Tsino Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2 hours ago, christou said: για πειτε βρε παιδια ποιες επιλογες συμφερουν πλεον με την προυποθεση να ειναι τα χρηματα σε χωρα με εγγυημενο κεφαλαιο μεχρι 100000 να ειναι ανα πασα στιγμη διαθεσιμα και με μηνιαια καταβολη τοκων και χωρις ρισκο; αντιστοιχα επεσε και το 4% σε 3% απο 1 οκτωβριου στο προγραμμα metal που αξιζει και παλι για οποιον διαθετει μεγαλουτσικα ποσά. ρωταω χωρις ειρωνια , πραγματικα θα με ενδιεφερε να ξερω. Εγώ έχω ένα ποσό στην Τ212. Μέχρι 20Κ είναι ασφαλή (Θεωρητικά) Είναι άμεσα διαθέσιμα και ημερήσια καταβολή των τόκων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Αυγούστου Share Δημοσ. 2 Αυγούστου Και η wise δίνει τόκους 3,45% λέει για € . 4,65% για £ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BMXakias Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου Kraken 5,75% στο κανονικό δολάριο είμαι εγώ (όχι στο Usdt) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagoura Δημοσ. 3 Αυγούστου Share Δημοσ. 3 Αυγούστου (Oσοι αναφερετε εναλλακτικες εταιρειες με τα επιτοκια τους, σημειωνετε αν μπορειτε παρακαλω και μεχρι ποιο ποσο ειναι εγγυημενα απο ΕΕ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramolimento Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου Suspension of CASH26 in Greece We're no longer offering CASH26 in Greece as our business partner, Vianfintech, who provided this service in Greece, has decided to stop offering it there. .. suspension of the service as of August 15th, 2024.. https://support.n26.com/en-eu/app-and-features/cash26/suspension-cash26-greece? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα