theopan Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ευχαριστώ!!!! Γενικά μπορώ να δεχτώ χρήματα από όλον τον κόσμο? Ή υπάρχουν περιορισμοί? Σου απάντησα με ακρίβεια νομίζω αλλά δεν πρόσεξες. Από Αγγλία ναι. Από την υπόλοιπη Ε.Ε. ναι. Όχι από όλο τον κόσμο. Μόνο από χώρες εντός SEPA. https://number26.eu/support/number26-support-non-sepa-payments/ Από Η.Π.Α. π.χ. δεν γίνεται.
djuan1988 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Από τρίτες χώρες και νομίσματα μπορείς να στείλεις με transferwise. Theopan είσαι σίγουρος για την Αγγλία, γιατί έχω την εντύπωση ότι δέχεται μόνο sepa λογαριασμούς σε ευρώ. Για λίρα Αγγλίας στο support site τους γράφει να χρησιμοποιούμε transferwise.
akis_supernatural Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ωχ μη μου λετε τετοια.... και εδωσα το iban για να μου κάνουν την καταθεση...... Τώρα που το σκέφτομαι γίνεται καταθεση γιατί έχω στείλει λεφτα απο revolut τα οποία ξεκινάνε από Αγγλία και αν θυμάμαι καλά έρχονται μέσω Φινλανδίας..... αλήθεια ή Φινλανδία είναι sepa??
djuan1988 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ωχ μη μου λετε τετοια.... και εδωσα το iban για να μου κάνουν την καταθεση...... Τώρα που το σκέφτομαι γίνεται καταθεση γιατί έχω στείλει λεφτα απο revolut τα οποία ξεκινάνε από Αγγλία και αν θυμάμαι καλά έρχονται μέσω Φινλανδίας..... αλήθεια ή Φινλανδία είναι sepa?? Ναι, είναι κανονικά, έχει και ευρώ.
theopan Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Από τρίτες χώρες και νομίσματα μπορείς να στείλεις με transferwise. Theopan είσαι σίγουρος για την Αγγλία, γιατί έχω την εντύπωση ότι δέχεται μόνο sepa λογαριασμούς σε ευρώ. Για λίρα Αγγλίας στο support site τους γράφει να χρησιμοποιούμε transferwise. Δεν είμαι σίγουρος για αυτό. Όμως ακόμα κι έτσι να είναι, υπάρχει η επιλογή να σταλεί το έμβασμα σε Ευρώ (ακόμα κι αν ο Άγγλικός λογαριασμός του αποστολέα είναι σε Στερλίνα) με μετατροπή εξαρχής δηλαδή. Δεν βλέπω το λόγο να υπάρχει πρόβλημα σε τέτοια περίπτωση. Προφανώς η Ν26 αρνείται να μετατρέψει νομίσματα πλην Ευρώ, αν όμως λάβει Ευρώ από χώρα εντός SEPA μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα.
akis_supernatural Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Theopan μου είχες απαντήσει ότι γίνεται από Αγγλία τώρα λες ότι δεν είσαι σίγουρος..... τελικά??? Πάντως σε άκουσα εδωσα το iban και περιμένω Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω υποτίθεται έχουμε κανονικό λογαριασμό και δικό μας iban γιατί να μην μπορούν να μας στείλουν λεφτα απο οποιαδήποτε χώρα...? Εδώ https://number26.eu/support/can-make-transfer-foreign-currency/ λέει πρέπει να είναι ευρώ.... το iban το εδωσα στην bet365 και πολύ φοβάμαι δε θα μου μπουν τα λεφτά....
theopan Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Theopan μου είχες απαντήσει ότι γίνεται από Αγγλία τώρα λες ότι δεν είσαι σίγουρος..... τελικά??? Πάντως σε άκουσα εδωσα το iban και περιμένω Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω υποτίθεται έχουμε κανονικό λογαριασμό και δικό μας iban γιατί να μην μπορούν να μας στείλουν λεφτα απο οποιαδήποτε χώρα...? Εδώ https://number26.eu/support/can-make-transfer-foreign-currency/ λέει πρέπει να είναι ευρώ.... το iban το εδωσα στην bet365 και πολύ φοβάμαι δε θα μου μπουν τα λεφτά.... Λεφτά δεν χάνονται σε κανένα έμβασμα λεβέντη. Ένα έμβασμα ή καταλήγει στον αποδέκτη, ή επιστρέφει στον αποστολέα. Πάντα. Τρίτη εκδοχή δεν υπάρχει. Δεν σου υπέγραψα και κανένα συμβόλαιο με ρήτρα για αποζημίωση στην τελική για να ζητάς και ευθύνες. Σε παρέπεμψα σε link με πληροφόρηση για το ερώτημά σου, πράγμα το οποίο κανονικά θα έπρεπε να είχες αναζητήσει μόνος σου... Ας σοβαρευτούμε επιτέλους...
demolutioner Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 παιδια ξερει κανεις τι γινεται με το wait list παει κοντα ενας μηνας τωρα κ τπτ ακομα!!
molot12 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 παιδια ξερει κανεις τι γινεται με το wait list παει κοντα ενας μηνας τωρα κ τπτ ακομα!! Just wait my friend... Αλήθεια δικαιολόγησαν επίσημα ποτέ γιατί σταμάτησαν να ανοίγουν σε Ελληνες; Ειχαν ξεκινήσει δυναμικά αλλά τι έγινε; ... περίεργο. Δεν νομίζω να οφείλεται σε έλλειψη προσωπικού θα είχαν ξαναρχίσει οι εγγραφές. Εχει κάποιος πληροφόρηση;
ioankav Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Just wait my friend... Αλήθεια δικαιολόγησαν επίσημα ποτέ γιατί σταμάτησαν να ανοίγουν σε Ελληνες; Ειχαν ξεκινήσει δυναμικά αλλά τι έγινε; ... περίεργο. Δεν νομίζω να οφείλεται σε έλλειψη προσωπικού θα είχαν ξαναρχίσει οι εγγραφές. Εχει κάποιος πληροφόρηση; Δε σταμάτησαν μόνο σε Έλληνες, αλλά και σε όλες τις άλλες χώρες εκτός Γερμανίας και Αυστρίας. Σε όσους ρωτάνε, τους λένε απλά υπομονή και στο μέλλον θα ανοίξουν τις εγγραφές χωρίς να δίνουν κάποιο σαφές σημάδι πότε θα γίνει αυτό.
flyer Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Λέτε να παιζεται κάτι όπως στη nemea? Η Ν26 δέχεται κανονικά καταθέσεις από τους πελάτες της, οπότε δε βλέπω κάποιο κοινό σημείο με τη Nemea bank.
turbat0s Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Λέτε να παιζεται κάτι όπως στη nemea? Θα δείξει πώς θα εξελιχθεί. Είναι αξιοπερίεργο μια επιχείρηση να απορρίπτει την εν δυνάμει πελατεία της.
noah.johnson Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 ετοιμάζουν να προσθέσουν νέες υπηρεσίες οι οποίες κάποιες θα είναι και επί πληρωμή και θέλουν να επικεντρωθούν στις πιστωτικές κάρτες
blueswire Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Δημοσ. 28 Μαΐου 2016 Noa κάνεις υποθέσεις ή το έχεις διαβάσει κάπου ? Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί το ένα να αποκλείει το αλλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα