Προς το περιεχόμενο

Number26: Τραπεζική Startup - Γερμανικός Λογαριασμός και Mastercard

djuan1988

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tραπεζα είναι και ακολουθεί κάποιους κανόνες.Οπως θα το ψάξει η Εθνική θα το ψάξει και η Ν26 ρεβολουτ μονεσε κλπ.

8 λεπτά πριν, xakou είπε

@UkforthemomentΤι τους έστειλες τελικά; 

Δεν εχω εγω το προβλημα.

Το άλλο στο πμ όμως ισχυει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τύποι, ο λογαριασμός είναι στη Γερμανία. Φαντάζομαι το ξέρετε.

Εκεί σε ελέγχουν ακόμα και όταν χέζεις. Αν πήγατε εκεί λοιπόν για να γλιτώσετε τις δικές μας ρουφιανοτράπεζες, σας έχω άσχημα νέα. Πήγατε στο στόμα του λύκου και θα σας τον φορέσουν άσχημα.

Όπως αυτούς που πήγαν τα χρήματα τους στην Κύπρο για να γλιτώσουν από ελληνική χρεωκοπία και τελικά χρεοκόπησαν στην Κύπρο. χαχαχα

Δεν αναφέρομαι σε αυτούς που άνοιξαν απλά ένα λογαριασμό για να γλιτώσουν προμήθειες και τέτοια αλλά σε αυτούς που θεωρούν ότι με λογαριασμό στη N26 θα τη σκαπουλάρουν. 

Δεν αναφέρομαι σε κάποιον προσωπικά απλά ξέρω άτομα που σκέφτονται έτσι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην δικη μου περιπτωση μιλαμε για ποσα περιπου 1000€ ανα διμηνο η τριμηνο. Τους εστειλα την αποδειξη δαπανης (αντιστοιχη τελος παντω που εχουν στο εξωτερικο) με σφραγιδες approved κτλ απο το λογιστηριο της αλλοδαπης εταιρειας, και finger crossed!!

Ακομα μου κανει εντυπωση πως με πηρανε τηλεφωνο!! Ειμαι οντως παλιος πελατης, απο τους πρωτους στην Ελλαδα και πρωτη φορα εγινε κατι τετοιο.

Η αληθεια ειναι οτι η εταιρεια τα στελνει απο κατι λογαριασμους νησιων καποιου ωκεανου!! και οντως χτυπαει παραξενα. Δεν εκπλησομαι.

Επεξ/σία από Fotis_Greece
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε

Στην δικη μου περιπτωση μιλαμε για ποσα περιπου 1000€ ανα διμηνο η τριμηνο. Τους εστειλα την αποδειξη δαπανης (αντιστοιχη τελος παντω που εχουν στο εξωτερικο) με σφραγιδες approved κτλ απο το λογιστηριο της αλλοδαπης εταιρειας, και finger crossed!!

Ακομα μου κανει εντυπωση πως με πηρανε τηλεφωνο!! Ειμαι οντως παλιος πελατης, απο τους πρωτους στην Ελλαδα και πρωτη φορα εγινε κατι τετοιο.

Η αληθεια ειναι οτι η εταιρεια τα στελνει απο κατι λογαριασμους νησιων καποιου ωκεανου!! και οντως χτυπαει παραξενα. Δεν εκπλησομαι.

Αφμ είχες δηλώσει; Πότε έγινε αυτό; Σου κάνανε δέσμευση λογαριασμού ή και άλλο;

Επεξ/σία από xakou

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι, και δεν μου το εχουν ζητησει (το ΑΦΜ). Εαν οντως το ζητησουνε, τοτε πρεπει να δω για εναλλακτικες.

Δεν μου εχουν κανει καποια δεσμευση λογαριασμου. Λειτουργει κανονικα (μεχρι στιγμης). Απλα ναι μεν πιστωθηκε το εμβασμα, αλλα μου ηρθε αυτο το μηνυμα στο android app και καποιες ωρες αργοτερα με καλεσανε.

Το ποσα που αμειβομαι δεν βγαινουν για ανοιγμα δραστηριοτητας εδω με τιποτα και ουτε ειναι και σταθερα. Δηλαδη η επομενη πληρωμη μπορει να ειναι με 400 € σε 3 μηνες αναλογως τι remote support θα κανω.

Δεν κρυβομαι, ειναι απλα ενα εξτρα εισοδημα απο εταιρεια που δεν εχει καμια σχεση με Ελλαδα που προσπαθω να το παρω αφορολογητο. Ουτε μπορω να σκεφτω αλλο τροπο τιμολογησης σε εταιρεια με εδρα στην αλλη ακρη του κοσμου.

Επεξ/σία από Fotis_Greece
  • Like 1

19 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε

Λιγο προσοχη σε οσους λαμβανουν (τουλαχιστον τακτικα οπως εγω) εμβασματα στην N26. Ναι μεν το εμβασμα πιστωθηκε, αλλα με πηραν μεχρι και τηλεφωνο να επιβεβαιωσουν οτι θα αποστειλω συμβολαιο ή τιμολογιο!!

N26.jpg

ετσι πρεπει, AML regulations.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δέχονται μόνο ελληνικές ταυτότητες (με λατινικούς χαρακτήρες) την οποία δεν έχω

δεν δέχονται του παλιού τύπου ελληνική ταυτότητα

και ζήταγαν διαβατήριο που επίσης δεν έχω

Επεξ/σία από ikorolis
διορθώσεις

18 λεπτά πριν, ikorolis είπε

νέου τύπου ταυτότητες θέλουν (σε μέγεθος πλαστικής κάρτας) την οποία δεν έχω

δεν ξέρω αν δέχονται τις ταυτότητες που έχουν και λατινικούς χαρακτήρες την οποία δεν έχω

πάντως σε εμένα δεν δέχτηκαν την παλιού τύπου ελληνική ταυτότητα

και ζήταγαν διαβατήριο που επίσης δεν έχω

ευτυχώς δεν ζήταγαν νέου τύπου άδεια οδήγησης την οποία δεν έχω.

Συγνώμη αλλά αυτοί φταίνε που δεν έχεις τίποτα σύγχρονο για ταυτοποίηση;Καλό να γκρινιάζουμε αλλά να έχουμε και καποιο δίκιο πρώτα.

• Like 2

3 ώρες πριν, ikorolis είπε

δεν ξέρω αν δέχονται τις ταυτότητες που έχουν και λατινικούς χαρακτήρες την οποία δεν έχω

Ένα 90% neobanks & challenger banks, δέχεται την ελληνική ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες και στη Ν26!

Γενικότερα όσοι έχουν για verification το IdNow με camera δεν δέχονται ελληνικές ταυτότητες.

Μια νέα ταυτότητα λέει, μιας και βγαίνει σε 5 λεπτά και είναι και πολύ πιο φθηνή από ένα διαβατήριο

κανονικά καμία ελληνική ταυτότητα δεν πρέπει να γίνεται δεκτή από μόνη της.

μονο διαβατήριο σε ισχύ ή συνδυαστικα ελληνική ταυτότητα μαζί όμως με το νέο δίπλωμα οδήγησης (πλαστική κάρτα)

... μεχρι να βγουν οι νεες ταυτοτητες για ησυχάσουμε ολοι απο αυτο το βασανο.

βασικά μου έδωσαν μια καλή αφορμή (καθώς διάβασα κάτι καλές ιστορίες για αυτούς από κάποιους φίλους εδώ μέσα) να τους τερματίσω μια και καλή

δεν πρόκειται να ξανά γίνω πελάτης τους ποτέ

μια χαρά υπάρχουν άλλες υπηρεσίες πιο καλύτερες από αυτούς.

1 ώρα πριν, VICKR είπε

κανονικά καμία ελληνική ταυτότητα δεν πρέπει να γίνεται δεκτή από μόνη της.

μονο διαβατήριο σε ισχύ ή συνδυαστικα ελληνική ταυτότητα μαζί όμως με το νέο δίπλωμα οδήγησης (πλαστική κάρτα)

... μεχρι να βγουν οι νεες ταυτοτητες για ησυχάσουμε ολοι απο αυτο το βασανο.

έχουν πει το πότε (αυτό προσπαθώ να μάθω) καθώς για να βγάλεις διαβατήριο χρειάζεται ελληνική ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες (ίδια με την παλιά την δική μου) αλλά εφόσον θα αλλάξουν οι ταυτότητες σε νέες ποιος ο λόγος να βιαστώ...απλά περιμένω μόλις βγουν την αλλάζω σε νέου τύπου και πάω να βγάλω διαβατήριο και ότι άλλο χρειάζεται για να μην μου ζαλίζουν τον "έρωτα"

το καλό μέχρι τώρα με τις νέες ταυτότητες ότι θα έχεις και εφαρμογή στο κινητό λένε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...