Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδή του έβγαλε με την μία 50 50άρικα;  Ήξερα ότι υπάρχει κάποιο όριο ανάλογα με την τράπεζα που έχει το ΑΤΜ.

Σε καποια ΑΤΜ εχει οριο τα 2000 σε αλλα τα 600 αναλογα το ΑΤΜ σε ποια περιοχη βρισκεται κτλ. π.χ. εκει που εχει τουρισμο πολυ θα ειναι πανω απο 2000 και παει λεγοντας...

και ναι με τη μια βγηκανε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Η μέχρι τώρα εμπειρία μου με την Number26:

- Άνοιξα λογαριασμό μέσω της ταυτοποίησης με διαβατήριο από το application για iOS στις 04.12.2015

- Η κάρτα ήρθε με απλό ταχυδρομείο στη διεύθυνση που έχω δηλώσει στις 14.12.2015. 

- Την Δευτέρα 18.01.2016 το απόγευμα έστειλα με έμβασμα μέσω Alpha Web Banking δοκιμαστικά 100 ευρώ. Τα έξοδα αποστολής εμβάσματος ήταν 1 ευρώ και έτσι από το λογαριασμό μου εδώ αφαιρέθηκαν 101 ευρώ.

- Τα χρήματα (100 ευρώ) φάνηκαν στο λογαριασμό μου στην Number26 την Τετάρτη 20.01.2016 γύρω στις 14.00. 

- Χθες δοκίμασα ανάληψη από ΑΤΜ της Alpha Bank. Έκανα ανάληψη 40 ευρώ και την στιγμή που έπαιρνα τα χρήματα στα χέρια μου από το ATM, μου ήρθε μήνυμα μέσω push στο κινητό μου (από την εφαρμογή, όχι SMS) για την ανάληψη.

- Μετά την ανάληψη των 40 ευρώ, στον λογαριασμό μου έμειναν 60 ευρώ. Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι δεν χρεώθηκα με έξοδα ανάληψης. 

Δεν έχω δοκιμάσει (ακόμη) αγορά από amazon ή κάτι παρόμοιο. Εάν δοκιμάσω και η συναλλαγή είναι επιτυχής, θα μεταφέρω και άλλα χρήματα στον λογαριασμό μου στην Number26 γιατί θα με έχει βολέψει πλήρως το σύστημά τους. 

Εν αναμονεί.

Συγγνωμη , μπορουμε να στελνουμε κανονικα χρηματα στο εξωτερικο με εμβασμα? Δεν απαγορευεται αυτο λογω cc? Ή εχει ελληνικο λογ/μο η number26?

Συγγνωμη , μπορουμε να στελνουμε κανονικα χρηματα στο εξωτερικο με εμβασμα? Δεν απαγορευεται αυτο λογω cc? Ή εχει ελληνικο λογ/μο η number26?

Έχεις μείνει κανένα 7μηνο πίσω. Από τον περασμένο Σεπτέμβρη στέλνουμε εμβάσματα οπουδήποτε έξω, 500€/μήνα/τράπεζα. Πριν λίγες μέρες έγινε 1000€/μήνα/τράπεζα.

Λόγω CC απαγορεύευται η ανεξέλεγκτη εκροή κεφαλαίων στο εξωτερικό.

Γι' αυτό το λόγο με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου έχουν ψηφιστεί κάποιες δεσμεύσεις και όρια.

Μέσα σε αυτά τα όρια είναι το έμβασμα στο εξωτερικό, όπου έχουμε το δικαίωμα να στέλνουμε μέχρι 500 ευρώ το μήνα από κάθε τράπεζα.

Μάλιστα, μέσα στη βδομάδα που μας πέρασε, χαλάρωσε λίγο αυτό το μέτρο και με νέα ΠΝΠ αυξήθηκε το όριο στα 1000 ευρώ. Μένει μόνο να υλοποιηθεί και από τις τράπεζες, κάτι που θα γίνει σύντομα.

Μάλιστα, μέσα στη βδομάδα που μας πέρασε, χαλάρωσε λίγο αυτό το μέτρο και με νέα ΠΝΠ αυξήθηκε το όριο στα 1000 ευρώ. Μένει μόνο να υλοποιηθεί και από τις τράπεζες, κάτι που θα γίνει σύντομα.

Για να ακριβολογούμε, "με νέα υπουργική απόφαση" (του Ε. Τσακαλώτου)

Μπορει καποιος να μου εξηγήσει πως μπορω να στείλω από τον λογαριασμό μου Number26 χρηματα στην καρτα Revolut; Γιατί αν επιλεξω το transfers απο το menu της Number26 μου ζηταει IBAN του παραληπτη, που δεν υπαρχει στη Revolut. Κάτι χάνω;

Θα κάνεις "Top up by card" μέσα από την εφαρμογή της Revolut και θα δώσεις τα στοιχεία της κάρτας Number26.

Θα ορίσεις το ποσό που θέλεις, θα πατήσεις επιβεβαίωση και εκτός απροόπτου θα περάσει το ποσό άμεσα στο λογαριασμό της Revolut.

ερωτηση,

πηγα σημερα το πρωι να κανω μια αναληψη απο atm εθνικης (επειδη ειδα οτι για να μπορεσω να την χρησιμοποιησω για ηλεκτρονικες αγορες πρεπει να παω να την ενεργοποιησω σε ενα atm κανωντας απλως ενα transaction) και ενω εβαλα κανω κωδικο, μετα μου εδω 4 επιλογες λογαριασμων... savings, american express, checkings και μια αλλη... προσπαθωντας 2 φορες και επιλεγοντας διαφορετικη επιλγοη μου εβγαζε στα αγγλικα ενα μηνυμα το οποιο ελεγε κατι για την πολιτικη της τραπεζας.να τονισω οτι πηγα να κανω ανλυψη ενα πολυ μικρο ποσο τυπου 40 ευρω.

μπορεις καποιος να μου πει καταρχην ποια επιλογη πρεπει να επιλεξω και δευτερον το εχει ξαναπαθει καποιος αυτο?? θα δοκιμασω και απο αλλη τραπεζα...

ερωτηση,

πηγα σημερα το πρωι να κανω μια αναληψη απο atm εθνικης (επειδη ειδα οτι για να μπορεσω να την χρησιμοποιησω για ηλεκτρονικες αγορες πρεπει να παω να την ενεργοποιησω σε ενα atm κανωντας απλως ενα transaction) και ενω εβαλα κανω κωδικο, μετα μου εδω 4 επιλογες λογαριασμων... savings, american express, checkings και μια αλλη... προσπαθωντας 2 φορες και επιλεγοντας διαφορετικη επιλγοη μου εβγαζε στα αγγλικα ενα μηνυμα το οποιο ελεγε κατι για την πολιτικη της τραπεζας.να τονισω οτι πηγα να κανω ανλυψη ενα πολυ μικρο ποσο τυπου 40 ευρω.

μπορεις καποιος να μου πει καταρχην ποια επιλογη πρεπει να επιλεξω και δευτερον το εχει ξαναπαθει καποιος αυτο?? θα δοκιμασω και απο αλλη τραπεζα...

Για να κανεις ηλεκτρονικες αγορες δεν χρειαζεται να κανεις αναληψη προηγουμενως. Αυτο απαιτειται μονο για να ενεργοποιηθουν οις αγορες σε καταστημα που εισαι παρων.

Αν δεν κανω λαθος ειναι checkings ο λογαριασμος μας αλλα δοκιμασε και τον savings αν δεν παιζει το πρωτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...