runner69 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Πως (από ποιά επιλογή στο site) έκανες "εθελοντικά" την αίτηση αλλαγής; Εγώ π.χ. δεν επιθυμώ καμία αλλαγή, με υπερκαλύπτει η υπηρεσία ως έχει. Θα μου την κάνουν με το ζόρι και αυτόματα κάποια στιγμή τη μετάβαση; Κανεις αναβαθμιση στην εφαρμογη απο το κινητο σου και με την εισοδο σε προχωραει στα βηματα. Αν δεν θελεις το business, οπως εγω, συνεχιζεις με το "απλο" πακετο. Δεν ξερω αν πρεπει να λαβεις και το email για να κανεις τη μεταβαση στην N26 bank ή αν μπορεις να την κανεις και πριν το λαβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Κανεις αναβαθμιση στην εφαρμογη απο το κινητο σου και με την εισοδο σε προχωραει στα βηματα. Αν δεν θελεις το business, οπως εγω, συνεχιζεις με το "απλο" πακετο. Δεν ξερω αν πρεπει να λαβεις και το email για να κανεις τη μεταβαση στην N26 bank ή αν μπορεις να την κανεις και πριν το λαβεις. Η εφαρμογή μου είναι αναβαθμισμένη στην τελευταία έκδοση και δεν μου δίνει καμία επιλογή για "αναβάθμιση" όταν συνδέομαι από το application. Επίσης καμία επιλογή ούτε από desktop υπολογιστή. Δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα σε σχέση με ό,τι ίσχυε παλιότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Στο mail γράφει ότι μπορούν να κάνουν την αναβάθμιση μόνο όσοι έχουν λάβει το mail. Επίσης γράφει να μην ανησυχούν οι φίλοι μας που δεν έχουν λάβει ακόμη ειδοποίηση. Λίγη υπομονή, δεν αλλάζει κάτι πρακτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Μου στείλανε και μένα μέιλ ότι αν ταυτοποιηθώ μέσα στο Νοέμβρη η υπηρεσία θα είναι δωρεάν. Αν όμως το αφήσω για Δεκέμβρη θέλουν για την κάρτα 2,9€/μήνα και 29€/χρόνο. Είναι καθόλου στα καλά τους;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Hey, Good news: final preparations for you to join N26 Bank are almost complete. Thanks for your patience since you signed up for our waiting list. We’ll send you an email this week with directions about how to open your N26 bank account. If you successfully verify your identity before 30 November 2016, you will get your N26 account and Mastercard for free. It’s exactly what you wanted when you first joined our waiting list. If you verify your identity after that date, you will get your N26 account for free, and you can add the Mastercard as an option for €2,90/month or €29/year based on our new policy for users outside of Germany and Austria. See you at N26 Bank! Your N26 Team Ο τσάμπας πεθαίνει 1 Δεκεμβρίου 2016. Και ναι alexiko μια χαρά στα καλά τους είναι. Εφόσον έχουν ζήτηση απόλυτα φυσιολογικό να το εκμεταλλεύονται. Γράψου πριν τη 1/12... Άλλες "καινοτομίες" μην εισάγουν είναι που φοβάμαι εγώ... Υ.Γ. Εν τω μεταξύ πλάκα έχει αυτό το "exactly what you wanted when you first joined our waiting list" σε ήδη ενεργούς πελάτες τους όπως εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pOLoS Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 είχα δώσει το email μου να να με ειδοποιήσουν όταν θα ανοίξουν πάλι οι εγγραφές, και μου ήρθε και μενα αυτό το email σήμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 If you successfully verify your identity before 30 November 2016, you will get your N26 account and Mastercard for free. It’s exactly what you wanted when you first joined our waiting list.If you verify your identity after that date, you will get your N26 account for free, and you can add the Mastercard as an option for €2,90/month or €29/year based on our new policy for users outside of Germany and Austria. 21 και σήμερα ..... Mα που έχω βάλει το ρημάδι το διαβατήριο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sgmaster Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Oπότε χωρις διαβατήριο τίποτα?Κριμα, ήμουν waiting list απο το καλοκαιρι και μου ήρθε σήμερα το email... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Oπότε χωρις διαβατήριο τίποτα? Κριμα, ήμουν waiting list απο το καλοκαιρι και μου ήρθε σήμερα το email... Εχει αναφερθεί επανηλειμμένα στο θέμα η video - πιστοποίηση με χρήση διαβατηρίου, για τους κατοίκους εκτος Γερμανίας. Δυστυχώς ετσι γίνεται εκτος και αν στο νεο email που θα στείλουν μέσα στην εβδομάδα για την διαδικασία εγγραφής σε όσους είναι σε λίστα αναμονής υποχωρήσουν και κάνουν πλέον και δεκτές ταυτότητες με λατινικούς χαρακτήρες όπως σε κάποιες άλλες χώρες....οψόμεθα. Mα που έχω βάλει το ρημάδι το διαβατήριο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχω λογαριασμό στην Ν26 , απλά από περιέργεια έχει τύχει σε κανέναν να ζητήσουν στο τέλος του έτος tax ΙD όπως λέει εδώ https://support.n26.com/read/000001291?locale=en ή το έχουν για να είναι νομικά εντάξει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχω λογαριασμό στην Ν26 , απλά από περιέργεια έχει τύχει σε κανέναν να ζητήσουν στο τέλος του έτος tax ΙD όπως λέει εδώ https://support.n26.com/read/000001291?locale=en ή το έχουν για να είναι νομικά εντάξει ; Kαι αν ζητήσουν τι έγινε; Οσοι έχουν ανοίξει λογαριασμό και έχουν στείλει χρήματα μέσω εμβάσματος απο Ελλάδα δεν έχουν κάνει κάτι να φοβηθούν, δεν έχουν κάνει κάτι παράνομο. Αν τα είχαν εδω σε ελληνική τράπεζα δεν θα τα ''έβλεπε'' η εφορία ; Το πιθανό πρόβλημα (αν γίνει ανταλλαγή στοιχείων) θα το έχουν όσοι έστειλαν στο λογαριασμό της Ν26 αρκετά χρήματα ''αδήλωτα'' απο κάποιο άλλο λογαριασμό (πχ μια Κυπριακής, ή Εσθονικής τράπεζας για μεγαλύτερη ασφάλεια...λέμε τώρα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexterios Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Kαι αν ζητήσουν τι έγινε; Οσοι έχουν ανοίξει λογαριασμό και έχουν στείλει χρήματα μέσω εμβάσματος απο Ελλάδα δεν έχουν κάνει κάτι να φοβηθούν, δεν έχουν κάνει κάτι παράνομο. Αν τα είχαν εδω σε ελληνική τράπεζα δεν θα τα ''έβλεπε'' η εφορία ; Το πιθανό πρόβλημα (αν γίνει ανταλλαγή στοιχείων) θα το έχουν όσοι έστειλαν στο λογαριασμό της Ν26 αρκετά χρήματα ''αδήλωτα'' απο κάποιο άλλο λογαριασμό (πχ μια Κυπριακής, ή Εσθονικής τράπεζας για μεγαλύτερη ασφάλεια...λέμε τώρα). Δεν είπα ότι έγινε κάτι, απλά από περιέργεια θα με ενδιέφερε να μάθω εάν το εφαρμόζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Το πιθανό πρόβλημα (αν γίνει ανταλλαγή στοιχείων) θα το έχουν όσοι έστειλαν στο λογαριασμό της Ν26 αρκετά χρήματα ''αδήλωτα'' απο κάποιο άλλο λογαριασμό (πχ μια Κυπριακής, ή Εσθονικής τράπεζας για μεγαλύτερη ασφάλεια...λέμε τώρα). Πολύ το τραβάμε και ασχολούμαστε, αλλά θα πω ότι ούτε καν τότε υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. Μάλλον δεν πέφτει λόγος στο Ελληνικό κράτος ούτε σε αυτές τις περιπτώσεις καθώς στην περίτπωση που θέτεις θα είναι αρμόδια το Κυπριακό και το Εσθονικό κράτος και όχι το Ελληνικό. Συνοπτικά πρόβλημα -θεωρητικά και για μεγάλα ποσά- έχουν όσοι κατέθεσαν μαύρα/παράνομα μετρητά που τα έβγαλαν με βαλίτσες σε τράπεζα του εξωτερικού (βλ.πρωτοΘέμος και λοιποί αν και ακόμα κι αυτούς τελικά δεν μπορούν να τους αγγίξουν). Αφορά πολύ μεγαλύτερα "ψάρια" αυτή η ιστορία από όσο είμαστε εμείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μου ήρθε και εμένα το @ και προσπάθω να μπω αλλά δεν τα καταφέρνω ούτε από την εφαρμογή αλλά ούτε και από την σελίδα τους. Είναι δικό μου το πρόβλημα ή γενικό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anzac1 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Μου ήρθε και εμένα το @ και προσπάθω να μπω αλλά δεν τα καταφέρνω ούτε από την εφαρμογή αλλά ούτε και από την σελίδα τους. Είναι δικό μου το πρόβλημα ή γενικό; Το ίδιο και εμένα, μάλλον είναι γενικό. Βγάζει κόκκινο σφάλμα: General error! Please try again. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα