Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε συμπέρανα κάτι, δήλωση της εταιρείας ανέφερα για καθυστερήσεις τις οποίες παρατήρησα κι ο ίδιος.

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έστειλα χθες έμβασμα το πρωί μέσω Πειραιώς και σήμερα το απόγευμα εμφανίστηκε στο λογαριασμό μου στη Number26.

Αυτό που παρατήρησα είναι πως δε μου ήρθε ειδοποίηση (είτε στο mail είτε μέσω push notification στο κινητό). Αντίστοιχα παράπονα διάβασα και στο facebook από χρήστες, ότι δεν ερχόντουσαν ειδοποιήσεις, ενώ είχε γίνει επιτυχώς κάποια συναλλαγή. (ότι έγραψαν και αυτοί ουσιαστικά στην ανακοίνωσή τους)

Φαντάζομαι θα λύσουν σύντομα αυτά τα μικρο-προβλήματα.

Δημοσ.

Ερωτηση:

Μπορει να ανοιξει λογαριασμος στη number26 με ξενο διαβατηριο (οχι ελληνικο) η θελει το διαβατηριο του τοπου διαμονης σου (ελληνικο)

Ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας παιδες

Θελω να ανοιξω account αλλα επειδη δεν εχω λογαριασμο(δεη,οτε) στο ονομα μου για την πιστοποιηση κατοικιας αναρωτιεμαι αν με μια δηλωση του νομου 105 μπορει να γινει η δουλεια? Σε στοιχηματικες εταιριες που το εχω κανει δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα τωρα για τραπεζα δεν ξερω.

ευχαριστω.

• Like 1
Δημοσ.

ρε γμτ... πλύθηκα, ξυριστηκα, ντυθηκα, φορεσα γραβάτα... και πάω να κάνω account στην N26. Φολα. Τζαμπα ετοιμάστηκα για videoconference... τι ήττα ηταν αυτή ρε γμτ. Εν αναμονή λοιπόν να ξαναδεχτούν αιτήσεις.

Δημοσ.

Πράγματι, είχε γραφτεί από χθες στην προηγούμενη σελίδα, στα posts #449 και #450 ότι έχουν κλείσει προσωρινά (για περίπου 1-2 βδομάδες) οι αιτήσεις για νέες εγγραφές. Τσάμπα η προετοιμασία σου...

Αλλά ρε φίλε, προσπαθώ να σε φανταστώ χαμογελαστό και κυριλέ με γραβάτα (λόγω avatar) και δεν μπορώ με τίποτα. Ελπίζω μόνο να μην πατήσεις το κουμπί από τα νεύρα σου, τώρα που η N26 σε άφησε στα κρύα του λουτρού :P :lol:

Όταν με το καλό ανοίξουν πάλι, καλό είναι να υπάρχει κι εδώ αναφορά, για να το μάθουν όσοι ενδιαφέρονται.

Δημοσ.

παιδες σε ποσο καιρο φαινονται τα χρηματα στον λογαριασμο? Μου βαλαν κατι χρηματα στις 4/4 αλλα ακομα να φανουν.

Δημοσ.

παιδες σε ποσο καιρο φαινονται τα χρηματα στον λογαριασμο? Μου βαλαν κατι χρηματα στις 4/4 αλλα ακομα να φανουν.

Θα έπρεπε να έχουν φανεί ακόμα κι από χθες. Μήπως δεν σου τα έβαλαν 4/4 ή έγινε κάτι λάθος.

Δημοσ.

Θα έπρεπε να έχουν φανεί ακόμα κι από χθες. Μήπως δεν σου τα έβαλαν 4/4 ή έγινε κάτι λάθος.

Μου στειλαν παραστατικα οτι κατατεθηκαν στις 4/4. Τωρα επειδη ειναι απο κοσοβο να θελουν παραπανω μερες? Θα περιμενω μεχρι την παρασκευη μηπως και φανουν. Οταν μπουν τα λεφτα σου ερχεται ειδοποιηση στην εφαρμογη η στο μειλ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανε login να δεις μηπως εχουν μπει. Και στα δυο ερχεται ειδοποιηση αν το ζητησεις αλλα παρουσιαστηκε ενα προβλημα με τις ειδοποιησεις τις προηγουμενες μερες (απο οτι εγραψαν).

Edit: Απο οτι βλεπω λειτουργει αμεσα η ενημερωση.

Επεξ/σία από runner69
Δημοσ.

Μου στειλαν παραστατικα οτι κατατεθηκαν στις 4/4. Τωρα επειδη ειναι απο κοσοβο να θελουν παραπανω μερες? Θα περιμενω μεχρι την παρασκευη μηπως και φανουν. Οταν μπουν τα λεφτα σου ερχεται ειδοποιηση στην εφαρμογη η στο μειλ?

Συνήθως θέλει 1-2 εργάσιμες μέρες για εμβάσματα εντός χωρών SEPA. Το Κόσοβο δεν ανήκει σ' αυτή την κατηγορία και λογικά χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να διεκπεραιωθεί το έμβασμα, αλλά δεν ξέρω πόσο ακριβώς.

Jurisdictions using the euro that are not included in SEPA: Akrotiri and Dhekelia, Kosovo, Montenegro and Vatican City.

Δημοσ.

Ερωτηση:

Μπορει να ανοιξει λογαριασμος στη number26 με ξενο διαβατηριο (οχι ελληνικο) η θελει το διαβατηριο του τοπου διαμονης σου (ελληνικο)

Ευχαριστω

Δε χρειάζεται να είναι ελληνικό. Βέβαια αν είναι κανένα περίεργο πχ Μογγολία κτλ ίσως να μη γίνει δεκτό. Ένας στο twitter τους έκανε παράπονα επειδή δε δέχονται διαβατήριο Βραζιλίας. Έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του διαβατηρίου.

ρε γμτ... πλύθηκα, ξυριστηκα, ντυθηκα, φορεσα γραβάτα... και πάω να κάνω account στην N26. Φολα. Τζαμπα ετοιμάστηκα για videoconference... τι ήττα ηταν αυτή ρε γμτ. Εν αναμονή λοιπόν να ξαναδεχτούν αιτήσεις.

Πάντως σέρνεται το σύμπαν τις τελευταίες ημέρες, τουλάχιστον στην εφαρμογή για Android. Κάνεις Login και δεν εμφανίζονται οι συναλλαγές, βγάζει λευκή "σελίδα" και μετά εμφανίζει μήνυμα "connection error".  

Πρέπει επειγόντως να προσθέσουν servers, δεν είναι ανεκτή η κατάσταση.

Από ότι βλέπω εδώ δεν είναι στο sepa, οπότε λογικά θα αργήσει παραπάνω. Και στο mail και push ειδοποίηση στο κινητό θα λάβεις μόλις γίνει η συναλλαγή.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να είναι ελληνικό. Βέβαια αν είναι κανένα περίεργο πχ Μογγολία κτλ ίσως να μη γίνει δεκτό. Ένας στο twitter τους έκανε παράπονα επειδή δε δέχονται διαβατήριο Βραζιλίας. Έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του διαβατηρίου.

Βασικά η λίστα με τις χώρες και τι δέχονται (διαβατήριο ή ταυτότητα) για κάθε μία από αυτές υπάρχει στο site. Είναι η παρακάτω:

https://number26.eu/wp-content/uploads/2014/11/Video_Verification_Supported_Countries_IDNOW.pdf

Greg7vas δες αν η χώρα έκδοσης του διαβατηρίου σου είναι σε αυτή τη λίστα, για να συνεχίσεις με την εγγραφή 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...