atrias Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έπρεπε; ναι βέβαια έπρεπε αφορούσε το "ίσως" που αναφέρεται στο παρακάτω μήνυμα Στις 18/2/2021 στις 3:31 ΠΜ, nek4d είπε Σημειωνοντας μονο οτι αποδεχεσαι το κοστος του διαβατηριου, συνδυαζομενο φυσικα και με χρηση του σε ταξιδια καθως και την συντομοτερη ημερομηνια ληξης του. Ισως ξαναζητηθει μετα νεο διαβατηριο. 1
Jimyo0 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Στις 17/2/2021 στις 4:04 ΜΜ, Striftos79 είπε Προσπάθησα να κάνω εγγραφή στο N26 και η διαδικασία κόλλησε στην ταυτοποίηση. Ύστερα από 3 ανεπιτυχείς προσπάθειες ταυτοποίησης, μου βγήκε επιλογή να γίνει live μέσω βιντεοκλήση. Όταν πήγα να το κάνω όμως, η επιλογή ταυτοποίησης με Ταυτότητα δεν ήταν διαθέσιμη. Όπως μου επιβεβαίωσε τόσο η κυρία στην βιντεοκλήση, όσο και το support chat, δεν δέχονται ελληνικές ταυτότητες. Δεν ξέρω αν αυτό ισχύει μόνο για εμένα (γιατί μου είχε ζητήσει στοιχεία πριν μου απαντήσει). Βαρέθηκα με τις πατσαβούρες ταυτότητες που έχουμε σε αύτη τη χώρα. Χθες πάντως εγω έκανα λογαριασμό με ταυτότητα κανονικότατα.Η αλήθεια ειναι ότι δύο φορές απέτυχε.Την τρίτη έγινε δοκιμή με δεδομένα και όχι Wi-Fi και όλα καλά.Επίσης Verified μεσα σε μία ώρα.Η Ταυτότητα μου εκδόθηκε το 2015 και έχει λατινικά ...Φαντάζομαι παίζει τον ρόλο του... 2
Striftos79 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Ευχαριστώ για την πληροφόρηση Jimyo0... Μου φαινεται πως θα μαλώσω μαζί τους πάλι. Η δική μου ταυτότηα είναι του 2009 και έχει επίσης λατινικούς χαρακτήρες. Δεν ηταν σίγουρα πρόβλημα με το internet, αφου το έπαιρνε κανονικά και μετά από κάποιες ώρες μου ερχόταν ειδοποίηση ότι πρέπει να το ξανακάνω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ότι φταει είναι ότι η δική μου ταυτότητα είναι λιγο τσαλακωμένη. Η δική σου σε τι κατάσταση είναι?
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Στις 24/2/2021 στις 9:05 ΠΜ, Striftos79 είπε Ευχαριστώ για την πληροφόρηση Jimyo0... Μου φαινεται πως θα μαλώσω μαζί τους πάλι. Η δική μου ταυτότηα είναι του 2009 και έχει επίσης λατινικούς χαρακτήρες. Δεν ηταν σίγουρα πρόβλημα με το internet, αφου το έπαιρνε κανονικά και μετά από κάποιες ώρες μου ερχόταν ειδοποίηση ότι πρέπει να το ξανακάνω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ότι φταει είναι ότι η δική μου ταυτότητα είναι λιγο τσαλακωμένη. Η δική σου σε τι κατάσταση είναι? Tυπωμένα τα στοιχεία ή χειρόγραφα;
Doubt Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Του 2009 θα είναι τυπωμένα οπωσδήποτε, μάλλον το "τσαλάκωμα" που λέει είναι το πρόβλημα.
sam sam Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2021 Στις 27/2/2021 στις 1:50 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Tυπωμένα τα στοιχεία ή χειρόγραφα; η δική μου που δέχθηκαν ήταν γραμμένα, σε γνωστό τυπωμένα
IoannisSM Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Παιδια η καρτα χρεωνεται πλεον 10 ευρω? εννοω οταν ανοιγεις λογαριασμο και στην στελνουν.
ioankav Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 20 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Παιδια η καρτα χρεωνεται πλεον 10 ευρω? εννοω οταν ανοιγεις λογαριασμο και στην στελνουν. Από όσο βλέπω, όταν ανοίγεις standard (free) account χρεώνουν 10 ευρώ για την αποστολή της φυσικής κάρτας. https://n26.com/en-eu/plans
IoannisSM Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ioankav είπε Από όσο βλέπω, όταν ανοίγεις standard (free) account χρεώνουν 10 ευρώ για την αποστολή της φυσικής κάρτας. https://n26.com/en-eu/plans Αυτό είδα κι εγώ. Νόμιζα ήταν δωρεάν. Δεν Είναι υποχρεωτική η φυσική κάρτα. Τωρα το ειδα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2021 από IoannisSM
Jimyo0 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Στις 24/2/2021 στις 11:05 ΠΜ, Striftos79 είπε Ευχαριστώ για την πληροφόρηση Jimyo0... Μου φαινεται πως θα μαλώσω μαζί τους πάλι. Η δική μου ταυτότηα είναι του 2009 και έχει επίσης λατινικούς χαρακτήρες. Δεν ηταν σίγουρα πρόβλημα με το internet, αφου το έπαιρνε κανονικά και μετά από κάποιες ώρες μου ερχόταν ειδοποίηση ότι πρέπει να το ξανακάνω. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ότι φταει είναι ότι η δική μου ταυτότητα είναι λιγο τσαλακωμένη. Η δική σου σε τι κατάσταση είναι? Η δική μου είναι σε καλή κατάσταση γενικά με τυπωμένα γράμματα...Μου έκανε εντύπωση που έγινε verified τόσο γρήγορα η αλήθεια.Όσο για την κάρτα η N26 θέλει 10 ευρώ για να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό γενικά.Την κάρτα την στέλνει δωρεαν απο όσο κατάλαβα...Εγώ περιμένω την δική μου και απο τα 50 ευρώ που έκανα κατάθεση δεν μου πήραν τπτ τουλάχιστον.Δεν ξέρω αν πάρουν μετά. Λογικά το κάνουν για να μην έχουν λογαριασμούς activated εντελώς unused και επιπλέον να σε αξιολογήσουν σαν πελάτη.Α και μέχρι να έρθει η φυσικη κάρτα μπορείς να χρησιμοποιείς την virtual φυσικά..Αυτά! 1
IoannisSM Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Με έπαιρνε τηλέφωνο αριθμός από Λονδίνο. Υπάρχει περίπτωση να είναι από την τράπεζα; γενικά, πως επικοινωνούν μαζί μας;
vagstef Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 15 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Με έπαιρνε τηλέφωνο αριθμός από Λονδίνο. Υπάρχει περίπτωση να είναι από την τράπεζα; γενικά, πως επικοινωνούν μαζί μας; από Λονδίνο περίεργο γιατί πλέον δεν δραστηριοποιείται εκεί. εμένα με έχει πάρει η Curve από Λονδίνο για ένα θέμα της κάρτας.
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 28 λεπτά πριν, IoannisSM είπε Με έπαιρνε τηλέφωνο αριθμός από Λονδίνο. Υπάρχει περίπτωση να είναι από την τράπεζα; γενικά, πως επικοινωνούν μαζί μας; το πιο πιθανό να ήταν φορεξ κλπ 2
atrias Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Στις 9/3/2021 στις 12:59 ΠΜ, Ukforthemoment είπε το πιο πιθανό να ήταν φορεξ κλπ το ρημάδι το forex το βρίσκει λέτε το τηλέφωνο από τα στοιχεία επικοινωνίας που έχουν δοθεί σε τέτοιες κάρτες n26 / revolut / κλπ ?
yazidis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Πάντως και εμένα με έχουν ταράξει στα τηλέφωνα και φυσικά τα μασάνε όταν ρωτάω που βρήκανε τα στοιχεία μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα