molot12 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Κυρίως από Ελληνικές τράπεζες παιρνουν τα στοιχεία διαφημιστικές εταιρείες στην Ελλάδα για προσφορες σε ρευμα, τηλεφωνία κλπ μέσω καποιου καλοθελητη υπαλληλου με το αζημίωτο φυσικά. Για τα τηλέφωνα από εξωτερικό - forex υπευθυνο είναι το φατσοβιβλιο Facebook μέσω messenger και λέξεων κλειδιών που αυτοματοποιημενα από μια συνομιλία εντοπίζουν πιθανους πελάτες. Αν δεν πιστευετε δοκιμάστε το😄. Ανοίξτε μια συζήτηση στο messenger με γνωστό σας για μετοχές η κρυπτονομισματα και θα αρχίσουν τα τηλεφωνα σε λίγο και στους δυο σας. 1
spartak1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 57 λεπτά πριν, molot12 είπε Κυρίως από Ελληνικές τράπεζες παιρνουν τα στοιχεία διαφημιστικές εταιρείες στην Ελλάδα για προσφορες σε ρευμα, τηλεφωνία κλπ μέσω καποιου καλοθελητη υπαλληλου με το αζημίωτο φυσικά. Για τα τηλέφωνα από εξωτερικό - forex υπευθυνο είναι το φατσοβιβλιο Facebook μέσω messenger και λέξεων κλειδιών που αυτοματοποιημενα από μια συνομιλία εντοπίζουν πιθανους πελάτες. Αν δεν πιστευετε δοκιμάστε το😄. Ανοίξτε μια συζήτηση στο messenger με γνωστό σας για μετοχές η κρυπτονομισματα και θα αρχίσουν τα τηλεφωνα σε λίγο και στους δυο σας. Εγω πάντως που δε χρησιμοποιώ fb και messenger Με έχουν καλέσει στο κινητο κάμποσες φορες. Αρα δεν πήραν απο εκεί τα στοιχεία μου. 1
Doubt Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Πριν από λίγο διάβαζα σχόλια σε μια εφαρμογή android με τέτοια παράπονα. Investing.com *Άσχετο. Χθες με πήραν στο κινητό για "50% στο ρεύμα και το αέριο" Σταθερό από 215
katsiletra Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μπορείτε να δηλώσετε στους παρόχους σας να εγγραφείτε στο Μητρώο 11 για να απαλλαγείτε από τέτοια φαινόμενα. Κι αν σας ξαναπάρουν μετά έχετε κάθε δικαίωμα για μήνυση και αποζημίωση.
yazidis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, katsiletra είπε Μπορείτε να δηλώσετε στους παρόχους σας να εγγραφείτε στο Μητρώο 11 για να απαλλαγείτε από τέτοια φαινόμενα. Κι αν σας ξαναπάρουν μετά έχετε κάθε δικαίωμα για μήνυση και αποζημίωση. Εγώ είμαι γραμμένος και εξακολουθούν να με παίρνουν. Στο κινητό από άλλες χώρες, Αγγλία, Γερμανια, Κύπρο.. Στο σταθερό ενώ έχω ενημερώσει πως είμαι στο μητρώο 11, εξακολουθεί ένα νούμερο να με παίρνει για τη Ζενίθ. Προφανώς είναι εξωτερικοί συνεργάτες, των οποίων δεν έχω τα στοιχεία. Έκανα καταγγελία στην ΕΕΤΤ κι αυτή έστειλε το αίτημα / καταγγελία στην Cosmote που είναι ο πάροχος μου, ο οποίος μα τη σειρα του με ενημέρωσε πως δεν έχουν στοιχεία για το εν λόγο νούμερο. εγω δηλαδή τώρα πως μπορώ να κάνω καταγγελία και που; Και πως θα κάνω μήνυση για τηλέφωνα από το εξωτερικό; Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2021 από yazidis 1 1
Doubt Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, yazidis είπε Και πως θα κάνω μήνυση για τηλέφωνα από το εξωτερικό; Μπορεί και να γίνεται, αλλά γιατί να μην ξεκινήσεις από εδώ; https://www.ofcom.org.uk/complaints
spartak1 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Doubt είπε Μπορεί και να γίνεται, αλλά γιατί να μην ξεκινήσεις από εδώ; https://www.ofcom.org.uk/complaints If you are receiving unwanted sales calls, contact the organisation calling you and tell them you don't want to be called, or register with the Telephone Preference Service (TPS). If the problem continues, complain to the TPS or the Information Commissioner’s Office (ICO). Φέξε μου και γλίστρισα...
molot12 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2021 Μήπως τα τελευταία σχόλια είναι εκτός θέματος ; μήπως ; 🤔 2 1 1
George! Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Αν κάνω μεταφορά χρημάτων από την Ν26 σε γερμανικό λογαριασμό, θα υπάρξει κάποια προμήθεια;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Όχι, κάνω αρκετά συχνά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (Ν26 σε DKB και Deutsche Bank) 1
George! Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 52 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Όχι, κάνω αρκετά συχνά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα (Ν26 σε DKB και Deutsche Bank) Ευχαριστώ πολύ! Στην HypoVereinsbank θέλω να κάνω μεταφορά για μία αγορά από autodoc.gr
9-11 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Πάει καιρός από την τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη N26 και δεν θυμάμαι: Η μεταφορά χρημάτων (σε νόμισμα €) προς Revolut έχει fees;
flyer Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, 9-11 είπε Πάει καιρός από την τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη N26 και δεν θυμάμαι: Η μεταφορά χρημάτων (σε νόμισμα €) προς Revolut έχει fees; Όχι δεν έχει. 1
George! Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Υπάρχει τρόπος να περάσουμε χρήματα στην Ν26 χωρίς προμήθεια και χωρίς χρήση της revolut; Και αν όχι, ποιος είναι ο πιο οικονομικός τρόπος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα