Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ίδιο είχε γραφτεί νωρίτερα μέσα στην ημέρα και στο topic της LeuPay (για 1000 ευρώ ανάληψη).

Ίσως τελικά να μην είναι σταθερό το ποσό, αλλά μεταβαλλόμενο. Ίσως πάλι σχετίζεται με την τράπεζα, το atm κτλ.

Ποιος ξέρει; Ο χρόνος θα δείξει...

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μας έχουν τρελάνει από την ώρα που βγήκαν τα CC και μετά... :confused:

Δημοσ.

Σημερα εβγαλα 1000 ευρω απο ATM της Alpha .Aρα δεν ισχυει το 600 max .

Διαβάστε το ποστ μου λίγο παραπάνω

άρα τελικά δεν ισχύουν τα όρια των cc επειδή η κάρτα δεν είναι ελληνική, αλλά τα όρια της κάρτας. ;)

Δημοσ.

Μα αυτό είναι ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή, ότι δεν ισχύουν τα όρια των CC, αλλά τα όρια οποιασδήποτε ξένης κάρτας.

Αν ίσχυαν τα όρια των CC, τότε θα μπορούσαμε να βγάλουμε 60 ευρώ/ημέρα, όπως γίνεται και με τις ελληνικής κάρτες.

Αυτό όμως που μας παραξένεψε και συζητήθηκε διεξοδικά τις τελευταίες 2-3 μέρες, είναι το όριο των 600 ευρώ/ημέρα που εμφανίστηκε σε κάποιες περιπτώσεις ξένων καρτών (υπάρχουν ήδη 2 αναφορές, 1 για Number26 και 1 για LeuPay).

Ίσως λοιπόν (ικασία κάνω), για κάποιο διάστημα που οι τράπεζες δεν είχαν την απαιτούμενη ρευστότητα, είχαν ορίσει ημερήσιο όριο 600 ευρώ για όλες τις κάρτες εξωτερικού και πλέον έχει αρθεί αυτό το όριο και ισχύει αποκλειστικά το όριο της κάθε κάρτας.

Θα το δούμε λοιπόν στην πράξη στο επόμενο διάστημα.

Δημοσ.

Αυτό το "θεματάκι" (θεματάρα μάλλον) με την αποστολή SMS προς την Ελληνική Wind από τη Ν26 θα πρέπει να το δουν κάποια στιγμή νομίζω. Αν υπάρχει προς μια εταιρεία, είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει και σε άλλες, άλλων χωρών. Άλλαξα συσκευή και ενώ το pairing της νέας παρέχεται και είναι θεωρητικά εύκολο να γίνει, κολλάει στο ότι δεν λαμβάνω το SMS με τον κωδικό. Θα προσπαθήσω το βράδυ πάλι (και κατά το verification το βράδυ ήρθε εύκολα) αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι...

Δημοσ.

Αυτό το "θεματάκι" (θεματάρα μάλλον) με την αποστολή SMS προς την Ελληνική Wind από τη Ν26 θα πρέπει να το δουν κάποια στιγμή νομίζω. Αν υπάρχει προς μια εταιρεία, είναι βέβαιο ότι θα υπάρχει και σε άλλες, άλλων χωρών. Άλλαξα συσκευή και ενώ το pairing της νέας παρέχεται και είναι θεωρητικά εύκολο να γίνει, κολλάει στο ότι δεν λαμβάνω το SMS με τον κωδικό. Θα προσπαθήσω το βράδυ πάλι (και κατά το verification το βράδυ ήρθε εύκολα) αλλά δεν γίνεται δουλειά έτσι...

Σε εμεναν το εστειλαν σε wind (συγκεκριμενα Q) και το ελαβα κανονικα.

Δημοσ.

Την επιλογή από τα settings της κάρτας "payments abroads" που την έχετε.? Μήπως παίζει ρόλο για τη χρήση της κάρτας και το πόσο ανάληψης από atm ή έχει σχέση μόνο με πληρωμές με κάρτα?

Δημοσ.

Σε εμεναν το εστειλαν σε wind (συγκεκριμενα Q) και το ελαβα κανονικα.

Σε εμένα κατά τη διαδικασία μου το έστειλαν τέσσερις φορές για να έρθει στη wind..

Δημοσ.

Τελικά επειδή βαρέθηκα να ξανασχοληθώ και να περιμένω sms για να κάνω pair το νέο κινητό, έκανα επαναφορά δεδομένων της εφαρμογής N26 από το παλιό τηλέφωνο με το Titanium Backup. Φαίνεται να δουλεύει (λογκάρει δηλαδή και βλέπω υπόλοιπα κλπ.), αλλά επειδή δεν θυμάμαι πόση λειτουργικότητα είχε η smartphone εφαρμογή σε σχέση με το e-banking που βλέπω από το PC, σκέφτομαι μήπως αυτή η λειτουργικότητα είναι περιορισμένη και δεν το αντιλαμβάνομαι.

Δημοσ.

Το εχω δοκιμάσει και συνδεθηκε κανονικά χωρίς να ζητήσει κάτι επιπλέον.

Να σε ρωτήσω, έκανες τίποτα ιδιαίτερο για να προσθέσεις τον γερμανικό λογαριασμό στο Paypal Wallet; Δοκιμάζω, και εκεί που ζητάει verification με κινητό (sms ή αυτοματοποιημένη κλήση), επιλέγω το τηλέφωνό μου και μου λέει πως δεν είναι registered στο όνομά μου! Μήπως δεν αφήνει Γερμανικό λογαριασμό σε Ελληνικό Paypal account;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να σε ρωτήσω, έκανες τίποτα ιδιαίτερο για να προσθέσεις τον γερμανικό λογαριασμό στο Paypal Wallet; Δοκιμάζω, και εκεί που ζητάει verification με κινητό (sms ή αυτοματοποιημένη κλήση), επιλέγω το τηλέφωνό μου και μου λέει πως δεν είναι registered στο όνομά μου! Μήπως δεν αφήνει Γερμανικό λογαριασμό σε Ελληνικό Paypal account;

Πήγες στο add bank; σε δευτερόλεπτα γίνεται.

Δημοσ.

Αμέσως είχε γίνει και σε εμένα, σε Ελληνικό paypal account. Δεν θυμάμαι να ζητησε κάτι ιδιαίτερο, ούτε κάποιο verification με κινητό (?). Αρκεί ο λογαριασμός να είναι ακριβώς στο όνομά σου όπως το γράφει και στο paypal. 

Δημοσ.

Έλαβα σήμερα την κάρτα, 8 ημέρες μετά την επαλήθευση. Αυτή η επιλογή της κάρτας για "payments abroad" να υποθέσω ότι εννοεί εκτός Ελλάδας που είναι η δηλωμένη διεύθυνσή μου;

Υ.Γ. Χθές το βράδυ πιστώθηκε και έμβασμα που είχα δώσει από την Κυριακή το βράδυ, δηλαδή θέλει 2 -γεμάτες- εργάσιμες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...