runner69 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Τα κατάφερα τελικά πριν λίγο, ήρθε το sms και ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση... Τώρα πρέπει να κάνω pair το account με το κινητό βλέπω. Τι ακριβώς ζευγαρώνει; Μέσα στην εβδομάδα πιθανότατα, θα αλλάξω και συσκευή και κάρτα SIM (όχι αριθμό). Να κάνω pair τώρα ή θα έχω πρόβλημα μετά την αλλαγή της συσκευής και της SIM; Λογικα κανει pair με τη συσκευη που εχεις εγκατεστημενη την εφαρμογη για λογους ασφαλειας. Συνεπως αν ειναι να την αλλαξεις τοσο αμεσα, αστην για να το βαλεις στην καινουρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flyer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Τα κατάφερα τελικά πριν λίγο, ήρθε το sms και ολοκληρώθηκε η ταυτοποίηση... Τώρα πρέπει να κάνω pair το account με το κινητό βλέπω. Τι ακριβώς ζευγαρώνει; Μέσα στην εβδομάδα πιθανότατα, θα αλλάξω και συσκευή και κάρτα SIM (όχι αριθμό). Να κάνω pair τώρα ή θα έχω πρόβλημα μετά την αλλαγή της συσκευής και της SIM; η αλλαγή sim δεν επηρεάζει, αλλά η αλλαγή συσκευής απαιτεί εκ νέου pairing https://number26.eu/support/like-pair-different-phone-account/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pater77 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2016 Μια ερώτηση έχει συνδέσει κάποιος το λογαριασμό με PayPal με το IBAN?? το έχω βάλει 3 μέρες αλά δεν κάνει confirm γνωρίζει κάποιος ?? η κάρτα δεν έχει έρθει ακόμα από της 29/1 ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μια ερώτηση έχει συνδέσει κάποιος το λογαριασμό με PayPal με το IBAN?? το έχω βάλει 3 μέρες αλά δεν κάνει confirm γνωρίζει κάποιος ?? η κάρτα δεν έχει έρθει ακόμα από της 29/1 ευχαριστώ!! Τον λογαριασμο iban απλα τον προσθετεις, δεν χρειαζεται να κανεις καποια επιβεβαιωση. Οταν ξαναμπαινεις στο πορτοφολι σου δεν βλεπεις να εχει προστεθει ο iban απο την wirecard; Εμενα η καρτα μου ηρθε σε 4 εργασιμες. Μηπως στην πηρε κανενας απο την πολυκατοικια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 ηρθε ενημερωση σημερα.... αλλα οι αλλαγες ειναι στα Γερμανικα.... καποιος να τις αναφερει?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 ηρθε ενημερωση σημερα.... αλλα οι αλλαγες ειναι στα Γερμανικα.... καποιος να τις αναφερει?? Η σημαντικότερη αλλαγή είναι η συνεργασία με την transferwise για αποστολή εμβασμάτων εκτός Ευρώπης σε 7 διαφορετικές μετατροπές. Φυσικά όλο αυτό χρεώνεται με βάση την transferwise και δεν παρέχεται δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 μολις ανοιξα την εφαρμογη και μου εβγαλε κατι να αλλαξω τον παλιο μου λογαριασμο.... κατι τετοιο..... δεν το καταλαβα γιατι ηταν στα γερμανικα τι ειναι αυτο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sahanaki4 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 εδω δεν υπαρχει καποια ενημερωση Ιδιες ενδειξεις σε ιστοσελιδα και εφαρμογη κινητου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 μολις ανοιξα την εφαρμογη και μου εβγαλε κατι να αλλαξω τον παλιο μου λογαριασμο.... κατι τετοιο..... δεν το καταλαβα γιατι ηταν στα γερμανικα τι ειναι αυτο?? Δεν μου έβγαλε ούτε εμένα τίποτα. Ούτε στο κινητό ούτε στο PC σήμερα που λόγκαρα. Πάντως αυτό με τα μισά μεταφρασμένα στα Αγγλικά και τα άλλα μισά να παραμένουν Γερμανικά δίνει κακή εικόνα. Όταν επιλέγω Αγγλικά ως γλώσσα θέλω να τα βλέπω όλα στα Αγγλικά. Το πρώτο που μου χτύπησε άσχημα ήταν κατά την ταυτοποίηση που το κουμπί (και κάποιες άλλες επιλογές) που έπρεπε να πατήσω αφού εισάγω τον κωδικό του sms ήταν στα Γερμανικά και ούτε κατάλαβα τι έλεγε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 ηρθε ενημερωση σημερα.... αλλα οι αλλαγες ειναι στα Γερμανικα.... καποιος να τις αναφερει?? Ενημερωση που; Την μονη ενημερωση που βλεπω ειναι στην εφαρμογη και αναφερει για την transferwise που ειπε και ο noah.johnson. Σε αυτη την ενημερωση αναφερεσαι; Γιατι δεν βλεπω πουθενα Γερμανικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis_supernatural Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Ενημερωση που; Την μονη ενημερωση που βλεπω ειναι στην εφαρμογη και αναφερει για την transferwise που ειπε και ο noah.johnson. Σε αυτη την ενημερωση αναφερεσαι; Γιατι δεν βλεπω πουθενα Γερμανικα. την πρωτη φορα που ανοιξα την εφαρμογη μετα την ενημερωση.. (εχω iphone αν παιζει καποιο ρολο) μου εβγαλε ενα pop up στα Γερμανικα και απο τα λιγα που καταλαβα ελεγε οτι ειναι ευκολο να μεταφερεις τον παλιο λογαριασμο σου εδω.... πατησα το επομενο και με εβγαλε σε μια αλλη φορμα να βαλω iban αλλα το εκλεισα... μετα δε μου το ξαναεμφανισε.... μηπως ειναι καμια νεα υπηρεσια να βαλεις καποιον λογαριασμο απο αλλη τραπεζα? δεν μπορω να βγαλω ακρη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2016 Εμένα μου ζήτησε να δημιουργήσω ξανά pin για μεταφορές. Περίεργο μου φάνηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Διαβαζω απο καποιον στο tsig.gr, οτι η ημερησια αναληψη απο ατμ ειναι στα 600€ ακομα και αν εσυ εχεις βαλει οριο τα 2500€. Το λεω για να το εχει υποψη του οποιος χρειαστει παραπανω χρηματα μη και μεινει ξεκρεμαστος. Δεν ξερω κατα ποσο αξιοπιστο ειναι αυτο το σχολιο καθως προερχεται απο μια μονο μαρτυρια και μαλιστα απο ατομο με λιγα σχολια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noah.johnson Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 ενημερώνω ότι πριν λίγο πραγματοποίησα συναλλαγή με την transferwise. ουσιαστικά πρέπει να έχεις και εκεί έναν λογαριασμό με τα ίδια στοιχεία και μέσω της Ν26 γίνετε η σύζευξη των δυο υπηρεσιών. ουσιαστικά και συναλλαγή εκτός Ν26 μπορείς να κάνεις στην tranferwise χρησιμοποιώντας μια οποιαδήποτε κάρτα. (εξωτερικού λόγο cc.) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2016 Σε εμένα πάντως δεν έχει βγάλει για αλλαγή των όρων. Ούτε με μέιλ να με ενημερώσει. Το 600άρι δύσκολο μου φαίνεται να ισχύει. Συμπλήρωσα και το ερωτηματολόγιο που έστειλαν. Στα πρόσθετα ζήτησα 1)μετάφραση όλα στα αγγλικά και με τόσους Έλληνες να βάλουν και ελληνικά. 2) να μπει στην εφαρμογή ρύθμιση ορίου για διαδικτυακές αγορές 3) να φαίνονται στην εφαρμογή οι ισοτιμίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα