dr_papas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Εμβασμα από Εθνική 09/03/2016 ώρα 15.30 άφιξη N26 10/03/2016 ώρα 12.30.
gogosbmx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Ναι, πριν μερικές ημέρες άρχισε να το 'παρέχει'. Ισχύει ακόμα? Και αν ναι πως γίνεται? Ευχαριστώ
inel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Ισχύει ακόμα? Και αν ναι πως γίνεται? Ευχαριστώ Ναι ισχυει, μπαίνεις μεσα στο λογαριασμό σου και πας εκει που λεει invite friends και εχει την επιλογή να στείλεις invitation σε email 'φιλων' και να κερδίσεις 10 ευρω οταν ενεργοποιήσουν επιτυχώς το λογαριασμό τους. Νομίζω όταν είσαι καινούριος πελάτης μπορεί να μην φαίνεται στην αρχη αυτή η επιλογή, αλλά στη συνέχεια και εφόσον κανεις μερικές καταθέσεις/κινήσεις στο λογαριασμό σου το ενεργοποιούν.
atonioz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 EDIT: ανάληψη (φίλου) απο ATM alphabank 2.000 + 2.500 (ξεχωριστές ημέρες) ευρώ χωρίς καμία χρέωση. Λογικά ισχύει το όριο 2.500 ανά ημέρα και 20.000 ανα μήνα.
dr_papas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Eπιβεβαιώνω και εγώ το άψογο της κατάστασης. Σήμερα παρέλαβα κάρτα μετά από 17 ημέρες. Άμεση σύνδεση με paypal, δοκιμή αγορά από Κίνα όλα οκ. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το άμεσο των ειδοποιήσεων τόσο στο κινητό όσο και με email. Υπερευχαριστημένος.
runner69 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2016 Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το άμεσο των ειδοποιήσεων τόσο στο κινητό όσο και με email. Οντως και εμενα μου εχει κανει εντυπωση, ελαχιστα sec περνανε.
vgiozo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μια ερώτηση προς επιβεβαίωση όσων διάβασα στην ενημερωτική πρώτη σελίδα. Δεν υπάρχει η δυνατότητα χρήσης άλλων νομισμάτων (δολαρίου ΗΠΑ συγκεκριμένα) έτσι; Ήθελα να μεταφέρω χρήματα από Paypal σε Number26 και μετά σε REvolut για τη χρήση της καλυτερης δυνατής ισοτιμίας.
djuan1988 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Θέλεις να στείλεις από το PayPal στη Number26 δολάρια; Θα σου τα κάνει ευρώ αυτόματα νομίζω. Κάνε μια ερώτηση στο support τους, γιατί δεν είμαι σίγουρος, νομίζω ότι το διάβασα στο Twitter τους.
vgiozo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Βασικά έχω ήδη Revolut, αλλά δεν μπορώ να συνδέσω τον λογαριασμό για να μεταφέρω εκεί χρήματα που έχω στο Paypal. ...κι επειδή κάποια είναι σε δολάρια, δεν θέλω να τα μετατρέψω με την ισοτιμία του Paypal, ούτε με το καπέλο και την ισοτιμία ελλ.τραπεζών... σκέφτομαι ότι αν υποστήριζε πολλαπλά νομίσματα η number26 θα μπορούσα να τα μεταφέρω εκεί και με την κάρτα της να κάνω topup σε δολάρια την Revolut και να κάνω εκεί την μετατροπή... ...σας ζάλισα...
theopan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Βασικά έχω ήδη Revolut, αλλά δεν μπορώ να συνδέσω τον λογαριασμό για να μεταφέρω εκεί χρήματα που έχω στο Paypal. ...κι επειδή κάποια είναι σε δολάρια, δεν θέλω να τα μετατρέψω με την ισοτιμία του Paypal, ούτε με το καπέλο και την ισοτιμία ελλ.τραπεζών... σκέφτομαι ότι αν υποστήριζε πολλαπλά νομίσματα η number26 θα μπορούσα να τα μεταφέρω εκεί και με την κάρτα της να κάνω topup σε δολάρια την Revolut και να κάνω εκεί την μετατροπή... ...σας ζάλισα... Το Paypal δεν δέχεται να τραβήξεις δολλάρια ακόμα και δολλαριακό λογαριασμό να διαθέτεις οπουδήποτε στην Ευρώπη, παρά μόνο αν είσαι κάτοικος ΗΠΑ. Θες-δε θες θα σου τα μετατρέψει σε Ευρώ δηλαδή, θα "φας" τη δική του δυσμενή ισοτιμία που δίνει για τη μετατροπή σε Ευρώ και άλλη μια για μετατροπή των Ευρώ ξανά σε δολλάρια από την τράπεζα-αποδέκτη. Ξόδεψέ τα κατευθείαν για αγορές σε δολλάρια ή μετάτρεψέ τα σε Ευρώ για να τα τραβήξεις σε οποιονδήποτε λογαριασμό σε Ευρώ έχεις συνδεδεμένο.
vgiozo Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Το Paypal δεν δέχεται να τραβήξεις δολλάρια ακόμα και δολλαριακό λογαριασμό να διαθέτεις οπουδήποτε στην Ευρώπη, παρά μόνο αν είσαι κάτοικος ΗΠΑ. Θες-δε θες θα σου τα μετατρέψει σε Ευρώ δηλαδή, θα "φας" τη δική του δυσμενή ισοτιμία που δίνει για τη μετατροπή σε Ευρώ και άλλη μια για μετατροπή των Ευρώ ξανά σε δολλάρια από την τράπεζα-αποδέκτη. Ξόδεψέ τα κατευθείαν για αγορές σε δολλάρια ή μετάτρεψέ τα σε Ευρώ για να τα τραβήξεις σε οποιονδήποτε λογαριασμό σε Ευρώ έχεις συνδεδεμένο. Δηλαδή δεν αφήνει το Paypal να γίνει η μετατροπή από το τραπεζικό ίδρυμα - αποδέκτη του εμβάσματος σε δολάρια; Δεν το ήξερα...
theopan Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δηλαδή δεν αφήνει το Paypal να γίνει η μετατροπή από το τραπεζικό ίδρυμα - αποδέκτη του εμβάσματος σε δολάρια; Δεν το ήξερα... Αφήνει, αλλά πριν φύγουν τα Δολλάρια από το Paypal γίνονται υποχρεωτικά Ευρώ ΄και στη συνέχεια πριν καταλήξουν στον (Δολλαριακό) σου λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα ξαναμετατρέπονται από την τράπεζα σε Δολλάρια. Με ό,τι επιβαρύνσεις έχει αυτό. Ούτε εγώ το ήξερα. Πρόσφατα το έμαθα... Ουσιαστικά δεν αναγνωρίζει σε κατοίκους Ευρώπης να διαθέτουν Δολλαριακούς λοιγαριασμούς εκτός ΗΠΑ.
makfil Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Αφήνει, αλλά πριν φύγουν τα Δολλάρια από το Paypal γίνονται υποχρεωτικά Ευρώ ΄και στη συνέχεια πριν καταλήξουν στον (Δολλαριακό) σου λογαριασμό σε οποιαδήποτε τράπεζα ξαναμετατρέπονται από την τράπεζα σε Δολλάρια. Με ό,τι επιβαρύνσεις έχει αυτό. Ούτε εγώ το ήξερα. Πρόσφατα το έμαθα... Ουσιαστικά δεν αναγνωρίζει σε κατοίκους Ευρώπης να διαθέτουν Δολλαριακούς λοιγαριασμούς εκτός ΗΠΑ. Έχω γράψει εδώ (post #19 και 21), πριν 1 μήνα, ότι το paypal αναγνωρίζει δολαριακούς λογαριασμούς μόνον όσους βρίσκονται σε αμερικάνικες τράπεζες, παραθέτοντας τη σχετική απάντηση του paypal.
alexiko Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 EDIT: ανάληψη (φίλου) απο ATM alphabank 2.000 + 2.500 (ξεχωριστές ημέρες) ευρώ χωρίς καμία χρέωση. Λογικά ισχύει το όριο 2.500 ανά ημέρα και 20.000 ανα μήνα. Δηλαδή του έβγαλε με την μία 50 50άρικα; Ήξερα ότι υπάρχει κάποιο όριο ανάλογα με την τράπεζα που έχει το ΑΤΜ.
theopan Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Έχω γράψει εδώ (post #19 και 21), πριν 1 μήνα, ότι το paypal αναγνωρίζει δολαριακούς λογαριασμούς μόνον όσους βρίσκονται σε αμερικάνικες τράπεζες, παραθέτοντας τη σχετική απάντηση του paypal. Η ουσία δεν αλλάζει. Είναι δύσκολο έως απίθανο ένας μόνιμος κάτοικος Ελλάδας ο οποίος δεν είναι κάτοικος ΗΠΑ, να έχει λογαριασμό στην Αμερική άρα αυτό που θέλει να κάνει ο φίλος το ξεχνάει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα