Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οκ θα επικοινωνήσω. Σε καμία των περιπτώσεων δεν υπερεβην το μηνιαίο όριο.

έχω ένα παρόμοιο θέμα και μάλιστα από λογαριασμό της εταιρίας Ν26 στην ίδια τράπεζα που δεν μου τα έχουν στείλει ακόμα, δεδομένου ότι εντός Γερμανίας έρχονται μέσα σε ώρες. επικοινώνησα μαζί τους μου είπαν ότι έπρεπε να τα είχα παραλάβει και να περιμένω το πολύ μέχρι την δευτέρα το απόγευμα. πάντως στην ίδια περίοδο παρέλαβα χρήματα από Εσθονία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μου ήρθε κι εμένα σήμερα η κάρτα, σε 5 εργάσιμες (πανέμορφο το transparent, όπως προαναφέρθηκε). Πέρα από το activation στην εφαρμογή, χρειάζεται και κάτι άλλο σε ΑΤΜ πριν μπορέσει να χρησιμοποιηθεί on-line;

Όχι απολύτως τίποτα, λειτουργεί κανονικά

Απλώς αν θέλεις να κάνεις αναλήψεις από ατμ θα πρέπει να έχεις ορίσει το πιν της κάρτας μέσα από την εφαρμογή

• Like 1

Εγώ έφτιαξα λογαριασμό την Κυριακή και είμαι σε αναμονή της κάρτας. Έστειλα από Εθνική την Κυριακή το μεσημέρι και δεν έχουν μπει ακόμα. Τι γίνεται?

Για την ιστορία μόλις μίλησα με live chat στη number26 και μου είπαν ότι τα λεφτά ξαναγύρισαν στην Εθνική λόγω ενός τεχνικού προβλήματος στη δημιουργία του λογαριασμού μου και θα με ενημερώσουν μόλις επιλυθεί.

Χαιρετω και εγω την παρεα!

Αν και ξερω οτι ειναι νωρις να ασχολουμαι με τετοια θεματα μιας και ειμαι τριτη λυκειου ακομα (το νωρις ειναι σχετικο) και βλεποντας την απελπιστικη κατασταση που επικρατει στο ελλαντα σκεφτηκα αν οντως κρινεται απαραιτητο να βγαλω ολα τα λεφτα εξω(σε 1 χρονο ας πουμε οταν ενηλικιωθω κι ολας,ειμαι και γεννημενος δεκεμβριο *facepalm*).Και οταν λεω ολα εννοω ολα ,ενταξει ας πουμε θα αφησω ποσο 1κ εδω για λογαριασμους και λοιπες ελληνικες διευκολυνσεις.Πρωταρχικο μελημα οπως βλεπεται ειναι η ασφαλεια και βλεπω οτι το οριο 100.000 ισχυει.θα μου πειτε ισχυει και για Ελλαδα.Ναι εδω γελαω γιατι αν κλεισει καμια αλφαμπανκ τρεχα γυρευε.Σιγα μην εγγυηθει το δημοσιο για τοσα χαμενα μυρια.Στα τετοια μας θα σου πει η κυβερνηση.

Οι γερμανοι απο την αλλη μερια φαινονται πιο αξιοπιστοι και φυσικα λιγο δυσκολο να βγουν απο το ευρω(ενω για εμας υπαρχει καθημερινα αυτος ο κινδυνος) και με τη νεα δραχμη με τις "καλες" ισοτιμιες δραχμης- ευρω να βρεθουμε προ εκπληξεως.

Βεβαια δεν ξερω το κατα ποσο μπορουμε να εμπιστευτουμε τους γερμανους και το γερμανικο δημοσιο και φυσικα τι παιζει με την φορολογια.

Εβγαλε κανεις τοσα λεφτα εξω?

PS : Δεν ειναι προφανως απαραιτητο να ειναι η συγκεκριμενη τραπεζα (wiredbank η πως διαολο λεγεται) αλλα καποια αλλη που εμπιστευεστε και εσεις προσωπικα και εχετε μεταφερει το λεφτα σας εκει.Απλως μου φανηκε καλη η ιδεα savings account εξω οπου υπαρχει ευρω και ασφαλεια????? + ιντερνετ.

Ευχαριστω για το χρονο σας και σορρυ γα το κατεβατο,ειμαι ενας 18χρονος ξερολας :P

• Like 1

και πως θα τα βγαλεις με τα capital controls?

οσο για τις Γερμανικες τραπεζες, δες την Ντοιτσε μπανκ,, επρεπε να εχει κλεισει ηδη !

η  number26  βολευει οσους εχουν εισοδηματα απο δραστηριοτητα στο εξωτερικο (  ιντερνετ, εξαγωγες , τουρισμο  κλπ )

και πως θα τα βγαλεις με τα capital controls?

οσο για τις Γερμανικες τραπεζες, δες την Ντοιτσε μπανκ,, επρεπε να εχει κλεισει ηδη !

η  number26  βολευει οσους εχουν εισοδηματα απο δραστηριοτητα στο εξωτερικο (  ιντερνετ, εξαγωγες , τουρισμο  κλπ )

Καταρχας σε ευχαριστω για τον χρονο σου.

Επειδη ειμαι και τελειως ασχετος καθως δεν ξερω ουτε  ορους ουτε και τπτ,απο οτι εχω διαβασει 500 ευρω εμβασμα την εβδομαδα/μηνα?

Τι εγινε με αυτην ?Συνηθως οταν καποια κλεινει δεν συγχωνευεται με αλλες?

Και εγω αυτο καταλαβα οσον αφορα την 3η παρατηρηση,αλλα ας πουμε αξιζει να εχεις τις καταθεσεις εδω στην ελλαδα η εξω?Φανταζομαι απο αυτα που ακουω εξω...

Δλδ αυτες οι 3 γνωστες υπηρεσιες ειναι χρησιμες μονο για παρακαμψη των cc για αγορες εξωτερικου και τπτ αλλο για τον μεσο ελληνα?

Ευχαριστω

Edit: http://www.protothema.gr/economy/article/439839/odigos-sos-pos-tha-diasfalisete-tis-katatheseis-sas-stin-krisi/

Κατατοπιστικοτατο νομιζω!

Τρόπος να βγάλεις θεωρητικά απεριόριστο ποσό είναι η skrill που την φορτίζεις με έμβασμα σε λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς. Έτσι πολύ απλά συγκεντρώνετε το όποιο ποσό θέλετε να διώξετε έξω και με μια χρέωση 3,95€ τα κάνετε ανάληψη στην number26 και τελείωσε το ζήτημα έτσι απλά.

• Like 1

Τρόπος να βγάλεις θεωρητικά απεριόριστο ποσό είναι η skrill που την φορτίζεις με έμβασμα σε λογαριασμό της τράπεζας Πειραιώς. Έτσι πολύ απλά συγκεντρώνετε το όποιο ποσό θέλετε να διώξετε έξω και με μια χρέωση 3,95€ τα κάνετε ανάληψη στην number26 και τελείωσε το ζήτημα έτσι απλά.

Ειναι τοσο ευκολα ρε παιδια?

Αλλα anyway το θεμα δεν ειναι το πως θα τα βγαλω(ειναι και αυτο προβλημα οκ) αλλα αν ειναι προτιμοτερο να τα βγαλω εξω απο το να τα κρατησω εδω μεσα....

Ειναι τοσο ευκολα ρε παιδια?

Αλλα anyway το θεμα δεν ειναι το πως θα τα βγαλω(ειναι και αυτο προβλημα οκ) αλλα αν ειναι προτιμοτερο να τα βγαλω εξω απο το να τα κρατησω εδω μεσα....

Καλά όλα αυτά, αλλά είσαι off topic.

• Like 2

Καλά όλα αυτά, αλλά είσαι off topic.

Εχεις δικιο και σε παρακαλω αν εχεις χρονο στειλε προσωπικο μηνυμα αν θες να με ενημερωσεις επι του θεματος.

On topic,δεν εχω να κανω καποιο σχολιο παρα μονο οτι με τα cc φαινεται οτι μας εχει λυσει τα χερια.Του χρονου θα την κοιταξω σιγουρα!

Ξερει κανεις αν μπορώ να κάνω pairing στην εφαρμογη του Number26 περισσότερες απο μία συσκευές, π.χ. κινητό και tablet;

Όχι, μία συσκευή μπορείς. Αν θες νέα συσκευή, πρέπει να κάνει un-pair την παλιά πρώτα και μετά να βάλεις τη νέα.

https://support.number26.eu/read/000001251?locale=en

PAIRING A NEW SMARTPHONE

If you want to use a different phone with your NUMBER26 account, you need to un-pair your old phone first.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει κανεις αν μπορώ να κάνω pairing στην εφαρμογη του Number26 περισσότερες απο μία συσκευές, π.χ. κινητό και tablet;

Δεν γίνεται όπως σου έγραψαν. Μια συσκευή ανά πάσα στιγμή μόνο. Βλέπεις αρκετά πράγματα όμως (υπόλοιπα και transactions) ακόμα και pair να μην έχεις κάνει. Για να κάνεις κινήσεις και να λαμβάνεις push messages χρειάζεται το pairing.

Επεξ/σία από theopan

Μπορείς να το εξηγήσεις λιγο αυτό ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...