Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μου στείλαν μετα από 3 βδομάδες email . Είμαι ακόμη σε αναμονή λένε για να κάνω εγγραφή γιατί δεν άνοιξαν ακόμη για την ελλάδα. Μήπως περιμένουν να γίνει κάποιο μπαμ εδώ και κλείσανε τις εγγραφές?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μου στείλαν μετα από 3 βδομάδες email . Είμαι ακόμη σε αναμονή λένε για να κάνω εγγραφή γιατί δεν άνοιξαν ακόμη για την ελλάδα. Μήπως περιμένουν να γίνει κάποιο μπαμ εδώ και κλείσανε τις εγγραφές?

Οποιοδήποτε "μπαμ" εδώ δεν τους επηρεάζει αρνητικά σε καμία περίπτωση. Και δεν έχουν κλείσει μόνο για την Ελλάδα τις εγγραφές, αλλά για όλον τον κόσμο πλην Γερμανίας-Αυστρίας. Προφανώς δεν μπορούν να διαχειριστούν τους πελάτες τους και αν υπάρχει οποιαδήποτε ανησυχία θα πρέπει να την έχουμε εμείς (για αυτούς). Αν και τα λεφτά μας είναι σε τράπεζα.

επειδη προκειται να αλλαξω συσκευη....  πηγα στις ρυθμισεις και εκανα unpair ..... σωστα εκανα??

Λογικά καλά έκανες και θα κάνεις ξανά pair στο καινούργιο κινητό.

Εγώ είχα κάνει απλά uninstall την εφαρμογή τους.

τελικα οκ. οταν την εβαλα στη νεα συσκευη απλα μου εστειλε με μηνυμα pairing code και ολα οκ

Αν προσπαθήσεις να την εγκαταστήσεις την εφαρμογή σε άλλο κινητό θα έχει περιορισμένη λειτουργικότητα μέχρι να κάνεις unpair από την παλιά και pair στην καινούργια.

Χθες εβγαλα 2000

σημερα που ξαναπηγα εβγαλα μονο 500 / ημερησιο οριο εγραφε ..( ? )

Μάλλον φταίει το 2ο ΑΤΜ που προσπάθησες. Μερικά έχουν δικό τους όριο στις αναλήψεις μικρότερο από της κάρτας (ακόμα κι αν αυτή είναι εξωτερικού). Το πρώτο ΑΤΜ που είχες κάνει ανάληψη δεν είχε τέτοιο όριο.

.

Μάλλον φταίει το 2ο ΑΤΜ που προσπάθησες. Μερικά έχουν δικό τους όριο στις αναλήψεις μικρότερο από της κάρτας (ακόμα κι αν αυτή είναι εξωτερικού). Το πρώτο ΑΤΜ που είχες κάνει ανάληψη δεν είχε τέτοιο όριο.

πηγα στο ιδιο

Tελικά "ανοιξαν" οι εγγραφές για χρήστες που έκαναν αίτηση απο Ελλάδα για λογαριασμό στην Number26, ή ακόμη σε αναμονή; 

Tελικά "ανοιξαν" οι εγγραφές για χρήστες που έκαναν αίτηση απο Ελλάδα για λογαριασμό στην Number26, ή ακόμη σε αναμονή; 

Χθες που δοκίμασε να λογκάρει φίλος που έχει ήδη κάνει εγγραφή εδώ και μήνες αλλά δεν είχε κάνει verification, δεν του επιτρέπει να προχωρήσει στη videoκλήση για το verification. Βγάζει μήνυμα ότι είναι σε λίστα αναμονής.

Χθες που δοκίμασε να λογκάρει φίλος που έχει ήδη κάνει εγγραφή εδώ και μήνες αλλά δεν είχε κάνει verification, δεν του επιτρέπει να προχωρήσει στη videoκλήση για το verification. Βγάζει μήνυμα ότι είναι σε λίστα αναμονής.

Vielen Dank (ευχαριστώ)  :-)

Ας ενημερώσει κάποιος το 1ο post, ότι πλέον σταμάτησε τις εγγραφές η υπηρεσία.

Όποιος προσπαθήσει να ανοίξει account στη Ν26 τώρα με δηλωμένη χώρα Ελλάδα λαμβάνει το παρακάτω e-mail:

"Thanks for your interest in signing up for a new NUMBER26 account!

We're temporarily backed-up in the opening of new accounts in your country. But we've added you to our wait list and will send you another email as soon as we have a further update. We very much appreciate your understanding in the meantime.

With best regards from Berlin,

Your NUMBER26 Team"

Θα μπορούσε να μπει σαν υπόμνηση αυτό που λες, αλλά όχι ότι έχει σταματήσει οριστικά. Αν δεν δηλώσει ενδιαφέρον όποιος το θέλει το account δεν πιάνει σειρά και προηγούνται όσοι το κάνουν. Πέρα από αυτό, υπάρχουν και άνθρωποι που διαβάζουν το forum και έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν τόπο διαμονής και κάπου στο εξωτερικό, οπότε αυτοί μπορούν να προχωρήσουν ακόμα και τώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...