flyer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Αυτές τις μέρες τη χρησιμοποιώ στη Τσεχία (atm κυρίως). Μέχρι τώρα όλα καλά. Καμία προμήθεια και η ισοτιμία όπως προβλέπεται να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2016 Η ισοτιμία είναι οκ πέρα από την χρέωση του atm; Έκανα κάποιες αγορές σε δολάρια τις τελευταίες ημέρες και δε μου αρέσει καθόλου η ισοτιμία. Στο site της mastercard δεν μπορείς να διαλέξεις πρόσφατες ημερομηνίες https://www.mastercard.com/global/currencyconversion/ (Δεύτερο edit: Δουλεύει κανονικά το site, bug του broswer μου ήταν). Με εκκαθάριση σημερινή μου δίνει 1,115619$ ---> 1€, ενώ εδώ είναι μεγαλύτερη https://ferates.com/valyuta/visa_mastercard/mastercard/usd/2016-03-30, όπως και στο xe.com Έχει παρατηρήσει κανείς κακή ισοτιμία; EDIT: Άκυρο για την ώρα, δεν έχει γίνει η οριστική εκκαθάριση της αγοράς, απλά δεν εμφανίζει την ειδοποίηση της μη εκκαθάρισης στη web έκδοση του ebanking. Θα επανέλθω λογικά αύριο. Να πω την αληθεια δεν παρατηρησα ποια μερα ηταν που εγινε η εκκαθαριση της συναλλαγης και ετσι δεν ξερω ποιας μερας να κοιταξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Να πω την αληθεια δεν παρατηρησα ποια μερα ηταν που εγινε η εκκαθαριση της συναλλαγης και ετσι δεν ξερω ποιας μερας να κοιταξω. Εντάξει τελικά με χρέωσε με την ισοτιμία της mastercard, οπότε καμία προμήθεια. Επίσης ο οδηγός χρειάζεται ανανέωση, έχω λίγο χρόνο να την κάνω, αλλά δεν μπορώ να κάνω edit στο αρχικό μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ετοίμασε το κείμενο και στείλε μήνυμα σε έναν mod να σου κάνει την αλλαγή. 2 εργάσιμες πηρε για την εκκαθάριση της συναλλαγής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Η αγορά έγινε Τετάρτη βράδυ (30 Μαρτίου) και η εκκαθάριση την Παρασκευή το πρωί, με ισοτιμία mastercard της 30 Μαρτίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Η αγορά έγινε Τετάρτη βράδυ (30 Μαρτίου) και η εκκαθάριση την Παρασκευή το πρωί, με ισοτιμία mastercard της 30 Μαρτίου. Δεν ειναι δυνατον να εγινε με ισοτιμια της 30 Μαρτιου. Με ισοτιμια Παρασκευης θα εγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Από το site της Mastercard μπορείς να δεις ότι η ισοτιμία είναι της 30 Μαρτίου 01 Απρ 2016 USD United States dollar 1.143399 31 Μαρ 2016 USD United States dollar 1.140800 30 Μαρ 2016 USD United States dollar 1.129801 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Δεν ειναι δυνατον να εγινε με ισοτιμια της 30 Μαρτιου. Με ισοτιμια Παρασκευης θα εγινε. Κι εγώ πάλι το βλέπω αυτονόητο να γίνεται η εκκαθάριση με την ισοτιμία που ίσχυε όταν ζητήθηκε και όχι όταν ...ευκαιρεί το όποιο ίδρυμα να την κάνει. Και αυτό μου συνέβη πάντα αν δεν κάνω λάθος σε όποιες συναλλαγές σε ξένο νόμισμα με όποιο μέσο έχω κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 exchange rate.png Από το site της Mastercard μπορείς να δεις ότι η ισοτιμία είναι της 30 Μαρτίου 01 Απρ 2016USD United States dollar 1.143399 31 Μαρ 2016USD United States dollar 1.140800 30 Μαρ 2016USD United States dollar 1.129801 Ok μαλλον ετσι ειναι. Σε εμενα σε χρεωση Κυριακης πηρε την ισοτιμια Δευτερας αλλα δεν ξερω αν η εκκαθαριση ειχε γινει την Δευτερα ή την Τριτη. Κι εγώ πάλι το βλέπω αυτονόητο να γίνεται η εκκαθάριση με την ισοτιμία που ίσχυε όταν ζητήθηκε και όχι όταν ...ευκαιρεί το όποιο ίδρυμα να την κάνει. Και αυτό μου συνέβη πάντα αν δεν κάνω λάθος σε όποιες συναλλαγές σε ξένο νόμισμα με όποιο μέσο έχω κάνει. Μαλλον δεν εχεις Πειραιως, για αυτο λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2016 Ok μαλλον ετσι ειναι. Σε εμενα σε χρεωση Κυριακης πηρε την ισοτιμια Δευτερας αλλα δεν ξερω αν η εκκαθαριση ειχε γινει την Δευτερα ή την Τριτη. Μαλλον δεν εχεις Πειραιως, για αυτο λες. Φυσικά και έχω Πειραιώς. Από την εποχή της ΑΤΕ και μάλιστα αυτή ήταν η κύρια τράπεζα συναλλαγών μου με κάρτες. Μπορεί να άλλαξε κάτι μετά τη συγχώνευση και να μην το παρατήρησα βέβαια αλλά το βλέπω και παράλογο και ίσως και παράνομο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Φυσικά και έχω Πειραιώς. Από την εποχή της ΑΤΕ και μάλιστα αυτή ήταν η κύρια τράπεζα συναλλαγών μου με κάρτες. Μπορεί να άλλαξε κάτι μετά τη συγχώνευση και να μην το παρατήρησα βέβαια αλλά το βλέπω και παράλογο και ίσως και παράνομο να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν αλλαξε κατι μετα γιατι ποτε η Πειραιως δεν εφαρμοζε και δεν εφαρμοζει την ισοτιμια την ημερα της χρεωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Επιτρεπεται ανοιγμα λογαριασμου με ταυτοτητα η ακομα ειναι μονο με διαβατηριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2016 Με διαβατήριο μόνο δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziggywas Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Η υπηρεσία αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τελευταία. Σύμφωνα με το twitter της χτες, "Logins, app response & non-card transactions are taking much longer than usual today. We're aware and are working on resolution ASAP". Επίσης σε tweet 3 μέρες πριν γράφουν "We are getting backed-up for accounts outside Germany + Austria, putting in place temp sign-up waiting list for non-German/Austrian residents. Could take 1-2 weeks". Μάλλον το τερματίσαμε οι Έλληνες λόγω CC Επεξ/σία 5 Απριλίου 2016 από ziggywas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2016 Πριν μερικές ημέρες είχαν πει πως θα υπάρχει 1-2 εβδομάδες αναμονή για άνοιγμα καινούριου λογαριασμού λόγω αυξημένης ζήτησης. "The good news is that most of you probably already have a NUMBER26 account. But due to overwhelming recent demand, we're a bit backed up processing *new* accounts outside of Germany and Austria (this has no effect on existing customers). So as of today we're implementing a temporary waiting list outside of these 2 countries. Hope to be caught up again in 1-2 weeks. Until then, thanks much for your patience!" Τα υπόλοιπα που γράφεις δε ξέρω πως τα συμπέρανες. Εγώ πάντως μια χαρά έλαβα χρήματα εχθές και σήμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα