runner69 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Ναι, δοκιμασμενα, προχωρα. Φεβρουαριο 2017 ανοιξα εγω λογαριασμό. Δεν μου εχουν ζητησει τιποτα. Μονο τιμολογιο απο καποιες επαναλαμβανομενες πληρωμες εκτος ΕΕ Από Φεβρουαριο του 2016 εχω ανοιξει και ομως μου εχει ζητησει-βαλει tax id χωρίς να έχω "υποπτη" συναλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δεν ζητάει με την εγγραφή, στέλνουν email μετά. Τουλάχιστον έτσι έγινε σε μένα, εγγραφή 2018 αν θυμάμαι καλά, τότε που αποδέχτηκαν τις ελληνικές ταυτότητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CptBill Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Αν και φανταζομαι εχει συζητηθει, η αναληψη απο ελληνικο atm ποσο χρεωνεται ως extra ποσο? Μιλαμε για αναληψη των 400€. Υπαρχει καποια τραπεζα που να χρεωνει λιγοτερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christou Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 στις συστημικες τραπεζες 2-3 ευρω νομιζω. εχει αναφερθει εδω οτι η optima ακομα δεν χρεωνει προμηθεια. δεν το εχω δοκιμασει ο ιδιος ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, CptBill είπε Αν και φανταζομαι εχει συζητηθει, η αναληψη απο ελληνικο atm ποσο χρεωνεται ως extra ποσο? Μιλαμε για αναληψη των 400€. Υπαρχει καποια τραπεζα που να χρεωνει λιγοτερο? Mπορείς να σηκώσεις μονοκόμματα 400€?(ρωτάω γιατί πχ η monese αφήνει μέχρι 300€ την ημέρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι καλή σαν ιδέα να χρησιμοποιήσεις την Ν26 ή κάποια παρόμοια τράπεζα του εξωτερικού, απλά για να έχεις τις καταθέσεις σου? Δε μιλάμε για τίποτα τρελά ποσά να τα πάμε Ελβετία, αλλά οι ελληνικές πια δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη ούτε για να χεις τη μισθοδοσία σου.. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από SakafliaC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χωρίς να το έχω ψάξει, αν έβαζα πολλά λεφτά σε τράπεζα fintech θα ήταν μόνο αν είχα pro account, γιατί αν γίνει τίποτα ενώ έχεις δωρεάν συνδρομή, με το support δε θα βγάλεις γρήγορα άκρη. Κακές κακές οι ελληνικές τράπεζες, αλλά υπάρχουν παντού καταστήματα και τηλέφωνα για να πάρεις. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από yazidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δεν εχει.καμια διαφορα του να εχεις τις αποταμιεύσεις σου στην N26 η στις ελληνικές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Σε ενδιαφέρει η N26 μονο για να εισπράττεις χωρις να φαίνονται εδω οι αμοιβες. Τιποτε αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μπορείς ν ανοίξεις λογαριασμό σε οποιαδήποτε γερμανική τράπεζα ή γενικότερα ευρωπαική ή αυτή είναι η διαφορά των fintech? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fagoura Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Σε ενδιαφέρει η N26 μονο για να εισπράττεις χωρις να φαίνονται εδω οι αμοιβες. Τιποτε αλλο Φαινονται εδω κανονικοτατα, το σημειωνω μην νομιζει κανεις οτι ξεφευγει, κριμα ειναι να ταλαιπωρειται μετα απο χρονια εν αγνοια του τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Η σωστη εκφραση μαλλον ειναι " δυναται να φανουν και εδω". Πρακτικά για χαμηλα ποσα δεν θα ασχοληθει κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Σε ένα υποθετικό σενάριο κουρέματος καταθέσεων για παράδειγμα θα την φας και αν τα έχεις στη N26? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Κουρεμα καταθεσεων στην Γερμανία????!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Στην Ελλάδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα