turbat0s Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Ναι οι γερμανικές τράπεζες κάνουν μόνες τους τα "κόλπα", δεν επιτρέπουν στους πελάτες τους να κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Janedoe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Kαλησπερα παιδια. Εδω και 3 μηνες εχω ανοιξει και εγω ν26 επειδη που και που κανω καποια project freelancing. Τα ποσα δεν ειναι μεγαλα κ οπως καταλαβαινετε δε με συμφερει το μπλοκακι. Χρησιμοποιω την τραπεζα μεταφεροντας απο paypal και σημερα μου ηρθε και εμενα το ιδιο email για tax id. Τι με συμβουλευετε παρακαλω; Σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 6 minutes ago, Janedoe said: Kαλησπερα παιδια. Εδω και 3 μηνες εχω ανοιξει και εγω ν26 επειδη που και που κανω καποια project freelancing. Τα ποσα δεν ειναι μεγαλα κ οπως καταλαβαινετε δε με συμφερει το μπλοκακι. Χρησιμοποιω την τραπεζα μεταφεροντας απο paypal και σημερα μου ηρθε και εμενα το ιδιο email για tax id. Τι με συμβουλευετε παρακαλω; Σας ευχαριστω Να καταχωρίσεις το tax id. Κάποιος παλιότερα είχε αναφέρει ότι μεταφορές που έκανε από paypal σε N26 του μπλόκαραν τον λογαριασμό. Επίσης άνοιξε και σε άλλες όπως revolut, monese, vivid money και στέλνε τα ποσά εναλλάξ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Janedoe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 52 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Να καταχωρίσεις το tax id. Κάποιος παλιότερα είχε αναφέρει ότι μεταφορές που έκανε από paypal σε N26 του μπλόκαραν τον λογαριασμό. Επίσης άνοιξε και σε άλλες όπως revolut, monese, vivid money και στέλνε τα ποσά εναλλάξ. Ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Revolut εχω ανοιξει ναι με τις αλλες δεν εχω ψαχτει ακομα. Απλως αγχωθηκα λιγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V3NDETTA Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Να καταχωρίσεις το tax id. Κάποιος παλιότερα είχε αναφέρει ότι μεταφορές που έκανε από paypal σε N26 του μπλόκαραν τον λογαριασμό. Επίσης άνοιξε και σε άλλες όπως revolut, monese, vivid money και στέλνε τα ποσά εναλλάξ. Δηλαδή εαν καταχωρήσεις το tax id όλα κομπλέ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 3 minutes ago, V3NDETTA said: Δηλαδή εαν καταχωρήσεις το tax id όλα κομπλέ??? Όχι, αλλά πόσο μάλλον εάν δεν καταχωρίσεις. Κάποιες υπηρεσίες σου διαγράφουν εντελώς τον λογαριασμό εάν δεν καταχωρίσεις το tax id εντός του χρονοδιαγράμματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Janedoe Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Όχι, αλλά πόσο μάλλον εάν δεν καταχωρίσεις. Κάποιες υπηρεσίες σου διαγράφουν εντελώς τον λογαριασμό εάν δεν καταχωρίσεις το tax id εντός του χρονοδιαγράμματος. Το email δεν αναφερει καποιο χρονικο περιθωριο, μπορω να το βρω καπου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xx1100 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Στις 5/12/2020 στις 8:50 ΠΜ, Doubt είπε Δεν πάει έτσι. Στέλνεις 20, φτάνουν 20 και ο λογαριασμός σου χρεώνεται 21. Η ελληνική τράπεζα κρατάει το 1 ευρώ. Ναι, νομίζω το ίδιο συμβαίνει και όταν στέλνεις έμβασμα (από Πειραιώς τουλάχιστον) στην Ν26: κρατάει 1€/συναλλαγή και φαίνεται σε 1-2 μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στους παλιους.πελατες οπως εγω δεν εχουν ζητησει tax id. Μολις εγινε λιγο πιο διασημη και ακουστηκε άρχισαν να ζητανε. Ανοιξε επισης.και στη Leopay\icard και γραψου και στην Xolo Go για τα freelance σου. Προσπαθησε να μοιραζεις τα ποσα. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2020 από Fotis_Greece Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Έχω κάνει Ν26 από τις αρχές του 2017 νομίζω, και από τότε μου είχαν ζητήσει ΑΦΜ. Πόσο πιο παλιά έκανες και δε σου ζήτησαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Janedoe Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Στους παλιους.πελατες οπως εγω δεν εχουν ζητησει tax id. Μολις εγινε λιγο πιο διασημη και ακουστηκε άρχισαν να ζητανε. Ανοιξε επισης.και στη Leopay\icard και γραψου και στην Xolo Go για τα freelance σου. Προσπαθησε να μοιραζεις τα ποσα. Σ ευχαριστω, τα εχετε δοκιμασει αυτα τα 2; δεν τα ξερω κ φοβαμαι αλλα θα τα ψαξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Ναι, δοκιμασμενα, προχωρα. Φεβρουαριο 2017 ανοιξα εγω λογαριασμό. Δεν μου εχουν ζητησει τιποτα. Μονο τιμολογιο απο καποιες επαναλαμβανομενες πληρωμες εκτος ΕΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Janedoe Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε Ναι, δοκιμασμενα, προχωρα. Φεβρουαριο 2017 ανοιξα εγω λογαριασμό. Δεν μου εχουν ζητησει τιποτα. Μονο τιμολογιο απο καποιες επαναλαμβανομενες πληρωμες εκτος ΕΕ Ευχαριστω πολυ! Αν βρω κ καποιον καλο λογιστη να ξερει θελω να το κανω σωστα για να μην αγχωνομαι καθε τρεις και λιγο 🙈 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Για τo Xolo Go δεν θες λογιστή?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Janedoe Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε Για τo Xolo Go δεν θες λογιστή?? Οχι εννοω για το freelancing αν παει καλυτερα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα