Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια, η N26 ειναι μια χαρα τραπεζα. Μην το ψαχνετε. Πιθανων να μην κανει για αλλα κολπα που μπορει να ψαχνεται ο καθενας, αλλα για τραπεζα και οι υπηρεσιες που δινει ειναι μια χαρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 minutes ago, Fotis_Greece said:

Παιδια, η N26 ειναι μια χαρα τραπεζα. Μην το ψαχνετε. Πιθανων να μην κανει για αλλα κολπα που μπορει να ψαχνεται ο καθενας, αλλα για τραπεζα και οι υπηρεσιες που δινει ειναι μια χαρα.

Για την ώρα είναι εντάξει. Εάν όμως αποκτήσει παράρτημα στην Ελλάδα, δηλαδή άδεια για ηλεκτρονικό χρήμα τότε δεν θα διαφέρει από τις ελληνικές τράπεζες.

https://thebanks.eu/search?bank=N26&country=

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αδεια για ηλ.χρημα εχει ηδη και για την Ελλαδα. αν δεν ειχε κανεις απο την Ελλαδα δεν θα μπορουσε να χρησιμοποιησει τις υπηρεσιες της

προφανως εννοεις υποκαταστημα στην ελλαδα ωστε να παρεχει GR IBAN

Επεξ/σία από Επισκέπτης

11 hours ago, VICKR said:

αδεια για ηλ.χρημα εχει ηδη και για την Ελλαδα. αν δεν ειχε κανεις απο την Ελλαδα δεν θα μπορουσε να χρησιμοποιησει τις υπηρεσιες της

προφανως εννοεις υποκαταστημα στην ελλαδα ωστε να παρεχει GR IBAN

Όχι δεν έχει άδεια, η άδεια είναι διαφορετικό από το passporting.
Τις υπηρεσίες τις απολαμβάνουμε ως κάτοικοι ΕΕ. 
Άδεια ηλεκτρονικού χρήματος όπως η VIVA με τοπικό bic αδειοδοτημένο από την εκάστοτε χώρα.

Καλημέρα σε όλους
Η Ν26 φαίνεται πράγματι μια καλή κάρτα, αλλά και μόνο που είναι Γερμανικής Τράπεζας ρε παιδιά, με απωθεί σαν επιλογή. Δε μπορώ να εμπιστευτώ αυτούς που κάνουν κουμάντο στην οικονομία όλης της Ευρώπης γιατί ξέρω ότι είναι αρπακτικά και δυνάστες. Ξέρω ότι αργά ή γρήγορα θα σου την φέρουν!

Κι επειδή προσωπικά θέλω να την συνδέσω με κρυπτονομίσματα, προσανατολίζομαι στη revolut η οποία αφενός ανταγωνίζεται αντάξια την Ν26 σε παροχές κι αφετέρου βλέπω πως χειρίζεται ιδιαίτερα το θέμα cryptocoins. Κάποιοι φίλοι που ασχολούνται με ψηφιακά νομίσματα παρήγγειλαν την κάρτα της Weststein και περιμένω να δω αν κάνει όλα όσα υπόσχεται και αν συμφέρει.

10 λεπτά πριν, feisar είπε

Καλημέρα σε όλους
Η Ν26 φαίνεται πράγματι μια καλή κάρτα, αλλά και μόνο που είναι Γερμανικής Τράπεζας ρε παιδιά, με απωθεί σαν επιλογή. Δε μπορώ να εμπιστευτώ αυτούς που κάνουν κουμάντο στην οικονομία όλης της Ευρώπης γιατί ξέρω ότι είναι αρπακτικά και δυνάστες. Ξέρω ότι αργά ή γρήγορα θα σου την φέρουν!

Κι επειδή προσωπικά θέλω να την συνδέσω με κρυπτονομίσματα, προσανατολίζομαι στη revolut η οποία αφενός ανταγωνίζεται αντάξια την Ν26 σε παροχές κι αφετέρου βλέπω πως χειρίζεται ιδιαίτερα το θέμα cryptocoins. Κάποιοι φίλοι που ασχολούνται με ψηφιακά νομίσματα παρήγγειλαν την κάρτα της Weststein και περιμένω να δω αν κάνει όλα όσα υπόσχεται και αν συμφέρει.

Και τα κρυπτονομίσματα ποιος τα διαχειρίζεται νομίζεις;Ασε ,δεν θέλω να πω πιο πολλά γιατί είναι επικίνδυνα τα πράγματα.

2 ώρες πριν, feisar είπε

Καλημέρα σε όλους

Η weststein Τιμολογιακά είναι χειρότερη από τις Ελληνικές τράπεζες σε αρκετα. Σε τίποτα δε συμφερει σε σχέση με αυτές τις ξένες που συζητάμε εδω.

• Like 1

Έχει ανοίξει ένα θέμα με κάποιο συγκριτικό πίνακα των δημοφιλέστερων καρτών; Βλέπω σκόρπια τόπικ με κάρτες αλλά κανένα που να αναφέρει συγκεντρωτικά τα χαρακτηριστικά τους.

3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Και τα κρυπτονομίσματα ποιος τα διαχειρίζεται νομίζεις;Ασε ,δεν θέλω να πω πιο πολλά γιατί είναι επικίνδυνα τα πράγματα.

Καμία σχέση! Δεν υπάρχει (όχι μόνο για τη Γερμανία) και δεν μπορεί να υπάρξει μία μόνο χώρα που να διαχειρίζεται παγκοσμίως τα κρυπτονομίσματα. Αυτά κινούνται σε ένα "παράλληλο σύμπαν" σε σχέση με τα εθνικά νομίσματα, μετοχές κλπ, η φιλοσοφία και η λειτουργία των coins δεν έχει να κάνει με την παραδοσιακή οικονομία που ξέρουμε ούτε με τα Χρηματιστήρια και τις Τράπεζες φίλε 😉 Το πρόβλημα είναι ότι εμπλέκονται αναγκαστικά στο θέμα της ρευστοποίησης κερδών 😩

21 λεπτά πριν, feisar είπε

Έχει ανοίξει ένα θέμα με κάποιο συγκριτικό πίνακα των δημοφιλέστερων καρτών; Βλέπω σκόρπια τόπικ με κάρτες αλλά κανένα που να αναφέρει συγκεντρωτικά τα χαρακτηριστικά τους.

Αυτο είναι το θέμα. Πίνακας επικαιροποιημένος δεν υπάρχει επειδή τα δεδομένα αλλάζουν συχνά

• Like 1

Στις 19/1/2020 στις 12:05 ΜΜ, feisar είπε

Καλημέρα σε όλους

Η Ν26 δεν είναι κάρτα γερμανικής τράπεζας. Είναι γερμανική ιδιωτική τράπεζα. Όλα η υπόλοιπη πρώτη παράγραφος είναι βγαλμένη απο την Ελευθερη Ώρα. Φιλικά.

Εάν μεταφέρω λεφτά στην Ν26 από ελληνική τράπεζα θα μετρήσει στο αφορολόγητο ;; 
ξερω ότι η χρήση της Ν26 δεν μπαίνει στο αφορολόγητο αλλά η μεταφορά χρημάτων προς αυτήν θα μετρήσουν ;;

53 λεπτά πριν, Funny__boy είπε

Εάν μεταφέρω λεφτά στην Ν26 από ελληνική τράπεζα θα μετρήσει στο αφορολόγητο ;; 
ξερω ότι η χρήση της Ν26 δεν μπαίνει στο αφορολόγητο αλλά η μεταφορά χρημάτων προς αυτήν θα μετρήσουν ;;

όχι βέβαια γιατί να μετρήση έμβασμα σε άλλη τράπεζα κάνεις.

30 λεπτά πριν, user2163 είπε

όχι βέβαια γιατί να μετρήση έμβασμα σε άλλη τράπεζα κάνεις.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση απλά ρώτησα γιατί στην skrill πχ το μετράει σαν έξοδο αλλά είναι σαν προπληρωμένη η skrill ισως γι αυτό.

6 ώρες πριν, Funny__boy είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση απλά ρώτησα γιατί στην skrill πχ το μετράει σαν έξοδο αλλά είναι σαν προπληρωμένη η skrill ισως γι αυτό.

μπορείς να δεις στο app σου αν είναι στο αφορολόγητο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...