djuan1988 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Muhammad είπε να υποθέσω συμπλήρωσες τα στοιχεία που ζητάει Ναι, είχα βάλει το ΑΦΜ μου. 1 ώρα πριν, _filippos_ είπε Μολις μίλησα με το chat στο Ν26 κ μου ειπε το ακριβως αντίθετο. Δηλαδή δεν απαιτείται μια συναλαγή με πάνω απο 30€ αλλά το σύνολο των συναλλαγών να ξεπεράσει τα 30€. Ωεω τώρα τι παίζει; Μιλάω πάντα για το μπόνους των 30€ με κάθε referral. Παλαιότερα είχα λάβει τα 15€ αλλά τότε έκανα συναλλαγή με την κάρτα κοντά στα 25€. Ενδεχομένως σε πολλαπλές συναλλαγές να χρειάζεται περισσότερο χρόνο; Βασικά μου το έγραψε το chat bot, το επιβεβαίωσε ο agent μετά και το παρέθεσε και ο @Hapatingo παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lacepo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Στις 5/12/2019 στις 3:00 ΜΜ, Lacepo είπε Τελικά όλα τα ΑΤΜ σε χρεώνουν από 2€ μέχρι 3€ για ανάληψη; Ξέρει κανείς κάποιο που να μην χρεώνει ή όλα έγιναν έτσι; Καποιος μια απαντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 28 λεπτά πριν, Lacepo είπε Καποιος μια απαντηση. Έχει απαντηθεί πολλές φορές. Όλα έτσι είναι εδώ και 2-3 μήνες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pedrojay Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 31/12/2019 στις 5:24 ΜΜ, _filippos_ είπε ωχ ισχύει αυτο; Σ εμας εδω ηταν παραπάνω απο μια συναλλαγή , συνολο 31€ Ναι,το έγραφε στους όρους οτι πρέπει να είναι σε μία συναλλαγή το ποσό. Εμένα μπήκαν κανονικά όλα τα bonus,γύρω στις 3-4 εργάσιμες μετά από κάθε επβεβαιωμένη συναλλαγή.Το τελευταίο σήμερα το πρωί μάλιστα. Επίσης δούλευε και χωρίς τη φυσική κάρτα,με google/apple pay. Και φυσικά δούλευε και χωρίς να βάλεις λεφτά στην αρχική φόρτιση με κάρτα/έμβασμα,μπορούσα να στείλω άμεσα πχ εγώ που είχα μέσα χρήματα και να μου τα επιστρέψει ο άλλος μόλις του βάλουν το bonus. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2020 από pedrojay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λιγο προσοχη σε οσους λαμβανουν (τουλαχιστον τακτικα οπως εγω) εμβασματα στην N26. Ναι μεν το εμβασμα πιστωθηκε, αλλα με πηραν μεχρι και τηλεφωνο να επιβεβαιωσουν οτι θα αποστειλω συμβολαιο ή τιμολογιο!! Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2020 από Fotis_Greece 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 εστελνες απο λογαριασμό με άλλο όνομα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Οχι, πληρωνομαι απο εταιρεια αλλοδαπης ανα τακτικα διαστηματα (απω ανατολη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Α,οκ. Θα στειλεις payslip φαντάζομαι. Εχεις βάλει ΑΦΜ στο πεδίο που το ζηταει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis_Greece Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 οχι δεν εχω βαλει ΑΦΜ και δεν μου το ζητησανε. Πληρωνομαι για υπηρεσιες που κανω online σε κατι συγκεκριμενα θεματα (αφορουν remote support σε servers εταιρειας) αλλα για πληρωμες απλα υπογραφω κατι δικα τους που μου στελνουν μεσω email. Κατι σαν απλα τιμολογια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 7 λεπτά πριν, Fotis_Greece είπε οχι δεν εχω βαλει ΑΦΜ και δεν μου το ζητησανε. Πληρωνομαι για υπηρεσιες που κανω online σε κατι συγκεκριμενα θεματα (αφορουν remote support σε servers εταιρειας) αλλα για πληρωμες απλα υπογραφω κατι δικα τους που μου στελνουν μεσω email. Κατι σαν απλα τιμολογια. Στείλε τα έγγραφα που σου ζητάνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_filippos_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2020 Τελικά για να πιστωθεί το reward απο referral θα πρέπει να γίνει μια αγορά με ποσό τουλάχιστον 15€ ή 30€ και όχι πολλές με σύνολο τα προηγούμενα ποσά, ανάλογα την προσφορά. Μόλις έκανα εκ νέου μια αγορά 30,50€ με την κάρτα (online) πιστώθηκα το reward 30€ μετά απο 2 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muhammad Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Λιγο προσοχη σε οσους λαμβανουν (τουλαχιστον τακτικα οπως εγω) εμβασματα στην N26. Ναι μεν το εμβασμα πιστωθηκε, αλλα με πηραν μεχρι και τηλεφωνο να επιβεβαιωσουν οτι θα αποστειλω συμβολαιο ή τιμολογιο!! Συγνώμη για να καταλάβω, Η συγκεκριμένη εταιρεία κάνει τακτικά εμβάσματα στον λογαριασμό σου και στην ουσία η N26 σε ρωτάει ποιος είναι αυτός που σου βάζει χρήματα και γιατί το κάνει; Σου ζητάνε να αποδείξεις τι σχέση έχεις με τη συγκεκριμένη εταιρεία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Τι σου φαίνεται περίεργο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xakou Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Πληρωνομαι για υπηρεσιες που κανω online σε κατι συγκεκριμενα θεματα (αφορουν remote support σε servers εταιρειας) αλλα για πληρωμες απλα υπογραφω κατι δικα τους που μου στελνουν μεσω email. Κατι σαν απλα τιμολογια. @UkforthemomentΤι τους έστειλες τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Muhammad Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Τι σου φαίνεται περίεργο; βασικά δεν ξέρουμε το ύψος των εμβασμάτων για να έχουμε καλύτερη εικόνα. Αλλά αν αυτό γίνεται σε σχετικά χαμηλά ποσά εμένα με χαλάει λίγο. Προσωπικά χρησιμοποιώ την N26 για ταξίδια στο εξωτερικό σε χώρες εκτός € ώστε να γλιτώνω την προμήθεια και για να μπαίνουν κάποια ποσά από στοιχηματικά sites και p2p lending όπου άρχισα να ασχολούμαι. Δε διακινώ μεγάλα ποσά και ούτε είναι κρυφά, αλλά αν αρχίσουμε κάθε τρεις και λίγο.. από που είναι αυτά τα χρήματα, ποιος σου τα έδωσε, γιατί σου τα έδωσε... Φοβόμαστε τους δικούς μας για τέτοια θέματα και αυτοί είναι χειρότεροι. Προσωπικά αν δεχτώ τέτοιο μήνυμα με τα ποσά που διακινώ, έχω κλείσει το λογαριασμό. Αλλά και πάλι, δε ξέρουμε τα ποσά για να έχουμε άποψη. Αν μπαίνουν κάθε μήνα χιλιάρικα εκεί οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα