theopan Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2016 για την κάρτα, δεν ξέρω εάν παρέχεται και μέσω συσκευής, μιας και στο iPhone δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα λόγο Apple Pay. Το επιβεβαίωσα τελικά σε αγορά που έκανα σήμερα. Έγινε ανέπαφη πληρωμή κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karetsos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει un-pair κάποιο κινητο; δοκιμάζω αλλά μου ζητά ένα "transaction pin" για να προχωρήσει, το οποίο δεν έρχεται ποτέ.. μήπως φταίει ότι είναι ΣΚ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει un-pair κάποιο κινητο; δοκιμάζω αλλά μου ζητά ένα "transaction pin" για να προχωρήσει, το οποίο δεν έρχεται ποτέ.. μήπως φταίει ότι είναι ΣΚ; Το transaction pin (4ψήφιο) το έχεις ορίσει εσύ κατά το αρχικό σετάρισμα του λογαριασμού σου στο κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karetsos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2016 Το transaction pin (4ψήφιο) το έχεις ορίσει εσύ κατά το αρχικό σετάρισμα του λογαριασμού σου στο κινητό. ευχαριστώ... ξαφνικά νιώθω ηλίθιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2016 Αλλαγες στους ορους απο 7 September 2016. Απο οτι βλεπω βαζουν οριο στις δωρεαν αναληψεις απο ΑΤΜ μονο στη Γερμανια. Επισης εβαλαν και 10€ στην αντικατασταση καρτας απο δικη μας υπαιτιοτητα. https://number26.eu/pricing-germany/ https://number26.eu/fair-use-policy-germany/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2016 Αλλαγες στους ορους απο 7 September 2016. Απο οτι βλεπω βαζουν οριο στις δωρεαν αναληψεις απο ΑΤΜ μονο στη Γερμανια. Επισης εβαλαν και 10€ στην αντικατασταση καρτας απο δικη μας υπαιτιοτητα. https://number26.eu/pricing-germany/ https://number26.eu/fair-use-policy-germany/ Λογικές βρίσκω τις αλλαγές. Άντε να ανοίξουν ξανά οι εγγραφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnieWalker57 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Λογικές βρίσκω τις αλλαγές. Άντε να ανοίξουν ξανά οι εγγραφές. Αλλαγες στους ορους απο 7 September 2016. Απο οτι βλεπω βαζουν οριο στις δωρεαν αναληψεις απο ΑΤΜ μονο στη Γερμανια. Επισης εβαλαν και 10€ στην αντικατασταση καρτας απο δικη μας υπαιτιοτητα. https://number26.eu/pricing-germany/ https://number26.eu/fair-use-policy-germany/ Έλεγα έλεγα για την N26, τι αστέρι ήταν αυτό, αλλά από ότι φαίνεται ισοφαρίζει την LeuPay. Λέγαμε πολλές φορές για εκείνον τον τύπο που προπαγανδίζει συνεχώς για την LeuPay, αλλά μάλλον αυτά τα "κρυφά" fees της LeuPay ήταν αναγκαία, όπως είναι αναγκαία για την N26, όπως είναι αναγκαία για την Πειραιώς και κάθε άλλη τράπεζα. Έχω στη Γερμανία και CommerzBank και VolksBank και οι χρεώσεις ήταν παρόμοιες με την LeuPay και ξέφυγα με την N26. Τώρα βλέπω τα ίδια γίνονται και στην N26. Κρίμας. Η πλάκα ποια είναι; Ότι ενώ έχω γερμανική διεύθυνση, μπορώ να κάνω αναλήψεις στην Ελλάδα Free, ενώ στην Γερμανία όχι... Νταξ αυτό και αν είναι παράδοξο. Νόμιζα το πρόβλημα των ΑΤΜ το δημιουργήσαμε εμείς οι Ελληνάρες, δεν περίμενα οι Γερμανοί να προκαλούσαν την ζημιά. Βέβαια όπως φαίνεται Γερμανοί>>Έλληνες, πολύς κόσμος πολλές μετακινήσεις χρήματος. ΥΓ1: Μάλλον όπως τα λένε οι φίλτατοι συμφορουμίτες, ελπίζουν σε ξένο χρήμα καπιταλοκοντρολιασμένο ζεστό χρήμα εκεί στη Ν26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2016 Έλεγα έλεγα για την N26, τι αστέρι ήταν αυτό, αλλά από ότι φαίνεται ισοφαρίζει την LeuPay. Λέγαμε πολλές φορές για εκείνον τον τύπο που προπαγανδίζει συνεχώς για την LeuPay, αλλά μάλλον αυτά τα "κρυφά" fees της LeuPay ήταν αναγκαία, όπως είναι αναγκαία για την N26, όπως είναι αναγκαία για την Πειραιώς και κάθε άλλη τράπεζα. Έχω στη Γερμανία και CommerzBank και VolksBank και οι χρεώσεις ήταν παρόμοιες με την LeuPay και ξέφυγα με την N26. Τώρα βλέπω τα ίδια γίνονται και στην N26. Κρίμας. Η πλάκα ποια είναι; Ότι ενώ έχω γερμανική διεύθυνση, μπορώ να κάνω αναλήψεις στην Ελλάδα Free, ενώ στην Γερμανία όχι... Νταξ αυτό και αν είναι παράδοξο. Νόμιζα το πρόβλημα των ΑΤΜ το δημιουργήσαμε εμείς οι Ελληνάρες, δεν περίμενα οι Γερμανοί να προκαλούσαν την ζημιά. Βέβαια όπως φαίνεται Γερμανοί>>Έλληνες, πολύς κόσμος πολλές μετακινήσεις χρήματος. Αφού μπορείς να πας σε ένα από τα 6.000 καταστήματα και να κάνεις ανάληψη δωρεάν, μη κολλάς στα ατμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangelakis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Καλημερα. Το Σαββατο πρωι εκανα withdraw απο το paypal balance στην Number26 ενα ποσο. Συνηθως Τριτη πρωι μπαινανε τα χρηματα αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει φανει η καταθεση. Παντα εκανε 1 εργασιμη μερα. Εχει αντιμετωπισει κανεις παρομοια καθυστερηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioankav Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Είμαι σε παρόμοια κατάσταση. Εκτέλεσα ένα έμβασμα προς το λογαριασμό μου την Κυριακή το βράδυ, τη Δευτέρα πρωί έφυγαν από την τράπεζα, αλλά ακόμη δεν μπήκαν. Κανονικά Τρίτη μεσημέρι τα έβλεπα. και στο facebook πάντως υπάρχουν παρόμοια σχόλια, με άτομα που λένε ότι δεν έχουν δει τα χρήματά τους στο λογαριασμό. Στο ενδιάμεσο έχω χρησιμποιήσει την κάρτα μου (πέρασε τόσο σε κατάστημα όσο και στο internet).Θα περιμένω, και αύριο θα τους ρωτήσω στο support, αν δεν έχουν μπει. Edit:Πριν λίγο που κοίταξα, τα χρήματα πιστώθηκαν. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2016 από ioankav Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 η n26 γίνετε η ίδια τράπεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 η n26 γίνετε η ίδια τράπεζα. Ελπίζω μόνο να μην υιοθετήσει και τα "χούγια" των τραπεζών και αρχίσει να ζητάει επιπλέον χαρτούρα (εκκαθαριστικά κλπ.) γιατί τότε θα χαιρετήσουμε. Πάντως ως τώρα απόλαυση! Είναι σημαντικό εκτός των ευκολιών του να ελέγχεις τα λεφτά σου από ένα app, να κλειδώνεις την κάρτα σου όποτε το χρειαστείς για να αποφύγεις κινδύνους κλπ., το να σου αρκεί απλά ένα οποιοδήποτε ΑΤΜ για να βγάλεις μετρητά χωρίς προμήθειες αφήνοντας του άλλους να αναζητούν το ΑΤΜ της δικής τους μπατιροτράπεζας για να μη χρεωθούν προμήθειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Θα γίνουν αρκετές αλλαγές λογικά. Θα αλλάξουν τα Iban, ίσως κάρτες κτλ. Άντε να δούμε τι θα γίνει, χρειάζεται κεφάλαια για τέτοια κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DownUNDERground Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Hey! First of all, thank you for your patience. Seriously. We previously reached out to you about your status on our wait list, and we can finally share a more concrete timeline. All of you will be able to sign up for an account in November. We realize this is a long time to wait, and we do sincerely apologize. We're doing everything we can in the meantime to add new features and services, and we hope that you'll find that it was worth the wait. Earlier this week we achieved official recognition as a licensed bank by the European Central Bank, which means we can power our product with our own bank throughout Europe. In the spirit of reducing complexity, we're also simplifying our brand. We're now officially called N26, and you can see our new logo above. We're still working out the details for every country, so we'll keep you updated. Your N26 Team Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximosm Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2016 Κατάθεση μετρητών που μπορώ να κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα