vagstef Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Και σε εμένα gpay λέει Εμενα οχι. 28 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Μπας και το έχει το κινητό στα αγγλικά; Εφτιαξα ενα νέο Gmail με χώρα Ελλάδα μιας και έχω και 2ο κινητο και βγαζει το σηματακι. Αλλα οκ ακομα δεν είναι διαθέσιμο στο play Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, vagstef είπε Εμενα οχι. Εφτιαξα ενα νέο Gmail με χώρα Ελλάδα μιας και έχω και 2ο κινητο και βγαζει το σηματακι. Αλλα οκ ακομα δεν είναι διαθέσιμο στο play Δεν μπορώ να βοηθησω παραπάνω γιατί εγω εχω σαν χωρα UK και το έχω και στα αγγλικά το κινητό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Και σε μενα GPay. Ειχα βαλει καποτε και μια Αγγλικη διευθυνση και εχει μεινει βασικη. Τι σημαινει ομως αυτο μετα? Βαζουμε καποια Ελληνικη καρτα και ενεργοποιουμε gpay η μονο με Αγγλικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oasisAthens Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Χμμμ και εμένα Gpay μου βγάζει δεν ξέρω τι έπρεπε να βγάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, oasisAthens είπε Χμμμ και εμένα Gpay μου βγάζει δεν ξέρω τι έπρεπε να βγάζει. βγάζει αυτό αλλά δε κάποιους λογαριασμούς Ελλάδας βγάζει το που σημαίνει ότι ενεργοποιείται σιγά σιγά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Θα αποφασίσουν τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t-shock Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2020 Ακόμα τίποτα όμως το Google Pay. Δεν μπαίνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Είμαι σίγουρος ότι θα χει ερωτηθεί ξανά, αλλά επειδή δε βρίσκω κάτι τώρα γνωρίζει κάνεις τις διαφορές μεταξύ Ν26 και Revo? Ποια απ τις 2 προτείνετε και γιατί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Τι προταση θες? Τραπεζες ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BMXakias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2020 Η μια σου ανοίγει iban Λιθουανίας πλέον και η άλλη iban Γερμανίας. Κάνε εγγραφή και στις δυο και δούλεψε οποία σε βολεύει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Νεός χρήστης στη Ν26, έκανα top up χθες το βράδυ μέσω τραπεζικού εμβάσματος, για να μου στείλουν την κάρτα. Σήμερα το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση από την ελληνική τράπεζα ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Τα χρήματα δεν έχουν φανεί ακόμα στη Ν26. Να ανησυχώ ή καθυστερεί λίγο η διαδικασία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagstef Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, r_line είπε Νεός χρήστης στη Ν26, έκανα top up χθες το βράδυ μέσω τραπεζικού εμβάσματος, για να μου στείλουν την κάρτα. Σήμερα το πρωί μου ήρθε ειδοποίηση από την ελληνική τράπεζα ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς. Τα χρήματα δεν έχουν φανεί ακόμα στη Ν26. Να ανησυχώ ή καθυστερεί λίγο η διαδικασία; Θελει 1-2 μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 45 λεπτά πριν, vagstef είπε Θελει 1-2 μερες Μια χαρά τότε. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Έχουμε καμια εξέλιξη για ανάληψη μετρητών απο ελληνικό ΑΤΜ χωρίς χρεώσεις? Οι συστημικές ακόμα χρεώνουν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Tsino είπε Έχουμε καμια εξέλιξη για ανάληψη μετρητών απο ελληνικό ΑΤΜ χωρίς χρεώσεις? Οι συστημικές ακόμα χρεώνουν ? εγω σημερα με μονεσε το εδωσα το τριευρω στην Πειραιώς.Πηγα σε eurobank πρωτα και μου έβγαλε ότι δεν υποστηρίζεται η καρτα απο το δικτυο της,η καρτα μου είναι mastercard . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα