Alphaleader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μάλλον το έχουν παραβαρύνει το app στις τελευταίες εκδόσεις και καθυστερεί στο άνοιγμα και την εμφάνιση του υπολοίπου σε σημείο που κάποιες φορές μου βγάζει μήνυμα "δεν ανταποκρίνεται" το android. με το σημερινο update, απλά δεν μπορω να μπω στο account μου.... wtf... Ουτε μεσω fingerprint ουτε με κωδικο. Απλά κάνει πως κατι παει να φορτωσει και επιστρεφει στην αρχικη οθονη για pass. 1
nik-nikol Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δεν φτάνει που μου έστειλαν λάθος κάρτα (άλλου ατόμου) δεν φτάνει που ψάχνω που έχει πάει-αποσταλεί η δικιά μου νέα master card δεν φτάνει που δεν βγάζω άκρη με το support............. για να το τερματίσουν μου ακύρωσαν (δεν μπορώ να κάνω χρήση) και της παλιάς master card....... ότι να 'ναι......
blueswire Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Σε όσους δεν σας "μπάζει" η εφαρμογή δοκιμάστε να βάλετε τη γλώσσα του κινητού στα αγγλικά ή γερμανικά. Νομίζω έχει αναφερθεί πάλι για άλλο σχετικό πρόβλημα ίσως πιάσει και τώρα...
Alphaleader Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Σε όσους δεν σας "μπάζει" η εφαρμογή δοκιμάστε να βάλετε τη γλώσσα του κινητού στα αγγλικά ή γερμανικά. Νομίζω έχει αναφερθεί πάλι για άλλο σχετικό πρόβλημα ίσως πιάσει και τώρα... στα αγγλικα ειμαστε ουτως η αλλως...
theopan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είναι θέμα γλώσσας αυτή τη φορά γιατί αν και είχα κι εγώ πρόβλημα που λύθηκε έτσι την προηγούμενη φορά, τώρα δεν έχω (με android 6.0). Έχεις παλιά έκδοση android Alphaleader;
Alphaleader Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είναι θέμα γλώσσας αυτή τη φορά γιατί αν και είχα κι εγώ πρόβλημα που λύθηκε έτσι την προηγούμενη φορά, τώρα δεν έχω (με android 6.0). Έχεις παλιά έκδοση android Alphaleader; την ποιο πρόσφατη που δίνει η Sammy στα S7. Το θεμα ειναι οτι δουλευε πριν το update. Απο οτι βλέπω στα σχόλια για την εφαρμογή στο android market, και αλλοι το χουνε πάθει. Υπομονη, θα το φτιάξουν θεωρώ....
ssstergioss Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με την ταυτοποίηση? Δεν έχω διαβατήριο και απ'ότι είδα ταυτότητα δεν δέχονται. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι άλλο ή έχει καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω;
blueswire Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Να βγαλεις διαβατηριο ειναι απλο. Τι εννοεις κατι αλλο? Στο λενε ξεκαθαρα.ΜΟΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ 2
theopan Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά ξέρει κανείς τι παίζει με την ταυτοποίηση? Δεν έχω διαβατήριο και απ'ότι είδα ταυτότητα δεν δέχονται. Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι άλλο ή έχει καμία ιδέα τι μπορώ να κάνω; Θα βγάλεις διαβατήριο ή ξεχνάς τη Ν26. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο.
Alphaleader Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι εκπληκτικοι τυποι παντως οι Γερμαναραδες. Πετάνε ενα καμμένο update οπου ουσιαστικά επαψε να λειτουργει η εφαρμογή και την κανανε για ΣΚ. Εχουν γεμισει μοναστερωματα στο Play Store, εχει πέσει το rating τους, αλλα ουτε που ιδρώσανε... Λεει πολλά νομίζω για το τι σοι τράπεζα ειναι...
sistah Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Και παλιοτερα ειχε γινει ενα παρομοιο σκηνικο παλι στο σ/κ. Απαραδεκτοι πραγματικα. Παντως τα push notifications ερχονται κανονικα..
kakofonixx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 εμενα κανονικα μου ανοιγει η εφαρμογη, οπως επισης και τα notifications....
prometheas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Σε εμένα εχει δημιουργηθει ενα θέμα το οποίο θα δείξει τελικά και το βαθμό ανταπόκρισης τους σε σοβαρά προβληματα Να πω οτι ειμαι πελάτης τους περιπου ενα χρόνο, χωρις κανενα προβλημα μεχρι στιγμής. Εχω κάνει και την διαδικασία για αλλαγή λογαριασμου και αναμένω την νεα καρτα Προχτές μπαινοντας στην εφαρμογή, επαθα ενα σοκ καθότι ειδα οτι το υπολοιπό μου ειναι αρνητικό (-190 Ευρώ!!) Αμέσως συνειδητοποιησα οτι κατι τέτοιο δεν θα μπορουσε να γινει καθοτι ο λογαριασμος που εχω ειναι απλος και οχι overdraft συνεπώς δεν θα έπρεπε το συστημα να επιτρέψει κατι τετοιο Κοιτάζοντας τις κινήσεις βλεπω μια συναλλαγη αναληψης μετρητων στις 29/11 στο Χαλάνδρι αργά το βράδυ. Η συναλλαγή αυτή δεν υφισταται καθοτι σπο τις 28-30 Νοεμβρίου ημουν εκτός Αθηνών, ειχα την κάρτα μαζί μου και δεν την χρησιμοποιησα πουθενά. Εχω ανοιξει 2 tickets στο support τους και ειμαι πολύ προβληματισμένος για το τι θα μου πούν.. 1
theopan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι εκπληκτικοι τυποι παντως οι Γερμαναραδες. Πετάνε ενα καμμένο update οπου ουσιαστικά επαψε να λειτουργει η εφαρμογή και την κανανε για ΣΚ. Εχουν γεμισει μοναστερωματα στο Play Store, εχει πέσει το rating τους, αλλα ουτε που ιδρώσανε... Λεει πολλά νομίζω για το τι σοι τράπεζα ειναι... Δύο σχόλια βλέπω όλα κι όλα στο Play μετά τις 2/12 που έπεσε το update. Πως γέμισαν μοναστερώματα; Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα αυτή τη φορά σου λέω με android 6.0. Κάτι δεν πάει καλά με το κινητό σου μάλλον. Βγάλτην-ξαναβάλτην. Όχι ότι δεν έχει βαρύνει βέβαια στις τελευταίες εκδόσεις. Το "ό,τι δουλεύει δεν το πειράζουμε" το υποστηρίζω πάντως κι εγώ. Η Leupay είναι ζήτημα αν έχει δώσει πάνω από 3-4 updates όλα κι όλα στο app της στον 1 περίπου χρόνο που την έχω και μια χαρά δουλεύει...
Theos_Gr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Σε εμένα εχει δημιουργηθει ενα θέμα το οποίο θα δείξει τελικά και το βαθμό ανταπόκρισης τους σε σοβαρά προβληματα Να πω οτι ειμαι πελάτης τους περιπου ενα χρόνο, χωρις κανενα προβλημα μεχρι στιγμής. Εχω κάνει και την διαδικασία για αλλαγή λογαριασμου και αναμένω την νεα καρτα Προχτές μπαινοντας στην εφαρμογή, επαθα ενα σοκ καθότι ειδα οτι το υπολοιπό μου ειναι αρνητικό (-190 Ευρώ!!) Αμέσως συνειδητοποιησα οτι κατι τέτοιο δεν θα μπορουσε να γινει καθοτι ο λογαριασμος που εχω ειναι απλος και οχι overdraft συνεπώς δεν θα έπρεπε το συστημα να επιτρέψει κατι τετοιο Κοιτάζοντας τις κινήσεις βλεπω μια συναλλαγη αναληψης μετρητων στις 29/11 στο Χαλάνδρι αργά το βράδυ. Η συναλλαγή αυτή δεν υφισταται καθοτι σπο τις 28-30 Νοεμβρίου ημουν εκτός Αθηνών, ειχα την κάρτα μαζί μου και δεν την χρησιμοποιησα πουθενά. Εχω ανοιξει 2 tickets στο support τους και ειμαι πολύ προβληματισμένος για το τι θα μου πούν.. Ενημέρωσε μας,θα είναι πολύ ενδιαφερων νομιζω η απαντηση που θα παρεις . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα