Pater77 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Τα 500€/μήνα είναι ανά Customer ID και όχι ανά ΑΦΜ. Customer ID σημαίνει "ταυτότητα πελάτη" σε κάθε τράπεζα, δηλαδή ο ίδιος πελάτης μπορεί να στέλνει 500€/μήνα μόνο από ένα λογαριασμό που έχει στην ίδια τράπεζα, αλλά, φυσικά, μπορεί να στέλνει και από άλλες τράπεζες μόνον από ένα λογαριασμό από όσους πιθανόν έχει. Στην alpha μου ακύρωσαν μεταφορά γιατί κάλυπτα το ποσό από μεταφορά που είχα κάνει από εθνική όταν τους πήρα τηλ να δω το λόγο μου είπαν αυτό με το ΑΦΜ αν μου είπαν μπιπ σας λέω μπιπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leon00 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Καλησπερα Πηγα και εβαλα την καρτα σε ενα ατμ πειραιως εκανα αναληψη 20 ευρω αλλα - το χαρτακι που εβγαλε δεν ειχε το υπολοιπο μονο την αναληψη - οταν ζητησα ερωτηση υπολοιπου (και σε καρτα,και τρεχουμενο και ταμευτηριου) μου εβγαλε μηνυμα "λυπουμαστε δε μπορουμε..." ξερει κανεις γιατι δε βγαζει πληροφοριες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Αν βάλεις κάρτα της Γιούρομπανκ ή της Εθνικής σε ατμ Πειραιώς, θα σου βγάλει τέτοιες πληροφορίες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leon00 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 μιλας με γριφους γεροντα δε γνωριζω (δεν εχω βαλει ποτε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 μιλας με γριφους γεροντα δε γνωριζω (δεν εχω βαλει ποτε) Η απάντηση είναι ότι δε θα σου βγάλει. Για τον ίδιο λόγο δε θα σου βγάλει και η Γερμανική κάρτα υπόλοιπο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leon00 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Η απάντηση είναι ότι δε θα σου βγάλει. Για τον ίδιο λόγο δε θα σου βγάλει και η Γερμανική κάρτα υπόλοιπο αρα δουλευει οκ και δεν υπαρχει καποιο θεμα σ'ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theopan Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2016 Εκτός από το διαβατήριο κατά το verification δεν θέλουν τίποτα άλλο (έγγραφο για διεύθυνση κατοικίας π.χ.) αυτοί στη N26; Παρά το ότι δεν μου αρέσει ο τρόπος που χρησιμοποιούν και είναι και Γερμανική τράπεζα, σκέφτομαι να προχωρήσω τη διαδικασία γιατί η εγγύηση καταθέσεων που δίνουν είναι κάτι και δεν είναι για να μένει ούτε σεντ στις Ελληνικές τράπεζες πλέον πέρα από τα απολύτως απαραίτητα για όποιες πληρωμές "υποχρεώσεων" και μόνο αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Εκτός από το διαβατήριο κατά το verification δεν θέλουν τίποτα άλλο (έγγραφο για διεύθυνση κατοικίας π.χ.) αυτοί στη N26; Παρά το ότι δεν μου αρέσει ο τρόπος που χρησιμοποιούν και είναι και Γερμανική τράπεζα, σκέφτομαι να προχωρήσω τη διαδικασία γιατί η εγγύηση καταθέσεων που δίνουν είναι κάτι και δεν είναι για να μένει ούτε σεντ στις Ελληνικές τράπεζες πλέον πέρα από τα απολύτως απαραίτητα για όποιες πληρωμές "υποχρεώσεων" και μόνο αυτά. Οχι, απλα και μια πιστοποιηση του κινητου σου τηλεφωνου με εναν κωδικο που θα σου στειλουν κατα τη διαρκεια της συνομιλιας και θα πρεπει να τον πληκτρολογησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas77733 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τα 500€/μήνα είναι ανά Customer ID και όχι ανά ΑΦΜ. Customer ID σημαίνει "ταυτότητα πελάτη" σε κάθε τράπεζα, δηλαδή ο ίδιος πελάτης μπορεί να στέλνει 500€/μήνα μόνο από ένα λογαριασμό που έχει στην ίδια τράπεζα, αλλά, φυσικά, μπορεί να στέλνει και από άλλες τράπεζες μόνον από ένα λογαριασμό από όσους πιθανόν έχει. Τελικά ξέρουμε αν ισχύει αυτό που λέει εδώ από πάνω η αν ισχύει το ανά αφμ που λέει παρακάτω κάποιος? (γτ άλλο 4*500 το μήνα και άλλο μόνο 500 δεν αξίζει). Επίσης η κάλυψη των 100.000 € από Γερμανικό δημόσιο είναι τσεκαρισμενη από κάποιο επίσημο χαρτί? Όπως καταλάβατε το θέλω να δίωξω από ελληνικές τράπεζες ότι χρήματα έχω.. Μιλαμε για πόσο τάξης 20.000€. Υπάρχει τρόπος στο άνοιγμα να βάλω και συνδικαιουχο? Και τέλος αν ταυτόχρονα με τα εμβασματα των 500€ κάνω και ανάληψη το εβδομαδιαίο όριο των 420€ υπάρχει κάποιος τρόπος αυτά τα λεφτά πχ 1600€ κάθε μήνα να τα καταθέσω στη number 26 για να επιταχυνω την διαδικασία (λογικά όχι απλά λέω μην έχετε βρει κάποιο έξυπνο τρόπο κάποιος γιατί μέχρι στιγμής μόνο την revolut είχα για αγορές κλπ ) Σας ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbat0s Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή έχεις από 5000 σε 4 διαφορετικές τράπεζες? Φαντάζεσαι να φτάσει το κούρεμα (εάν βέβαια γίνει) τόσο χαμηλά? Άλλωστε υπάρχει και από το ελληνικό δημόσιο κάλυψη για έως 100.000 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisgd Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Τελικά ξέρουμε αν ισχύει αυτό που λέει εδώ από πάνω η αν ισχύει το ανά αφμ που λέει παρακάτω κάποιος? (γτ άλλο 4*500 το μήνα και άλλο μόνο 500 δεν αξίζει). Tα 500 είναι ανά τράπεζα, ανά μήνα, άρα το 4*500 ή 5*500 βάζω μέσα και την Αττικής είναι εφικτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδή έχεις από 5000 σε 4 διαφορετικές τράπεζες? Φαντάζεσαι να φτάσει το κούρεμα (εάν βέβαια γίνει) τόσο χαμηλά? Άλλωστε υπάρχει και από το ελληνικό δημόσιο κάλυψη για έως 100.000 Αν φταναμε σε σημειο να γινει κουρεμα στα 5 ή στα 10 χιλιαδες €, θα γινοταν πολεμος εδω στην κυριολεξια. Προσωπικα δινω μηδενικη πιθανοτητα σε αυτο το σεναριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramolimento Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Εκανα εγγραφη, πηρα την καρτα , μπηκαν χρηματα στον λογαριασμο με μεταφορα ( ζητουσε διευθυνση και εβαλα της number26 - οχι την δικη μου - και ολα οκ ). Θα παω να κανω αναληψη απο ΑΤΜ. Απο αυτα που διαβασα πιο πριν , απο ΑΤΜ της Αλφα δεν υπηρχε κανενα προβλημα και καμμια εξτρα χρεωση , οποτε θα παω σε Αλφα. Το μονο που δεν βλεπω πουθενα ειναι το οριο αναληψης και αν ειναι μικρο πως μπορω να το αυξησω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Αν φταναμε σε σημειο να γινει κουρεμα στα 5 ή στα 10 χιλιαδες €, θα γινοταν πολεμος εδω στην κυριολεξια. Προσωπικα δινω μηδενικη πιθανοτητα σε αυτο το σεναριο. Εντάξει τα νούμερα είναι μικρά αφου πρόκειται για ευρώ, αν όμως μιλάμε για νέες δραχμές ; Τα νούμερα που θα προκύψουν θα είναι υψηλά ...οπότε όλοι είμαστε υποψήφιοι για κούρεμα ! διπλό Τελικά ξέρουμε αν ισχύει αυτό που λέει εδώ από πάνω η αν ισχύει το ανά αφμ που λέει παρακάτω κάποιος? (γτ άλλο 4*500 το μήνα και άλλο μόνο 500 δεν αξίζει). Επίσης η κάλυψη των 100.000 € από Γερμανικό δημόσιο είναι τσεκαρισμενη από κάποιο επίσημο χαρτί? Όπως καταλάβατε το θέλω να δίωξω από ελληνικές τράπεζες ότι χρήματα έχω.. Μιλαμε για πόσο τάξης 20.000€. Υπάρχει τρόπος στο άνοιγμα να βάλω και συνδικαιουχο? Και τέλος αν ταυτόχρονα με τα εμβασματα των 500€ κάνω και ανάληψη το εβδομαδιαίο όριο των 420€ υπάρχει κάποιος τρόπος αυτά τα λεφτά πχ 1600€ κάθε μήνα να τα καταθέσω στη number 26 για να επιταχυνω την διαδικασία (λογικά όχι απλά λέω μην έχετε βρει κάποιο έξυπνο τρόπο κάποιος γιατί μέχρι στιγμής μόνο την revolut είχα για αγορές κλπ ) Σας ευχαριστώ πολύ Σοβαρά τώρα....θα καταθέσεις 20.000 euro σε μια εικονική virtual χρηματοοικονομική εταιρεία ; Αφου προφανώς έχεις διαβατήριο γιατι δεν πετάγεσαι ενα κοντινό ταξιδάκι εξωτερικο και να καταθέσεις κανονικά σε μια φυσική τράπεζα, ή ακόμα και στην γερμανική wirecard με την οποία συνεργάζεται η number26 (αν γίνεται ως πελάτης της, ρωτα τους) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
runner69 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2016 Εντάξει τα νούμερα είναι μικρά αφου πρόκειται για ευρώ, αν όμως μιλάμε για νέες δραχμές ; Τα νούμερα που θα προκύψουν θα είναι υψηλά ...οπότε όλοι είμαστε υποψήφιοι για κούρεμα ! διπλό Και αρα και παλι θα γινει πολεμος. Δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα