runner69 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Υ.Γ. Χθές το βράδυ πιστώθηκε και έμβασμα που είχα δώσει από την Κυριακή το βράδυ, δηλαδή θέλει 2 -γεμάτες- εργάσιμες. Το θεμα ειναι ποτε στο εκτελεσε η τραπεζα σου. Το πρωι ή μετα το μεσημερι; Εμενα ηθελε μια εργασιμη, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Το θεμα ειναι ποτε στο εκτελεσε η τραπεζα σου. Το πρωι ή μετα το μεσημερι; Εμενα ηθελε μια εργασιμη, Από Πειραιώς το έστειλα. Εφόσον την εντολή την έδωσα από την προηγούμενη (και όχι την ίδια μέρα), δεν βλέπω το λόγο να μην εκτελέστηκε μαζί με την πρώτη αποστολή της επόμενης -εργάσιμης- ημέρας. Όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία βέβαια... Απλά δεν εντυπωσιάστηκα όπως με το έμβασμα που έκανα λίγες μέρες πριν στη Leupay (από Εθνική εκείνη τη φορά) οπότε με αποστολή 14:00 της μιας εργάσιμης, τα λεφτά ήταν στο λογαριασμό μου 11:00 την επόμενη (σε 20 ώρες περίπου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 100 φορές τα έχουμε πει ρε παιδιά, όχι μόνο για εδώ, γενικά. Ο μηχανισμός αποστολής εμβάσματος είναι ίδιος σε όλο το SEPA. Αν το στείλεις το πρωί (εργάσιμης) και μέχρι τις 3-6 μμ στις περισσότερες τράπεζες, θα πάει στον προορισμό του την επόμενη ημέρα (εργάσιμη). Δηλαδή το στέλνεις 13:00 της Δευτέρας, την Τρίτη θα έχει μπει. Αν το στείλεις απόγευμα, βράδυ ή μη εργάσιμη θα πάει σε 2 ημέρες. Δηλαδή το στέλνεις Δευτέρα στις 23:00, τότε θα μπει την Τετάρτη. Τόσο απλό είναι. Δεν έχει σχέση ούτε με τη Number26, ούτε με κανέναν άλλον. Σημασία έχει πότε γίνεται η εκκαθάριση των συναλλαγών. Εξαίρεση αποτελούν μερικές περιπτώσεις που το έμβασμα μπορεί να πάει και την ίδια ημέρα. Μου έχουν στείλει από γερμανική τράπεζα σε γερμανικό λογαριασμό και μπήκε σε 4 ώρες! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εγώ έφτιαξα λογαριασμό την Κυριακή και είμαι σε αναμονή της κάρτας. Έστειλα από Εθνική την Κυριακή το μεσημέρι και δεν έχουν μπει ακόμα. Τι γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Το έμβασμα έχει φύγει από την εθνική; Σου τα πήρε δηλαδή τα λεφτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Ναι τα έχει πάρει κανονικά. Εντύπωση μου κάνει. Από κυριακή μεσημέρι στις 14.00. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Από Πειραιώς το έστειλα. Εφόσον την εντολή την έδωσα από την προηγούμενη (και όχι την ίδια μέρα), δεν βλέπω το λόγο να μην εκτελέστηκε μαζί με την πρώτη αποστολή της επόμενης -εργάσιμης- ημέρας. Όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία βέβαια... Απλά δεν εντυπωσιάστηκα όπως με το έμβασμα που έκανα λίγες μέρες πριν στη Leupay (από Εθνική εκείνη τη φορά) οπότε με αποστολή 14:00 της μιας εργάσιμης, τα λεφτά ήταν στο λογαριασμό μου 11:00 την επόμενη (σε 20 ώρες περίπου). Παλαιοτερα τουλαχιστον ισχυε οτι η Πειραως τα στελνει μια φορα την ημερα (μετα το μεσημερι) ενω η Εθνικη δυο, μια το πρωι 7-8 η ωρα και μια μετα το μεσημερι. Αρα τα χρηματα σταλθηκαν Δευτερα και τα πηρες Τριτη. Μια εργασιμη ειναι αυτο για τις τραπεζες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 αναφορικά, ότι έχουν μπει χρεώσεις στις καταθέσεις cash26 1.5% με τα πρώτα 100 ευρώ δωρεάν. η υπηρεσία είναι μόνο για την Γερμανία, ωστόσο το όλα δωρεάν δεν ισχύει πλέον, φυσικά για τους υπόλοιπους δεν άλλαξε κάτι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2016 Εγώ έφτιαξα λογαριασμό την Κυριακή και είμαι σε αναμονή της κάρτας. Έστειλα από Εθνική την Κυριακή το μεσημέρι και δεν έχουν μπει ακόμα. Τι γίνεται?Μήπως έπρεπε να περιμένω να έρθει η κάρτα πρώτα να την ενεργοποιήσω ή δεν παίζει ρόλο αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μήπως έπρεπε να περιμένω να έρθει η κάρτα πρώτα να την ενεργοποιήσω ή δεν παίζει ρόλο αυτό? Όχι δεν παίζει ρόλο αυτό. Κι εγώ έστειλα έμβασμα πριν παραλάβω την κάρτα (την έλαβα μια μέρα μετά την πίστωση του ποσού που έστειλα). Κάτι άλλο συμβαίνει με εσένα. Πιθανώς έκανες κάποιο λάθος στο έμβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Τι λάθος θα μπορούσα να κάνω αντιγραφή έκανα το Iban από τη σελίδα στον υπολογιστή, την Τράπεζα την έβγαλε αυτόματα και στο όνομα του δικαιούχου έβαλα το όνομα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Τι λάθος θα μπορούσα να κάνω αντιγραφή έκανα το Iban από τη σελίδα στον υπολογιστή, την Τράπεζα την έβγαλε αυτόματα και στο όνομα του δικαιούχου έβαλα το όνομα μου. Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο και τις δύο τράπεζες; Τι να σου πούμε εμείς από εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ziggywas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Μου ήρθε κι εμένα σήμερα η κάρτα, σε 5 εργάσιμες (πανέμορφο το transparent, όπως προαναφέρθηκε). Πέρα από το activation στην εφαρμογή, χρειάζεται και κάτι άλλο σε ΑΤΜ πριν μπορέσει να χρησιμοποιηθεί on-line; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Τι λάθος θα μπορούσα να κάνω αντιγραφή έκανα το Iban από τη σελίδα στον υπολογιστή, την Τράπεζα την έβγαλε αυτόματα και στο όνομα του δικαιούχου έβαλα το όνομα μου. Είσαι σίγουρος ότι είχες υπόλοιπο εμβάσματος (μέχρι το όριο των 500€) όταν έστειλες το έμβασμα; Τα λεφτά μπορεί να φαίνεται ότι έχουν αφαιρεθεί από το λογαριασμό σου αλλά δεν ξέρω σε ποιά φάση ελέγχουν αν έχεις υπόλοιπο για εμβάσματα εξωτερικού. Μήπως απλά δηλαδή απορρίφθηκε τελικά και δεν επέστρεψε το έμβασμα στο λογαριασμό σου. Επικοινώνησε και με τις 2 τράπεζες όπως σου έγραψαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dr_papas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2016 Οκ θα επικοινωνήσω. Σε καμία των περιπτώσεων δεν υπερεβην το μηνιαίο όριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα