turbat0s Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μάλλον θα το είχες σβήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anzac1 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μου ήρθε σήμερα το παρακάτω e-mail: Hey ********* We recently sent messages encouraging you to transfer your account to N26 Bank and to review new pricing for international users. To be clear – since you originally signed up for a free N26 account and Mastercard, you will not be charged a €2,90/month fee for our standard Mastercard when you transfer your account. But we do ask you to please start the account transfer process in the N26 app (if you haven’t already done so) by 30 November 2016 to continue using N26. New pricing will only apply to new users outside of Germany and Austria who sign up after that date. Apologies for any confusion this may have caused. See you at N26 Bank! Your N26 Team Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueswire Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Το σπαστικο ειναι οτι η καρτα αργει να ερθει... τωρα αυτοι φταινε, το ελτα φταιει... παντως τοσο ευαισθητα στοιχεια θα επρεπε νσ ερχονται με courier για ασφαλεια και ταχυτηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Ήμουν κι εγώ στη λίστα για νέα εγγραφή και μου ήρθε την προηγούμενη εβδομα΄δα το mail που έλεγε ότι ξεκλείδωσαν οι εγγραφές και να περιμένω νέο mail αυτήν την εβδομάδα για να προχωρήσω στην εγγραφή. Μέχρι σήμερα δεν είχα λάβει mail και έτσι αποφάσισα να κάνω login στο n26. Αμέσως μου έβγαλε μήνυμα ότι θα πρέπει να κάνω verification το email μου από το link που μου έχουν στείλει σε mail. Όμως το περίεργο είναι ότι δεν μου έχουν στείλει mail... (κοίταξα και τα spam αλλά δεν έχω λάβει τίποτα...). Ζήτησα επαναποστολή και μου ήρθε κανονικά το mail για verification. Που μπορεί να χάθηκε το πρώτο; πως εκανες login αφού δεν είχες λογαριασμό και ήσουνα στη λίστα αναμονής? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Μου ήρθε σήμερα το παρακάτω e-mail: Hey ********* We recently sent messages encouraging you to transfer your account to N26 Bank and to review new pricing for international users. To be clear – since you originally signed up for a free N26 account and Mastercard, you will not be charged a €2,90/month fee for our standard Mastercard when you transfer your account. But we do ask you to please start the account transfer process in the N26 app (if you haven’t already done so) by 30 November 2016 to continue using N26. New pricing will only apply to new users outside of Germany and Austria who sign up after that date. Apologies for any confusion this may have caused. See you at N26 Bank! Your N26 Team Ο,τι ειχα πει δηλαδη, δεν χρεωνονται οι παλιοι πελατες εφοσον παραμεινουν. Το σπαστικο ειναι οτι η καρτα αργει να ερθει... τωρα αυτοι φταινε, το ελτα φταιει... παντως τοσο ευαισθητα στοιχεια θα επρεπε νσ ερχονται με courier για ασφαλεια και ταχυτηρα Καμια τραπεζα, αν δεν πληρωσεις, δεν στην στελνει με courier. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blueswire Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Δεν εχω προβλημα να πληρωσω αλλα δεν ξερω αν μου εχει αυτην την επιλογη (courier) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2016 πως εκανες login αφού δεν είχες λογαριασμό και ήσουνα στη λίστα αναμονής? Ήμουν κι εγώ στη λίστα για νέα εγγραφή και μου ήρθε την προηγούμενη εβδομα΄δα το mail που έλεγε ότι ξεκλείδωσαν οι εγγραφές και να περιμένω νέο mail αυτήν την εβδομάδα για να προχωρήσω στην εγγραφή. Μέχρι σήμερα δεν είχα λάβει mail και έτσι αποφάσισα να κάνω login στο n26. Αμέσως μου έβγαλε μήνυμα ότι θα πρέπει να κάνω verification το email μου από το link που μου έχουν στείλει σε mail. Όμως το περίεργο είναι ότι δεν μου έχουν στείλει mail... (κοίταξα και τα spam αλλά δεν έχω λάβει τίποτα...). Ζήτησα επαναποστολή και μου ήρθε κανονικά το mail για verification. Που μπορεί να χάθηκε το πρώτο; Την ίδια απορία με το συμφορουμίτη pOLoS. Πως έκανες log in αφου ΔΕΝ έχεις account και είσαι σε λίστα αναμονής για εγγραφή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ρισκαρω "μεταφραση" Λεει στο αρχικο του μνμ οτι "...μου ήρθε την προηγούμενη εβδομα΄δα το mail που έλεγε ότι ξεκλείδωσαν οι εγγραφές και να περιμένω νέο mail αυτήν την εβδομάδα...". Αλλα επειδη δεν ειδε κανενα μειλ, σκεφτηκε να δοκιμασει μονος του (προφανως με το μειλ που ηδη χρησιμοποιουσε για επικοινωνια με την Ν26). Εκει φανηκε οτι πρεπει να ενεργοποιησει το μειλ που ηδη (δεν) του ειχε ερθει, ζητησε "επαναποστολη" και μπηκε τελικα. Για να δουμε, κανω για ντετεκτιβ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Για να δουμε, κανω για ντετεκτιβ; Μάλλον όχι. Τους μάντες κάνουμε τώρα για την περίπτωση του popopo που χάθηκε, αλλά από όσο βλέπω δεν μπορεί να κάνει ακόμα τίποτα κάποιος που δεν είναι ήδη γραμμένος (είχα κάνει απόπειρα να ανοίξω και 2ο account για επαγγελματική χρήση με άλλο email, ενώ είχε ήδη επιβληθεί η απαγόρευση και όταν προσπαθώ να μπώ με αυτό δεν έχω καν password για να δώσω). Προφανώς αυτός είχε ήδη ολοκληρώσει το register παλιά όταν ακόμα επιτρεπόταν και για την Ελλάδα, απλά δεν είχε προχωρήσει ποτέ στην ταυτοποίηση. Για αυτό του επέτρεψε μάλλον να κάνει login και να προχωρήσει ένα βήμα ακόμα (την ταυτοποίηση του e-mail). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Αυτό ακριβώς συνέβη! Μάλλον όχι. Τους μάντες κάνουμε τώρα για την περίπτωση του popopo που χάθηκε, αλλά από όσο βλέπω δεν μπορεί να κάνει ακόμα τίποτα κάποιος που δεν είναι ήδη γραμμένος (είχα κάνει απόπειρα να ανοίξω και 2ο account για επαγγελματική χρήση με άλλο email, ενώ είχε ήδη επιβληθεί η απαγόρευση και όταν προσπαθώ να μπώ με αυτό δεν έχω καν password για να δώσω). Προφανώς αυτός είχε ήδη ολοκληρώσει το register παλιά όταν ακόμα επιτρεπόταν και για την Ελλάδα, απλά δεν είχε προχωρήσει ποτέ στην ταυτοποίηση. Για αυτό του επέτρεψε μάλλον να κάνει login και να προχωρήσει ένα βήμα ακόμα (την ταυτοποίηση του e-mail). Αν ανοιξεις γραφειο ντετεκτιβ, παρε με για καθαραστρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Πέρασαν 10 ημέρες απο το mail που έλεγε οτι μέσα στην εβδομάδα θα ερχόταν αναλυτικό νεο mail με οδηγίες για το άνοιγμα λογαριασμού αλλά το ηλεκτρονικό γραμματοκιβώτιο άδειο και επικοινώνησα σήμερα μαζί τους. Παραθέτω την απάντηση τους (για να μην νομίζετε οτι έχει χαθεί το email που περιμένετε όσοι είστε σε λίστα αναμονής και το ψάχνετε ) http://prntscr.com/d8urt4 Πολύ το καθυστερούν....μέσα στις επόμενες 3-4 εργάσιμες τα νέα. Μάλλον το καθυστερούν για να δώσουν μόνο δωρεάν ΙΒΑΝ και να χρεώσουν με 2,90 ευρώ το μήνα τις κάρτες για τα νέα μέλη εκτός Γερμανίας-Aυστρίας που θα εγγραφούν μετά τις 30 Νοεμβρίου, άσχετα με το πότε θα κάνουν την ταυτοποίηση των προσωπικών στοιχείων. Αν επαληθευτεί αυτό το σενάριο .... ευχαριστώ δεν θα πάρω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonkyr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Φανταζομαι οτι καταλαβες οτι αυτο ειναι αυτοματοποιημενη απαντηση κι οχι "απαντηση τους". Εστειλα προχθες ενα ερωτημα για κατι ασχετο με τα οσα συζηταμε, ηρθε ακριβως η ιδια απαντηση. Στην ουσια του μνμ σου βεβαια ισως εχεις δικιο, αλλα επειδη στο εξωτερικο ειναι σοβαροι ανθρωποι (γενικα) σε ο,τι αφορα την επιχειρηματικοτητα, δε νομιζω οτι παιζει τετοια σκεψη. Απ' την αλλη ισως κανω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 πριν λιγο μου ηρθε αυτο το email Hey, We contacted you earlier this month to announce that we’ve started inviting users from our waiting list to finally join N26 and create their bank accounts. We’re working through the list and inviting more people every day, but we’re very sorry that we haven’t gotten to you just yet. With that said, you have no reason to worry. You’ll get the free N26 account and Mastercard that you originally signed up for as long as you complete your identity verification within 2 weeks after receiving your invite. There is no longer a fixed deadline of 30 November 2016, which we realize is fast approaching. You can expect to receive your invitation within the next 3 weeks. And to reiterate: you’ll have 2 weeks after that to complete registration of your N26 account and waive the fee for the standard Mastercard. We’re looking forward to welcoming you soon. Your N26 Team Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 πριν λιγο μου ηρθε αυτο το email Hey, We contacted you earlier this month to announce that we’ve started inviting users from our waiting list to finally join N26 and create their bank accounts. We’re working through the list and inviting more people every day, but we’re very sorry that we haven’t gotten to you just yet. With that said, you have no reason to worry. You’ll get the free N26 account and Mastercard that you originally signed up for as long as you complete your identity verification within 2 weeks after receiving your invite. There is no longer a fixed deadline of 30 November 2016, which we realize is fast approaching. You can expect to receive your invitation within the next 3 weeks. And to reiterate: you’ll have 2 weeks after that to complete registration of your N26 account and waive the fee for the standard Mastercard. We’re looking forward to welcoming you soon. Your N26 Team Θετικό αν εννοεί μόνο την ταυτοποίηση μέσω video κλησης αλλά αν έχουν ως προυπόθεση και την ενεργοποίηση της κάρτας δεδομένου οτι έρχεται με απλό ταχυδρομείο και κάνει όπως λένε και οι ίδιοι 7 ημέρες περίπου για εκτός Γερμανίας, + οι καθυστερήσεις λόγω Χριστουγεννιάτικων παραγγελιών στα ταχυδρομεία .... τότε οι δύο εβδομάδες είναι ακριβώς στο όριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Εγώ συμπλήρωσα σήμερα πάνω από δύο εβδομάδες αναμονή για την κάρτα. Εντάξει θα μπορούσαν έστω ένα απλό συστημένο να το βάλουν. Τι να πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα