Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

13 ώρες πριν, Funny__boy είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση απλά ρώτησα γιατί στην skrill πχ το μετράει σαν έξοδο αλλά είναι σαν προπληρωμένη η skrill ισως γι αυτό.

Στη skrill προφανώς στέλνεις στον Ελληνικό λογαριασμό όχι στο Γερμανικό. Γιαυτο στο μετράει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είδα σήμερα στο Wallet app του iPhone πως μια σειρά συναλλαγών που έχω κάνει με τη Ν26 και το κινητό βρίσκονται ακόμη σε pending status (πρώτη από αυτές πριν 7 ημέρες).

Επικοινώνησα με την υποστήριξη της Ν26 και μου είπαν πως είναι στο στάδιο που πρέπει ο έμπορος να κάνει claim των ποσών - κάτι που πρώτη φορά ακούω.

Ν' ανησυχώ; Ως τώρα δεν είχα κάποιο θέμα αλλά μου είπαν πως αν εντός 12 ημερών δε γίνει κίνηση, τα ποσά επιστρέφονται στον λογαριασμό μου.

6 ώρες πριν, Hellenicsun είπε

Είδα σήμερα στο Wallet app του iPhone πως μια σειρά συναλλαγών που έχω κάνει με τη Ν26 και το κινητό βρίσκονται ακόμη σε pending status (πρώτη από αυτές πριν 7 ημέρες).

Επικοινώνησα με την υποστήριξη της Ν26 και μου είπαν πως είναι στο στάδιο που πρέπει ο έμπορος να κάνει claim των ποσών - κάτι που πρώτη φορά ακούω.

Ν' ανησυχώ; Ως τώρα δεν είχα κάποιο θέμα αλλά μου είπαν πως αν εντός 12 ημερών δε γίνει κίνηση, τα ποσά επιστρέφονται στον λογαριασμό μου.

Θα τα πάρουν  μην αγχώνεσαι απλά είναι διαδικασία από γερμανική τράπεζα σε έλληνικο έμπορο γι αυτό και μερικοί έμποροι ρίχνουν άκυρο για τις ξένες κάρτες αλλά εσένα δεν σε ενδιέφερει. 

6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Να ανησυχείς για ποιο λόγο;Τι σε νοιάζει αν δεν τα ζητήσει ο έμπορος;

Με νοιάζει διότι οι έμποροι με τους οποίους συναλλάσσομαι με ξέρουν και τους ξέρω. Δε θα ήθελα να δημιουργηθεί κάποιο θέμα για το οποίο δε φταίω αλλά εγώ θα φάω την άρνηση στο τέλος.

9 λεπτά πριν, Funny__boy είπε

Θα τα πάρουν  μην αγχώνεσαι απλά είναι διαδικασία από γερμανική τράπεζα σε έλληνικο έμπορο γι αυτό και μερικοί έμποροι ρίχνουν άκυρο για τις ξένες κάρτες αλλά εσένα δεν σε ενδιέφερει. 

ΟΚ. Ευχαριστώ.

Σε κάθε περίπτωση ν' αναφέρω πως με εξαίρεση αυτά που παρατήρησα, από τότε που ξεκίνησα να πληρώνω μέσω του κινητού, δεν έχω αντιμετωπίσει θέμα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις ήρθε μέιλ που λέει ότι μπορώ να ενεργοποιησω την N26 στο google pay.

Here’s how it works:

48AC98_FFFFFF_1.png

Tap on the ‘Actions’ tab in the N26 app’s bottom navigation bar and select the card settings.

48AC98_FFFFFF_2.png

Tap “Add to Google Pay” and we’ll transport your details over automatically.

48AC98_FFFFFF_3.png

Confirm and start using right away.

When you’re ready to pay, just tap your phone to a compatible terminal that accepts contactless payments to complete your transaction.

Βέβαια στην εφαρμογή στο actions  δεν μου εμφανίζει την επιλογή ad to google pay.

Προσωπικα μικρό το κακό γιατί έχω την curve  συνδεδεμένη στο google pay άρα και οποιαδήποτε κάρτα κατέχω.

Έχει έρθει σε κάποιον άλλο το μέιλ;

Ή μήπως δεν είναι από την N26 στα αλήθεια;

Επεξ/σία από christou
  • Like 1

Ήρθε και σε εμένα πριν από λίγο και βγάζει και μήνυμα μέσα στην εφαρμογή. 

Ή το στέλνουν σε όλους ή σε λίγο θα ανοίξει το Google Pay στην Ελλάδα. 

Mπορείς να περάσεις το google pay στην Ελλάδα;

2 ώρες πριν, christou είπε

Μόλις ήρθε μέιλ που λέει ότι μπορώ να ενεργοποιησω την N26 στο google pay.

Here’s how it works:

48AC98_FFFFFF_1.png

Tap on the ‘Actions’ tab in the N26 app’s bottom navigation bar and select the card settings.

48AC98_FFFFFF_2.png

Tap “Add to Google Pay” and we’ll transport your details over automatically.

48AC98_FFFFFF_3.png

Confirm and start using right away.

When you’re ready to pay, just tap your phone to a compatible terminal that accepts contactless payments to complete your transaction.

Βέβαια στην εφαρμογή στο actions  δεν μου εμφανίζει την επιλογή ad to google pay.

Προσωπικα μικρό το κακό γιατί έχω την curve  συνδεδεμένη στο google pay άρα και οποιαδήποτε κάρτα κατέχω.

Έχει έρθει σε κάποιον άλλο το μέιλ;

Ή μήπως δεν είναι από την N26 στα αλήθεια;

Για κοίτα στο actions -manage your cards -card settings-Settings .Τουλάχιστον εμένα εκεί το έχει.Να έχεις και την τελευταία έκδοση φυσικά της εφαρμογής.

3,39,0 είναι η έκδοση της εφαρμογής που εχω και ναι εκεί που λες δεν εχω καποια επιλογη σχετικα.

Πιθανον να μην μου έχει έρθει η ενημερωσση της εφαρμογής ακόμα. Στο playstore παντως δεν έχει ενημέρωση διαθεσιμη

Στο chat που μίλησα μου είπε ότι ήρθε κατά λάθος, πρακτικά το έστειλαν σε όλους όσους έχουν Android.

Ίσως βέβαια να ανοίξει η λειτουργία του στη χώρα μας και να μην τους έχουν ενημερώσει. 

43 λεπτά πριν, christou είπε

3,39,0 είναι η έκδοση της εφαρμογής που εχω και ναι εκεί που λες δεν εχω καποια επιλογη σχετικα.

Πιθανον να μην μου έχει έρθει η ενημερωσση της εφαρμογής ακόμα. Στο playstore παντως δεν έχει ενημέρωση διαθεσιμη

Εγώ είμαι Αγγλία και την έχω την Ν26 απο την άνοιξη στο google pay .Βεβαια δεν είχε  επιλογή πριν να το κάνεις μέσω της εφαρμογής.

Πριν κανα 2μηνο είχε εμφανιστεί το κουμπί για να την περάσεις. Μετά από λίγες μέρες το έβγαλαν. Κάτι θα σημαίνουν όλα αυτά

Πάντως για να εμφανιστεί το κουμπί δεν χρειάζεται νέ έκδοση. Είναι δυναμικό

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Πολυ καλο. Αν και απο τους πρώτους πελατες στην Ελλαδα, ακομα δεν εχω καταλάβει εαν μπορούμε να κανουμε τους λογαριασμούς μας σε business.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...