε σχεση με αλλες περιπτώσεις που έχω ακούσει στο forum. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δεν γινεται δεκτη η συνδεση καρτας n26 με paypal, ουτε με προσπαθεια μεσα απο εφαρμογη paypal για κινητα.(Η προσπαθεια της προηγουμενης δημοσιευσης ειχε γινει μεσα απο υπολογιστη desktop.) Το μηνυμα λαθους ειναι: "Card declined by issuer" , μολίς συμπληρωθουν τα στοιχεια της καρτας. Μετα απο αυτο, υποθετω πως θα πρεπει να ζητησω να μου ξαναστειλουν καρτα απο την n26. Θα τους στειλω mail. EDIT 1. Μιλησα τηλεφωνικα με paypal και μου ειπαν πως δεν μπορω να συνδεσω καρτα που δεν εχει εκδοθει στην Ελλαδα. Προσωπικα, δεν πιστευω την συγκεκριμενη ενημερωση απο πλευρας paypal, αφου στο παρελθον εχω συνδεσει και επιβεβαιωσει καρτες εξωτερικου(μια number 26, δυο leupay,μια revolut). Εκτος, αν αλλαξε κατι τους τελευταιους μηνες. 2. Εστειλα mail σε n26 περιγραφοντας το προβλημα. Τωρα αναμονη (γκουχ γκουχ, το κοβω για ενα μηνα ακομα) Μήπως έχεις κλείσει τις online συναλλαγές μέσα από την εφαρμογή; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δεν γινεται δεκτη η συνδεση καρτας n26 με paypal, ουτε με προσπαθεια μεσα απο εφαρμογη paypal για κινητα.(Η προσπαθεια της προηγουμενης δημοσιευσης ειχε γινει μεσα απο υπολογιστη desktop.) Το μηνυμα λαθους ειναι: "Card declined by issuer" , μολίς συμπληρωθουν τα στοιχεια της καρτας. Σήμερα αφίχθη επιτέλους η πολυπόθητη κάρτα της Ν26, έγινε η ενεργοποίηση μέσα απο την εφαρμογή της Ν26 και συνδέθηκε δίχως πρόβλημα και στο λογαριασμό μου PayPal με δοκιμαστική χρέωση 0,93 ευρώ (θα επιστραφούν αργότερα). @sahanaki4 Mήπως δεν έχεις χρήματα στην Ν26 για τη δοκιμαστική χρέωση; Μήπως έχεις απενεργοποιήσει μέσα απο την εφαρμογή τις online συναλλαγές που πρότεινε και ο συμφορουμίτης djuan1988 ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Με μήνυμα (send message) στο facebook απαντάνε; Έχει δοκιμάσει κανείς; Ή θέλει κανονικό ποστάρισμα στον τοίχο τους για να αναγκαστούν να απαντήσουν; Τους έστειλα μήνυμα από το πρωί και με έχουν γράψει εκεί που δεν πιάνει μελάνι... Συμπληρώνω 1 μήνα από την αίτηση μετάβασης μεθαύριο και η κάρτα άφαντη. Όχι τίποτα άλλο αλλά η 20/12 σχεδόν έφτασε πλέον. Είναι μάλλον βέβαιο ότι κάτι δεν πάει καλά πλέον στην περίπτωσή μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δεν γινεται δεκτη η συνδεση καρτας n26 με paypal, ουτε με προσπαθεια μεσα απο εφαρμογη paypal για κινητα.(Η προσπαθεια της προηγουμενης δημοσιευσης ειχε γινει μεσα απο υπολογιστη desktop.) Το μηνυμα λαθους ειναι: "Card declined by issuer" , μολίς συμπληρωθουν τα στοιχεια της καρτας. Μετα απο αυτο, υποθετω πως θα πρεπει να ζητησω να μου ξαναστειλουν καρτα απο την n26. Θα τους στειλω mail. EDIT 1. Μιλησα τηλεφωνικα με paypal και μου ειπαν πως δεν μπορω να συνδεσω καρτα που δεν εχει εκδοθει στην Ελλαδα. Προσωπικα, δεν πιστευω την συγκεκριμενη ενημερωση απο πλευρας paypal, αφου στο παρελθον εχω συνδεσει και επιβεβαιωσει καρτες εξωτερικου(μια number 26, δυο leupay,μια revolut). Εκτος, αν αλλαξε κατι τους τελευταιους μηνες. 2. Εστειλα mail σε n26 περιγραφοντας το προβλημα. Τωρα αναμονη (γκουχ γκουχ, το κοβω για ενα μηνα ακομα) Για να την συνδεσεις πρεπει να εχεις σιγουρα 1€ μεσα γιατι στο τραβαει το paypal και στο επιστρεφει αμεσως. Αφου την συνδεσεις για να την κανεις confirm θελει παλι 1-2€ αλλα αυτό ειναι δευτερο βημα αφου την εχεις συνδεσει. Αν σου βγαζει προβλημα παρολο που εχεις χρηματα τοτε ειναι θεμα της paypal. Εμενα δεν μου επιτρεπουν να συνδεσω τον iban της n26 στο paypal. To support του paypal ειναι ενα τρομερο χαλι. Η πρωτη απαντηση που μου εδωσαν ειναι οτι λογω τραπεζικων κανονισμων δεν επιτρεπουν να προσθεσω γερμανικο λογαριασμο στον ελληνικο (ακουσον ακουσον) paypal λογαριασμο. Λες και o paypal λογαριασμος εχει γεωγραφικη ταυτοτητα. Παρεμπιπτοντως πριν 10 μηνες ειχα προσθεσει κανονικα τον iban της n26 χωρις κανενα προβλημα. Αφου τους "εκραξα" κοσμια , η δευτερη απαντηση τους ειναι να φερω στοιχεια του λογαριασμου iban, φωτοτυπια ταυτοτητας, εγγραφο για την διευθυνση κλπ. Τους ξαναεκραξα και τους αντιπροτεινα να στειλω ενα εμβασμα απο τον γερμανικο iban στο paypal iban και ετσι να πιστοποιηθει οτι ειμαι το ιδιο προσωπο. Αυτοι ομως επανηλθαν με τριτη απαντηση που ζητουσαν statement του λογαριασμου. Για το γαμωτο και μονο δεν θα κανω τιποτα. Γενικα και στο παρελθον αυτο που εχω παραητηρησει με την paypal ειναι οτι με το παραμικρο θα βρουν αφορμη να πιστοποιησεις τα στοιχεια σου λες και με τις συνδεδεμενες ελληνικες καρτες και λογαριασμους ειναι ψευτικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Και τον λογαριασμό τον έβαλα κανονικά. Βασικά κατά την προσπάθεια που έκανα μου έβγαλε μήνυμα ότι μπορώ να προσθέσω λογαριασμό από οποιαδήποτε χώρα SEPA. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 ευχαριστω για τις απαντησεις, αν και το προβλημα παραμενει @djuan1988 -αν εννοεις την ρυθμιση "online payments-enabe online transactions" ηταν παντα και ειναι ακομα "on". Εκτος αυτου, ολες οι ρυθμισεις ειναι ενεργες. @molot12 -χρηματα εχει ο λογαριασμος και η με αυτον συνδεδεμενη καρτα, οπως υπηρχαν χρηματα και σε προσπαθειες στο παρελθον να συνδεθουν καρτες της ιδιας και αλλων εταιριων. @runner69 -δεν φτανει στο σταδιο που ζητα την διαδικασια επιβεβαιωσης με αφαιρεση δοκιμαστικου ποσου(το οποιο ποσο υπαρχει μεσα). Με το που συμπληρωνονται τα στοιχεια της καρτας στην ιστοσελιδα paypal(link a card)και πατιεται το save, ερχεται η απαντηση "This card is not accepted. Please use a different card." -σε αντιθεση με σενα, ο νεος λογαριασμος εχει προστεθει κανονικα στο paypal. Η νεα καρτα ειναι που δεν γινεται δεκτη. Στο παρελθον, ειχα συνδεδεμενους και τον παλιο λογαριασμο και την παλια καρτα number 26. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmallen3 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μου εχουν στειλει mail με link για να ανοιξω λογαριασμο αλλα με πεταει σε μια σελιδα με 3 βήματα (SIGNUP.V2.ENTER-ACCOUNT-DETAILS - SIGNUP.V2.VERIFY-ACCOUNT-DETAILS SIGNUP.V2.ACTIVATE-ACCOUNT) και δεν μπορω να κανω τιποτα ουτε εμφανιζει πεδια να συμπληρωσω. Ξερει κανεις γιατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Υποθετω δοκιμασες μεσω chrome. Δοκιμασε με αλλο browser firefox,opera Aν το προβλημα δεν λυθει δοκιμασε να κανεις εγγραφη και βιντεοπιστοποιηση μεσα απο την εφαρμογη του κινητου. Το ιδιο πραγμα ειναι. Aπλως σν εχεις ξεκλειδωτο κινητο (rooted) κοιτα πιο πσνω τι εκανα για να ολοκληρωσω την εγγραφη και την πιστοποιηση Υποθετω δοκιμασες μεσω chrome. Δοκιμασε με αλλο browser firefox,opera Aν το προβλημα δεν λυθει δοκιμασε να κανεις εγγραφη και βιντεοπιστοποιηση μεσα απο την εφαρμογη του κινητου. Το ιδιο πραγμα ειναι. Aπλως σν εχεις ξεκλειδωτο κινητο (rooted) κοιτα πιο πσνω τι εκανα για να ολοκληρωσω την εγγραφη και την πιστοποιηση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παρελαβα τη καρτα σημερα και παω να την ενεργοποιησω και μου βγαζει το εξης error : this card pin can't be set without account migration. Ξερουμε γιατι? EDIT: Ενταξει το εφτιαξα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2016 από alexx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapatsos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, ελαβα κανονικά την κάρτα κτλ...έχω απλό λογαριασμό ωστόσο σκέφτομαι οτι μαλλον χρειάζομαι τον bussiness γιατι καποιοι πελάτες θα μου καταθέσουν τα χρήματα στο λογαριασμό στο μελλον. Γίνεται αλλαγή απο απλό σε business? επίσης αμα γινει η αλλαγή, τω΄ρα που εχω λάβει την κάρτα, θα χρειαστεί να πληρώνω τα 3 ευρώ καθε μηνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπέρα, ελαβα κανονικά την κάρτα κτλ...έχω απλό λογαριασμό ωστόσο σκέφτομαι οτι μαλλον χρειάζομαι τον bussiness γιατι καποιοι πελάτες θα μου καταθέσουν τα χρήματα στο λογαριασμό στο μελλον. Γίνεται αλλαγή απο απλό σε business? επίσης αμα γινει η αλλαγή, τω΄ρα που εχω λάβει την κάρτα, θα χρειαστεί να πληρώνω τα 3 ευρώ καθε μηνα? Τίποτα δεν εμποδίζει τους πελάτες σου να καταθέτουν χρήματα στον "απλό" λογαριασμό. Μην κάνεις αίτηση για business. Δεν προσφέρει τίποτα απολύτως ουσιαστικό για χρήστες εκτός Γερμανίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα