Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Kαλησπερα παιδια. Εδω και 3 μηνες εχω ανοιξει και εγω ν26 επειδη που και που κανω καποια project freelancing. Τα ποσα δεν ειναι μεγαλα κ οπως καταλαβαινετε δε με συμφερει το μπλοκακι. Χρησιμοποιω την τραπεζα μεταφεροντας απο paypal και σημερα μου ηρθε και εμενα το ιδιο email για tax id. Τι με συμβουλευετε παρακαλω;

Σας ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 minutes ago, Janedoe said:

Kαλησπερα παιδια. Εδω και 3 μηνες εχω ανοιξει και εγω ν26 επειδη που και που κανω καποια project freelancing. Τα ποσα δεν ειναι μεγαλα κ οπως καταλαβαινετε δε με συμφερει το μπλοκακι. Χρησιμοποιω την τραπεζα μεταφεροντας απο paypal και σημερα μου ηρθε και εμενα το ιδιο email για tax id. Τι με συμβουλευετε παρακαλω;

Σας ευχαριστω

Να καταχωρίσεις το tax id. 
Κάποιος παλιότερα είχε αναφέρει ότι μεταφορές που έκανε από paypal σε N26 του μπλόκαραν τον λογαριασμό.

Επίσης άνοιξε και σε άλλες όπως revolut, monese, vivid money και στέλνε τα ποσά εναλλάξ. 

52 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Κάποιος παλιότερα είχε αναφέρει ότι μεταφορές που έκανε από paypal σε N26 του μπλόκαραν τον λογαριασμό.

Επίσης άνοιξε και σε άλλες όπως revolut, monese, vivid money και στέλνε τα ποσά εναλλάξ. 

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση!  Revolut εχω ανοιξει ναι με τις αλλες δεν εχω ψαχτει ακομα.

Απλως αγχωθηκα λιγο...

1 ώρα πριν, Hapatingo είπε

Δηλαδή εαν καταχωρήσεις το tax id όλα κομπλέ??? 

3 minutes ago, V3NDETTA said:

Δηλαδή εαν καταχωρήσεις το tax id όλα κομπλέ??? 

Όχι, αλλά πόσο μάλλον εάν δεν καταχωρίσεις. Κάποιες υπηρεσίες σου διαγράφουν εντελώς τον λογαριασμό εάν δεν καταχωρίσεις το tax id εντός του χρονοδιαγράμματος.

15 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Όχι, αλλά πόσο μάλλον εάν δεν καταχωρίσεις. Κάποιες υπηρεσίες σου διαγράφουν εντελώς τον λογαριασμό εάν δεν καταχωρίσεις το tax id εντός του χρονοδιαγράμματος.

Το email δεν αναφερει καποιο χρονικο περιθωριο, μπορω να το βρω καπου;

Στις 5/12/2020 στις 8:50 ΠΜ, Doubt είπε

Δεν πάει έτσι. Στέλνεις 20, φτάνουν 20 και ο λογαριασμός σου χρεώνεται 21. Η ελληνική τράπεζα κρατάει το 1 ευρώ.

Ναι, νομίζω το ίδιο συμβαίνει και όταν στέλνεις έμβασμα (από Πειραιώς τουλάχιστον) στην Ν26: κρατάει 1€/συναλλαγή και φαίνεται σε 1-2 μέρες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στους παλιους.πελατες οπως εγω δεν εχουν ζητησει tax id. Μολις εγινε λιγο πιο διασημη και ακουστηκε άρχισαν να ζητανε. Ανοιξε επισης.και στη Leopay\icard και γραψου και στην Xolo Go για τα freelance σου.

Προσπαθησε να μοιραζεις τα ποσα.

Επεξ/σία από Fotis_Greece

2 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε

Στους παλιους.πελατες οπως εγω δεν εχουν ζητησει tax id. Μολις εγινε λιγο πιο διασημη και ακουστηκε άρχισαν να ζητανε. Ανοιξε επισης.και στη Leopay\icard και γραψου και στην Xolo Go για τα freelance σου.

Προσπαθησε να μοιραζεις τα ποσα.

Σ ευχαριστω,  τα εχετε δοκιμασει αυτα τα 2;  δεν τα ξερω κ φοβαμαι αλλα θα τα ψαξω

Ναι, δοκιμασμενα, προχωρα.

Φεβρουαριο 2017 ανοιξα εγω λογαριασμό. Δεν μου εχουν ζητησει τιποτα. Μονο τιμολογιο απο καποιες επαναλαμβανομενες πληρωμες εκτος ΕΕ

2 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε

Ναι, δοκιμασμενα, προχωρα.

Φεβρουαριο 2017 ανοιξα εγω λογαριασμό. Δεν μου εχουν ζητησει τιποτα. Μονο τιμολογιο απο καποιες επαναλαμβανομενες πληρωμες εκτος ΕΕ

Ευχαριστω πολυ! Αν βρω κ καποιον καλο λογιστη να ξερει θελω να το κανω σωστα για να μην αγχωνομαι καθε τρεις και λιγο 🙈

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...