theopan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Εγώ συμπλήρωσα σήμερα πάνω από δύο εβδομάδες αναμονή για την κάρτα. Εντάξει θα μπορούσαν έστω ένα απλό συστημένο να το βάλουν. Τι να πω. Ανεπίτρεπτο πραγματικά αυτό! Κι εγώ συμπλήρωσα 8 μέρες. Και το έχουν σύστημα σχεδόν όλες οι τράπεζες δυστυχώς. Στέλνουν την κάρτα σαν απλό γράμμα και στέλνουν συστημένο κάποιες φορές το ΡΙΝ! Λες και υπάρχει κανένας κίνδυνος αν διαρρεύσει ένα ΡΙΝ που είναι άγνωστο στον οποιονδήποτε με ποιά κάρτα συνδέεται και που θα αλλάξει αμέσως! Ενώ η κάρτα να περιφέρεται από σάκο σε σάκο με το απλό ταχυδρομείο ενώ είναι ευκολό να διαρρεύσουν όλα της τα νούμερα είναι ασφαλές... Μας βλέπω κατά τα Χριστούγεννα να τις παίρνουμε. Τουλάχιστον πάλι καλά που κατάλαβαν ότι η όποια προθεσμία για 30/11 είναι εντελώς ανέφικτη και την ανακάλεσαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Αναμενομενο ηταν κατι τετοιο με τοσους χρηστες που θα εχουν μαζεψει στην λιστα αναμονης. Που να προλαβαινε η εταιρια να κανει την ταυτοποιηση; Μαλιστα δεν θα εκπλαγομουν αν δεν ανοιγαν τελικα τις απευθειας εγγραφες τον Νοεμβριο. Το κακο ομως ειναι οτι μπαινει και αλλη χρεωση για τους νεους, αυτη των 2,9/μηνα για την καρτα. Η επομενη χρεωση ποια θα ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Το κακο ομως ειναι οτι μπαινει και αλλη χρεωση για τους νεους, αυτη των 2,9/μηνα για την καρτα. Η επομενη χρεωση ποια θα ειναι; Οποιαδήποτε χρέωση μπορεί να είναι. Η φαντασία των τραπεζικών έχει αποδειχτεί αστείρευτη! Οι δικές μας τράπεζες το μόνο που έχει μείνει χωρίς να χρεώσουν ακόμα είναι εισιτήριο με το που πατάμε το μπουτόν για να μπούμε στα καταστήματά τους. Και είναι και χρεοκοπημένες. Η Ν26 θα κολώσει με τόση ζήτηση που έχει; Όσο για τους "νέους" ας πρόσεχαν. Όταν κάποιοι γραφόμασταν σε ό,τι βρίσκαμε (ακόμα και έτσι, για να βρίσκεται) κάποιοι άλλοι το έπαιζαν fan boys της Revolut, της Leupay και της οποιας, και τσακώνονταν λες και είχαν μετοχές στην οποιαδήποτε... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Οποιαδήποτε χρέωση μπορεί να είναι. Η φαντασία των τραπεζικών έχει αποδειχτεί αστείρευτη! Οι δικές μας τράπεζες το μόνο που έχει μείνει χωρίς να χρεώσουν ακόμα είναι εισιτήριο με το που πατάμε το μπουτόν για να μπούμε στα καταστήματά τους. Και είναι και χρεοκοπημένες. Η Ν26 θα κολώσει με τόση ζήτηση που έχει; Όσο για τους "νέους" ας πρόσεχαν. Όταν κάποιοι γραφόμασταν σε ό,τι βρίσκαμε (ακόμα και έτσι, για να βρίσκεται) κάποιοι άλλοι το έπαιζαν fan boys της Revolut, της Leupay και της οποιας, και τσακώνονταν λες και είχαν μετοχές στην οποιαδήποτε... Θεωρω πως οποιος ειχε διαβατηριο θα γραφοταν. Δεν νομιζω οτι υπηρχε καποιος με διαβατηριο που προτιμησε τις αλλες απο την N26. Απλα αν δεν ειχε διαβατηριο, ειναι σημαντικο το κοστος για να βγαλεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Περισσότεροι από όσοι φαντάζεσε υπήρξαν με διαβατήριο που δεν προχώρησαν (μόνο εγώ έχω 3-4 γνωστούς). Άλλοι δεν προχώρησαν γιατί πίστευαν ότι θα τελειώσουν τα cc σε καναδυο μήνες, άλλοι γιατί φοβήθηκαν να δείξουν το διαβατήριο για τα "προσωπικά δεδομένα" τους. Κι εγώ για λίγο έκλινα προς τη 2η κατηγορία να πω την αλήθεια, αλλά το καλοσκέφτηκα και κατάλαβα ότι είναι λιγάκι αστείο τη στιγμή που κυκλοφορώ παντού με "ταυτότητα" και "επώνυμα" και λόγω επαγγέλματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ναι αυτο με τα προσωπικα δεδομενα το ξεχασα. Το ειχα και εγω αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 H καρτα ηρθε. Επιβεβαιωσα, ολα λειτουργησαν κανονικα. Απο νορμαλ σε μπιζνες ακαου, αλλα δεν ξερω για ποσο καιρο θα με κρατησουν εκει (αν δεν λαβω χρηματα, κατι που δεν προβλεπεται να συμβει σχετικα συντομα). Ισως βαλω τη συζυγο να με "πληρωσει" κανενα 10ευρω για να δω πώς λειτουργει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Theos_Gr Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τελίκα χρειαζεται διαβατηριο για να ανοιξει ο λογαριασμος? άλλος τροπος υπαρχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τελίκα χρειαζεται διαβατηριο για να ανοιξει ο λογαριασμος? άλλος τροπος υπαρχει ? Όχι. Μόνο διαβατήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ήρθε και σε εμενα η νεα καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alphaleader Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Παιδια καλησπέρα, ελαβα και γω το περιφημο email για να ανοιξω λογαριασμο εντος Νοεμβρη και έκανα πριν λιγο την διαδικασία. Ολα πηγαν καλά, βγήκε ο Χανς Γκρουμπερ στο chat, τα παμε ενα χεράκι και έτοιμο το account. Πήγα στα καπάκια να κάνω κατάθεση (μικρο ποσο δοκιμαστικα) στο νέο account μέσω της Πειραιως. Ενώ συμπληρωσα σωστά ολα τα στοιχεια (iban-bic) μου είπε πως δεν έχω βαλει IBAN και πως θα με χρεωσει 9 ευρώ για το εμβασμα (lulz) επειδη εβαλα λεει απλό λογαριασμό. Συνάντησε κανεις κάτι αντιστοιχο? Γίνεται ελεγχος της υπαρξης του IBAN on the fly και μηπως πρεπει να το αφησω καμια μέρα να γίνει setup το account και να υπάρξει στο σύστημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Παιδια καλησπέρα, ελαβα και γω το περιφημο email για να ανοιξω λογαριασμο εντος Νοεμβρη και έκανα πριν λιγο την διαδικασία. Ολα πηγαν καλά, βγήκε ο Χανς Γκρουμπερ στο chat, τα παμε ενα χεράκι και έτοιμο το account. Πήγα στα καπάκια να κάνω κατάθεση (μικρο ποσο δοκιμαστικα) στο νέο account μέσω της Πειραιως. Ενώ συμπληρωσα σωστά ολα τα στοιχεια (iban-bic) μου είπε πως δεν έχω βαλει IBAN και πως θα με χρεωσει 9 ευρώ για το εμβασμα (lulz) επειδη εβαλα λεει απλό λογαριασμό. Συνάντησε κανεις κάτι αντιστοιχο? Γίνεται ελεγχος της υπαρξης του IBAN on the fly και μηπως πρεπει να το αφησω καμια μέρα να γίνει setup το account και να υπάρξει στο σύστημα? Τσέκαρε ότι έβαλες σωστά το DE στην αρχή του ΙΒΑΝ του λογαριασμού Ν26. Φυσικά και τσεκάρει on the fly το ΙΒΑΝ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alphaleader Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Τσέκαρε ότι έβαλες σωστά το DE στην αρχή του ΙΒΑΝ του λογαριασμού Ν26. Φυσικά και τσεκάρει on the fly το ΙΒΑΝ! σωστά τα χω ολα... δεν ειμαι noob στα εμβάσματα. Μαλλον θα του δωσω καμια μέρα να φανει στο συστημα το iban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Τι θα γίνει με αυτούς τους @#$%$%$@#@ στη Ν26 ; απο αναβολή σε αναβολή το πάνε για το άνοιγμα του λογαριασμού (2 εργάσιμες για να τελειώσει και αυτή η εβδομάδα) και μόνο email μπλα μπλα... Βαρέθηκα να περιμένω την περιβόητη πρόσκληση ! Μήπως έβαλε το χεράκι του ο χερ Σόιμπλε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alphaleader Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Και σημερα η Πειραιως μου απέρριπτε το iban της n26. Εστειλα mail στην εξυπηρέτηση πελατών να δω τι θα μου πούνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα